Emil Boc: Indiferent de rezultat…

Miercuri, 20 martie …

Deputatul Marius Pașcan: "FIDESZ…

Fidesz afară din PPE…

27 Martie: Scrisoare pentru Româ…

Miercuri, 27 martie …

Opoziția, disperată: "Moţiunea p…

"Moţiunea pe justiţi…

George Simion: "Cât de sigure su…

Prim-vicepreședinte…

20 Martie 1919: Consiliul Dirige…

Observând cum se pre…

Ceremonial militar și religios o…

Duminică, 17 martie …

George Mioc: "PLUS-ul domnului C…

" Spre deosebire de …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Români din Republica Moldova şi Serbia sunt asteptati sa ia parte la cea de-a 112-a Adunare Generală ASTRA Carei 13-15 octombrie 2017

Print Friendly, PDF & Email

Români din Republica Moldova şi Serbia sunt asteptati sa ia parte la cea de-a 112-a Adunare Generală ASTRA Carei 13-15 octombrie 2017.

06 Octombrie 2017, BuletindeCarei.ro: “Participanţi din Republica Moldova şi Serbia la cea de-a 112-a Adunare Generală ASTRA Carei 13-15 octombrie 2017

“A mai rămas o săptămână până la deschiderea lucrărilor celei de-a 112-a Adunare generală ASTRA de la Carei,  cel mai amplu eveniment cultural din ultimii 90 de ani din judeţ.  Confirmările au sosit din timp astfel că în perioada 13-15 octombrie 2017 la Carei se va  afla o pleiadă de personalităţi din domeniul culturii şi ştiinţei.

De departea cea mai importantă personalitate care va sosi la Carei este cea a Preşedintelui Academiei Române, acad.Ionel Valentin Vlad. Alături de excelenţa sa va fi prezent şi vicepreşedintele acad.Alexandru Surdu , preşedintele Despărţământului ASTRA Braşov.

O altă personalitate este cea a acad.Emil Burzo, preşedintele filialei Transilvania Cluj Napoca a Academiei Române, cel mai mare fizician al României din ultimii 150 de ani.

Pentru a putea fi prezenţi la Carei, preşedintele acad.Ionel Vlad a renunţat la un eveniment ce avea loc la Paris iar acad.Emil Burzo îşi scurtează şederea la un Congres de la Moscova cu 2 zile. 

Suntem onoraţi să îl avem ca membru de onoare pe acad.Marius Porumb care nu a precupeţit niciun efort pentru a-şi aduce contribuţia la organizarea manifestărilor de la carei din perioada 13-15 octombrie motiv pentru care îi suntem recunoscători.

Printre delegaţii despărţămintelor ce vor sosi la Carei se află şi o delegaţie de 32 de persoane din Republica Moldova însoţiţi de vicepreşedinta ASTRA doamna Areta Moşu. Din Serbia vor fi prezenţi de la Despărţământul Tisu Petru din Pancevo doi delegaţi.

Vă reamintim că în data de 13 octombrie de la ora 18,00 va avea loc concertul ansamblului coral Voci Transilvane al Casei Municipale de Cultură Cluj Napoca , la castel, iar în data de  14 octombrie 2017 de la ora 12,30 va avea loc dezvelirea bustului lui Mihai Eminescu de pe strada 1 Decembrie 1918.”

Sursa: Buletin de Carei

 

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Transport GRATUIT la peste 50 lei! -50% la 2.000 de titluri