RSS

Oficial! Lovitură pentru propaga…

Pe adresa de email a…

3 Mai 1878: Târgul cel mare de l…

Situațiile atât de d…

3 Mai 1997: Tratatul de trădare …

La data de 3 mai 199…

2 Mai 1945: Se repetă vremurile?…

Istoria este ciclică…

Experiență umilitoare pentru cre…

Umilință uriașă pent…

29 Aprilie 1906, Corni-Sălaj: Ja…

Un episod sinistru d…

Cum sa alegeti TLD-ul perfect?

Cum sa alegeti TLD-u…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Am îmbulinat-o! Nenea Soros a ajuns pana si in manualele de matematica!

Print Friendly, PDF & Email

Am îmbulinat-o! Cu adevarat am îmbulinat-o daca Nenea Soros a ajuns sa dea iama pana si in manualele de matematica ale copiilor!

Daca isi baga nenea Soros coada, nici macar matematica nu mai este ceea ce ar trebui sa fie. Un cadru didactic din Romania a descoperit cu stupoare ca manualul de matematică pentru programul „A doua şansă” anul 3 de gimnaziu (echivalent clasa a 7-a), este “un manual de matematică dar fără matematică, dar din plin cu nenea Soroş, ong-uri, voluntariat, gay, lesbiene, feminism, egalitatea între sexe, romi, discriminare, poze sexi”.

Rasfoind manualul “minune”, care are pe prima pagina ca subtitlu si expresia “Dincolo de aritmetica”(n.r. la ce am vazut noi prin acest manual credem ca era mai potrivit mai degraba “dă-o încolo de aritmetica” si bagă-te sclav la nenea Soros), ai senzatia ca ai de a face mai degraba cu un indrumar pentru neomarxisti.

Am îmbulinat-o! Nenea Soros a ajuns pana si in manualele de matematica!

Culmea este ca aceasta oroare de asa zis manual a fost dezvoltata in cadrul unui program intitulat “Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”, axa prioritara 2 “Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”, domeniul major de interventie 2.2 “Prevenirea si corectarea parasirii timpurii a scolii”. Titlul proiectului este “Educatie, calificare si facilitarea tranzitiei spre un loc de munca pentru elevi si tineri cu risc sau in situatie de abandon scolar”.

Am îmbulinat-o! Nenea Soros a ajuns pana si in manualele de matematica!

Am îmbulinat-o! Nenea Soros a ajuns pana si in manualele de matematica!

evomag.ro

Potrivit documentului, numarul de identificare al contractului este POSDRU/8/2.2/S/4/ ID 3024, “beneficiar” fiind Ministerul Educatiei Cercetarii Tineretului si Sportului.

Am îmbulinat-o! Nenea Soros a ajuns pana si in manualele de matematica!

Am îmbulinat-o! Nenea Soros a ajuns pana si in manualele de matematica!

S-a inteles asadar cum se impiedica abandonul scolar in Romania? Cu ajutorul lui nenea Soros, in cadrul unor proiecte in care caracatita de ONG-isti ai lui Soros impusca doi iepuri deodata: mai sifoneaza niste fonduri grase de la Uniunea Europeana, si in acelasi timp isi imprastie in randul maselor si ideologia neomarxista de inspiratie sorosista.

Am îmbulinat-o! Nenea Soros a ajuns pana si in manualele de matematica!

Am îmbulinat-o! Nenea Soros a ajuns pana si in manualele de matematica!

“După cum ştiţi noua plagă a societăţii, neomarxiştii, au o predilecţie să-şi introducă ideologia în sistemul educaţional românesc. Prin urmare aceştia se axează pe mai multe materii. La limba şi literatura română aceştia vor eliminarea din programă a lui Eminescu, Creangă, Slavici, vor eliminarea baladelor populare şi a pastelurilor etc. La istorie vor eliminarea din manuale a unor evenimente şi personaje istorice importante din istoria poporului român. Aceştia vor eliminarea religiei din şcoală şi introducerea educaţiei sexuale începând de la clasa a I-a. etc. Credeaţi că MATEMATICA a scăpat? Nu! Cu toate că e surprinzător cum ar putea acţiona neomarxiştii pe această materie, uite că din păcate au reuşit-o şi p-asta. Au reuşit performanţa să scoată un manual de matematică dar fără matematică dar din plin cu nenea Soroş, ong-uri, voluntariat, gay, lesbiene, feminism, egalitatea între sexe, romi, discriminare, poze sexi etc! Ce treabă au astea cu matematica? Este vorba de un manual de matematică pentru programul „A doua şansă” anul 3 de gimnaziu (echivalent cls a 7-a) şi culmea este şi făcut cu bani de la Uniunea Europeană. Pentru cine nu ştie programul „A doua şansă” se adresează adolescenţilor, tinerilor, adulţilor, proveniţi din medii sociale defavorizate, care nu au urmat sau nu au finalizat învăţământul primar și gimnazial., scrie pagina de Facebook Monitorizare si Combatere Antiromanism

Glasul.info

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info