Fetita de 14 ani atacata de urs cand iesea din bloc sa mearga catre scoala!

Fetita de 14 ani atacata de urs cand iesea din bloc sa mearga catre scoala!

Fetita de 14 ani atacata de urs cand iesea din bloc sa mearga catre scoala! Un barbat in varsta de 39 de ani si o fetita de 14 ani au fost atacati de catre un urs in fata unui bloc din Făgăraş.

Cei doi au ajuns la spital pentru ingrijiri medicale: barbatul a suferit rani minore, in timp ce fata a fost muscata la nivelul soldului stang si zgaraiata la umar. Norocul victimelor a fost ca ursul s-a indepartat in cele din urma surprins de tipetele celor doi, inainte ca atacul sa devina mult mai grav.

Barbatul a fost cel care a sunat la numarul unic de urgenta 112, ambii fiind transportati de catre un echipaj de urgenta la Spitalul Municipal din Făgăraş.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Fetita de 14 ani atacata de urs cand iesea din bloc sa mearga catre scoala!

Echipe de vanatori au fost mobilizate de catre autoritati in cautarea ursului. Potrivit primarului din Făgăraş, ursii au coborat si in alte zone ale localitatii in cautare de hrana, reprezentand deja o problema din ce in ce mai mare pentru autoritatile locale.

Odata cu distrugerea habitatului lor natural, ursii isi schimba comportamentul lor natural si coboara tot mai des inspre zonele locuite de oameni in cautare de hrana. Se remarca de altfel de o buna bucata de vreme faptul ca ursii au ajuns chiar si pana in unele zone din tara in care nu au mai putut fi vazuti pana acum.

In afara de dezastrul ecologic, poluare si de consecintele dezastruoase ale defrisarilor masive de padure din Romania, precum schimbarile majore ale climei si riscurile de inundatii si alunecari de teren, inca un aspect negativ este cel al modificarii comportamentale a animalelor salbatice ramase fara habitatul lor natural.

Se inmultesc deja motivele pentru care in Romania trebuie luptat impotriva defrisarilor masive de padure, si in mod special impotriva defrisarilor ilegale, care au atins o amploare de neimaginat.

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info