Remus Borza: "Mă contrariază bug…

"C’est fini la comed…

Propaganda secesionistă, tot mai…

Continuă promovarea …

Mihai Tîrnoveanu: Românii din Ha…

"Brețcu, 9 martie 20…

Cătălin Ivan: "PE nu a reușit să…

Propagandă găunoasă …

PLUS va lupta cu flatulațiile pr…

"Bolșevicăraia" USR-…

Angel Popescu: "Ungurii au încep…

Domnul Angel Popescu…

Nădășenii solicită sprijinul tut…

Cazul Nadăș e depart…

Colonelul (r) Ion Petrescu, anal…

Editorialist și anal…

Invitație la lectură: "Victims o…

Întrebare: Care este…

"#Șîeu" m-am fraierit! De-acum f…

Se dovedește într-ad…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comemorarea a 25 de ani de la moartea soţilor Teodorovici

Print Friendly, PDF & Email

Comemorarea a 25 de ani de la moartea soţilor Teodorovici

“Reprezentanții Blocului Unității Naționale au fost la Coșereni, Ialomița, de lângă București. Loc unde s-a oprit viața celor doi martiri ai neamului românesc, Ion și Doina Aldea Teodorovici. 

Duminica, 29 octombrie, se împlinește un sfert de secol de când marii martiri ai neamului au murit într-un tragic accident pe drumul București – Urziceni, în ceea ce s-a dovedit a fi ultima lor călătorie de acasă – acasă. Am fost la Coșereni, Ialomița cu BUNii colegi de cauză românească, unde am făcut curat, am schimbat tricolorul care va continua să fâlfâie în culorile vii românești și am adus un omagiu celor care au fost Ion și Doina Aldea Teodorovici”, au scris reprezentantii ONG-ului Tinerii Moldovei.

Comemorarea a 25 de ani de la moartea soţilor Teodorovici

“Duminica, 29 octombrie se împlinesc 25 de ani de la moartea soţilor Teodorovici într-un tragic accident rutier la Coşereni, judeţul Ialomiţa. Ca în fiecare an, îi comemorăm cu flori şi tricolor, ne amintim cu drag de cântecele lor și ducem mai departe lupta pe care ei au încheiat-o în aceea seară rece de toamnă.

Evenimentul va avea loc la monumentul ridicat în cinstea celor doi martiri ai neamului la intrarea în parcul Valea Morilor de lângă blocul central al Universităţii de Stat din Chişinău.

Vă așteptăm pe toți acolo la ora 19:00 cu o lumânare și o floare să le spunem Doinei și lui Ion că #2018eDespreBasarabia!”, se arata intr-un comunicat postat pe pagina evenimentului intitulat Comemorare Ion și Doina Aldea Teodorovici

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Transport GRATUIT la peste 50 lei! -50% la 2.000 de titluri