Incredibil! Cenzurat si blocat de o retea de socializare pentru ca a salutat intonarea imnului national “Deșteaptă-te, române!”

Incredibil! Cenzurat si blocat de o retea de socializare pentru ca a salutat intonarea imnului national “Deșteaptă-te, române!”.

Un utilizator român al unei retele de socializare a fost cenzurat dupa ce a postat un mesaj prin care saluta intonarea imnului national “Deșteaptă-te, române!” de catre un grup de tineri la Cluj, printre care se numara si liderul  Noua Dreaptă Cluj.

Mesajul lui Dan Grunea nu continea de altfel nimic care sa fi parut revoltator, ci doar o dovada de apreciere pentru intonarea imnului national al României:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

“Bravo Noua Dreapta si bravo tuturor romanilor care au cantat “Deșteaptă-te, române!” Suntem alaturi de voi!”, a scris Dan Grunea, in postarea cenzurata de catre cei de la Facebook.

Incredibil! Cenzurat si blocat de o retea de socializare pentru ca a salutat intonarea imnului national “Deșteaptă-te, române!”


O mie noua sute optzeci si patru

“Dragi prieteni, contul “Dan Grunea” a fost blocat pentru o perioadă de 30 de zile. Merită să citiți şi voi pentru ce motiv am fost reclamat la facebook. Neo-marxiştii români din ONG-uri care au reclamat zilele acestea nenumărate profile la facebook, m-au reclamat pentru motivul că am felicitat toți românii care au cântat imnul național “Deşteaptă-te române!” Este revoltător! Aceşti indivizi din ONG-uri au declarat război la tot ce e românesc: Baltagul lui Sadoveanu, Mara lui Slavici, Eminescu, imnul național “Deşteaptă-te române!” Aceşti indivizi sunt nişte stalinişti malefici. Ei nu ştiu ce este aceea democrație, ei nu ştiu ce este aceea libertate de exprimare. Ei vor doar cenzură, cenzură şi iar cenzură. Lumea în care trăim a înnebunit de tot,iar comisarii şi activiştii, promovați în mod gălăgios de presa oficială, fac legea! Acum câțiva ani nu credeam că România şi Europa vor fi bântuite de duhul comunismului. Nu credeam că lumea noastră se va răsturna în beznă şi nebunie. În România totul a început odată cu incendiul de la Colectiv. Hoardele de “orci” ONG-işti erau pregătite de a fi scoase în stradă şi a începe şi la noi revoluția progresistă, Marea Nebunie. Presa oficială era pregătită şi ea… Până una alta, nu uitați, fraților: “Deşteaptă-te române din somnul cel de moarte, în care te-adânciră barbarii cei tirani!””, a transmis Dan Grunea dupa ce i-a fost blocat contul de Facebook pentru o perioada de 30 de zile

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Zonele rurale, considerate de prea mult timp capcane ale sărăciei, sunt cheia creșterii economice în țările în curs de dezvoltare

sâm oct. 14 , 2017
Zonele rurale , considerate de prea mult timp capcane ale sărăciei, sunt cheia creșterii economice în țările în curs de dezvoltare 9 octombrie 2017, Roma – Milioane de tineri din țările în curs de dezvoltare, pregătiți să reaprovizioneze piețele forței de muncă în deceniile următoare, nu ar trebui să fugă […]
Apuca-te de agricultura si autoritatile statului iti dau 50.000 de euro!

Poate vă place și:

libris.ro