Serviciul de Ambulanţă Iaşi a devenit bataia de joc a unui betiv!O data la trei zile suna la 112 si: „Alo, Salvarea?! Sunt Coniac, am băut şi vreau la spital”

Serviciul de Ambulanţă Iaşi a devenit bataia de joc a unui betiv!O data la trei zile suna la 112 si: „Alo, Salvarea?! Sunt Coniac, am băut şi vreau la spital”, Foto: Fandel Mihai

Serviciul de Ambulanţă Iaşi a devenit bataia de joc a unui betiv!O data la trei zile suna la 112 si: „Alo, Salvarea?! Sunt Coniac, am băut şi vreau la spital”.

Un cetatean din localitatea ieşeană Cozmeşti, Florin Coniac, in varsta de 30 de ani, mai mereu turmentat, suna la numarul unic de urgenta 112 de fiecare data cand pune gura pe alcool, pentru a folosi ambulanta pe post de taxi ca sa ajunga in oras, potrivit ziaruldeiasi.ro

Cu toate ca de fapt Coniac nu are probleme medicale, in afara de prea multe grade care ii intuneca ratiunea, acesta si-a facut deja un adevarat obicei de a solicita echipajele de ambulanta pentru a-si umple timpul si a se distra pe seama cadrelor medicale, punand la grea incercare rabdarea si nervii personalului medical.

Serviciul de Ambulanţă Iaşi a devenit bataia de joc a unui betiv!O data la trei zile suna la 112 si: „Alo, Salvarea?! Sunt Coniac, am băut şi vreau la spital”

[alert-success]Ultima dată, bărbatul a sunat la 112 în cursul după-amiezii de luni, 9 septembrie. Conform procedurii, la locul solicitării a intervenit un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Iaşi, substaţia Paşcani.  Echipajul l-a găsit pe Florin Coniac beat şi „foarte vesel”. Clientul urgentiştilor a fost transportat în Compartimentul de Primire Urgenţe de la Spitalul Municipal Paşcani. „Avem un pacient, client vechi , pe care îl aducem aproape zilnic, cel mult la 3 zile. Prezintă etilism acut şi spune că vrea să ajungă la spital. Noi îl transportăm în Compartimentul de Primiri Urgenţe, acolo unde el refuză orice tratament şi pleacă. Din păcate nu este singurul caz de acest gen”, a precizat dr. Petronela Luca, medic în cadrul SAJ Iaşi, pentru newspascani.com, citat de adevărul.ro[/alert-success]

Asadar, putem spune ca personalul medical apartinand Serviciului de Ambulanţă Iaşi a ajuns bataia de joc acestui individ fara scrupule, cei din echipajul solicitat fiind nevoiti sa-si piarda timpul dadacind un betiv pe care il scurma alcoolul la creier, in loc sa fie pregatiti pentru un bolnav care s-ar afla intr-adevar intr-o stare foarte grava de sanatate.

De fapt, daca ipotetic salvarea chemata de Coniac pentru a-l plimba pana se dezmeticeste este ultima disponibila la acel moment si in alta parte un bolnav adevarat aflat in stare grava agonizeaza pana la moarte, ai putea aproape spune ca acesta este un adevarat omor prin imprudenta, savarsit de un individ iresponsabil caruia i-ar trebui data o lectie pentru a se lecui de a-si mai bate joc de un serviciu public de o asmenea importanta.

 

 

 

 

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns