«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Deputatul Daniel Gheorghe: “Politicienii care încearcă să frâneze, prin diverse mijloace, o procedură legală și constituțională de referendum nu au ce căuta în viața publică a unei țări democratice”

Print Friendly, PDF & Email

Deputatul Daniel Gheorghe: “Politicienii care încearcă să frâneze, prin diverse mijloace, o procedură legală și constituțională de referendum nu au ce căuta în viața publică a unei țări democratice”.

Un politician roman recunoaste ceea ce multi dintre noi simtim si reprosam in ultima vreme: exista o parte a clasei politice din Romania care incearca sa blocheze referendumul pentru familie.

Democratia este invocata de politicienii ipocriti si demagogi din Romania, ori de cate ori romanii ezita sa sparga anumite bariere ale conservatorismului sau sa treaca de anumite limite considerate de netrecut, insa atunci cand vine vorba de a respecta vointa democratica a poporului roman, multi dintre politicienii de plaiurile noastre mioritice se fac ca ploua.

Deputatul Daniel Gheorghe: “Politicienii care încearcă să frâneze, prin diverse mijloace, o procedură legală și constituțională de referendum nu au ce căuta în viața publică a unei țări democratice”

Asta remarca si deputatul Daniel Gheorghe, care le reproseaza celor care intentioneaza sa blocheze referendumul pentru familie ca nu au ce cauta in viata publica daca au astfel de viziuni politice si ideologice, cu inclinatii spre totalitarism:

“Politicienii care încearcă să frâneze, prin diverse mijloace, o procedură legală și constituțională de referendum nu au ce căuta în viața publică a unei țări democratice. Într-o dictatură poate! A opune ideologicul valorilor democratice este primul pas spre totalitarism. Și fiți siguri că intoleranța pesudo-intelectualilor, unii cu funcții înalte in mediul public, cu privire la demersul legal de convocare a Referendumului pentru Familie prin procedura de inițiativă cetățeneasca, se poate transforma oricând în mentalitate represiva și poată sta la temelia unui nou regim totalitar în care poporul nu are drepturi, ci toate drepturile rămân doar la o minoritate de falși aleși care pretinde cu de la sine putere că “știe ea mai bine”!”, a scris deputatul Daniel Gheorghe pe contul sau de Facebook

Glasul.info

 


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Vacante in Grecia