RSS

Florin Palas merge înainte, în p…

Florin Palas merge î…

Amantlâcurile lui Cosette Chichi…

După ce doar cu jumă…

Raed Arafat e pe făraș: internau…

În urmă cu câțiva an…

Candidatura lui Gabriel Apreutes…

Cunoscând de la inte…

A 8-a zi a protestului maraton d…

În România s-a dat o…

Reacție din partea Uniunii Ziari…

Cenzura cu care se c…

Aurelian Pavelescu: "Iohannis a …

"CARE PARTID OMOARĂ …

CEL MAI MARE TELESCOP SOLAR LA T…

Sâmbătă, 25 iulie, „…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Români din Republica Moldova şi Serbia sunt asteptati sa ia parte la cea de-a 112-a Adunare Generală ASTRA Carei 13-15 octombrie 2017

Print Friendly, PDF & Email

Români din Republica Moldova şi Serbia sunt asteptati sa ia parte la cea de-a 112-a Adunare Generală ASTRA Carei 13-15 octombrie 2017.

06 Octombrie 2017, BuletindeCarei.ro: “Participanţi din Republica Moldova şi Serbia la cea de-a 112-a Adunare Generală ASTRA Carei 13-15 octombrie 2017

“A mai rămas o săptămână până la deschiderea lucrărilor celei de-a 112-a Adunare generală ASTRA de la Carei,  cel mai amplu eveniment cultural din ultimii 90 de ani din judeţ.  Confirmările au sosit din timp astfel că în perioada 13-15 octombrie 2017 la Carei se va  afla o pleiadă de personalităţi din domeniul culturii şi ştiinţei.

De departea cea mai importantă personalitate care va sosi la Carei este cea a Preşedintelui Academiei Române, acad.Ionel Valentin Vlad. Alături de excelenţa sa va fi prezent şi vicepreşedintele acad.Alexandru Surdu , preşedintele Despărţământului ASTRA Braşov.

O altă personalitate este cea a acad.Emil Burzo, preşedintele filialei Transilvania Cluj Napoca a Academiei Române, cel mai mare fizician al României din ultimii 150 de ani.

Pentru a putea fi prezenţi la Carei, preşedintele acad.Ionel Vlad a renunţat la un eveniment ce avea loc la Paris iar acad.Emil Burzo îşi scurtează şederea la un Congres de la Moscova cu 2 zile. 

Suntem onoraţi să îl avem ca membru de onoare pe acad.Marius Porumb care nu a precupeţit niciun efort pentru a-şi aduce contribuţia la organizarea manifestărilor de la carei din perioada 13-15 octombrie motiv pentru care îi suntem recunoscători.

Printre delegaţii despărţămintelor ce vor sosi la Carei se află şi o delegaţie de 32 de persoane din Republica Moldova însoţiţi de vicepreşedinta ASTRA doamna Areta Moşu. Din Serbia vor fi prezenţi de la Despărţământul Tisu Petru din Pancevo doi delegaţi.

Vă reamintim că în data de 13 octombrie de la ora 18,00 va avea loc concertul ansamblului coral Voci Transilvane al Casei Municipale de Cultură Cluj Napoca , la castel, iar în data de  14 octombrie 2017 de la ora 12,30 va avea loc dezvelirea bustului lui Mihai Eminescu de pe strada 1 Decembrie 1918.”

Sursa: Buletin de Carei

 Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info