RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comemorarea a 25 de ani de la moartea soţilor Teodorovici

Print Friendly, PDF & Email

Comemorarea a 25 de ani de la moartea soţilor Teodorovici

“Reprezentanții Blocului Unității Naționale au fost la Coșereni, Ialomița, de lângă București. Loc unde s-a oprit viața celor doi martiri ai neamului românesc, Ion și Doina Aldea Teodorovici. 

Duminica, 29 octombrie, se împlinește un sfert de secol de când marii martiri ai neamului au murit într-un tragic accident pe drumul București – Urziceni, în ceea ce s-a dovedit a fi ultima lor călătorie de acasă – acasă. Am fost la Coșereni, Ialomița cu BUNii colegi de cauză românească, unde am făcut curat, am schimbat tricolorul care va continua să fâlfâie în culorile vii românești și am adus un omagiu celor care au fost Ion și Doina Aldea Teodorovici”, au scris reprezentantii ONG-ului Tinerii Moldovei.

Comemorarea a 25 de ani de la moartea soţilor Teodorovici

“Duminica, 29 octombrie se împlinesc 25 de ani de la moartea soţilor Teodorovici într-un tragic accident rutier la Coşereni, judeţul Ialomiţa. Ca în fiecare an, îi comemorăm cu flori şi tricolor, ne amintim cu drag de cântecele lor și ducem mai departe lupta pe care ei au încheiat-o în aceea seară rece de toamnă.

Evenimentul va avea loc la monumentul ridicat în cinstea celor doi martiri ai neamului la intrarea în parcul Valea Morilor de lângă blocul central al Universităţii de Stat din Chişinău.

Vă așteptăm pe toți acolo la ora 19:00 cu o lumânare și o floare să le spunem Doinei și lui Ion că #2018eDespreBasarabia!”, se arata intr-un comunicat postat pe pagina evenimentului intitulat Comemorare Ion și Doina Aldea Teodorovici

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline