Pana si mizeria cu mimarea sexului oral de la Cluj este promovata mediatic cu scopul introducerii educatiei sexuale in scoli!

Pana si mizeria cu mimarea sexului oral de la Cluj este promovata mediatic cu scopul introducerii educatiei sexuale in scoli!

Pana si mizeria cu mimarea sexului oral de la Cluj este promovata mediatic cu scopul introducerii educatiei sexuale in scoli! Presa progresista din România urla ca „reprezentatia” de la balul bobocilor de la Cluj este un „strigat dupa atentie” care reflecta „nevoia unor ore de educatie sexuala”.

România se dovedeste din pacate tot mai mult un teren fertil pentru toate blestematiile pe care unii vor sa le experimenteze pe o populatie a carei interese nu sunt reprezentate si aparate corespunzator de asa zisii sai conducatori.

Tot ce nu a reusit a fi experimentat in alte zone, culmea, refuzat pana si de catre unele dintre cele mai sarace si inapoiate dintre tarile lumii, prinde insa rapid radacini in România, de parca aici s-a gasit laboratorul perfect pentru toate experimentele sociale, economice, medicale, ideologice, etc.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Pana si mizeria cu mimarea sexului oral de la Cluj este promovata mediatic cu scopul introducerii educatiei sexuale in scoli!

Cu toate ca România se poate lauda de-a lungul istoriei cu niste personalitati de seama care s-au nascut si format la Cluj si au facut cinste neamului românesc prin activitatea lor, in ultima vreme Clujul reprezinta din pacate o importanta pepiniera a neomarxismului, cu numeroase organizatii neguvernamentale si politice cu orientare de extrema stanga.

Promotorii extremei stanga au folosit mereu in România in promovarea propagandei lor gaunoase, fie tineretul naiv bastinas din marile orase ale tarii, caruia i-au spalat creierii prin diferite metode, fie alogenii camuflati in diversi vectori de opinie sau reprezentanti ai intelectualitatii locale.

Asa se face ca ori de cate ori se porneste in România o noua lupta pentru impunerea fortata unor asa zise „reforme” sociale, politice, educationale, ideologie, religioase, etc, propagandistii neomarxismului mioritic se sustin reciproc prin presa progresista din marile orase ale tarii.

Ce au declansat laboratoarele ideologice de la Cluj prin mimarea sexului oral la balul bobocilor este sustinut imediat mediatic la Iaşi de catre presa progresista ieseana: Ziarul de Iasi titreaza „Psiholog ieșean: Mimarea sexului oral la balul bobocilor – un strigăt după atenție” si continua spunand ca „nevoia unor ore de educatie sexuala in scoli” a fost subliniata de acest caz mediatizat intens in ultima vreme.

Asadar, nimic nu este intamplator cand vorbim de aceste „incidente” mediatizate intens de catre presa progresista pentru a servi intereselor lor. Va mai aduceti aminte de Colectiv si de manipularea masiva a maselor de catre o anumita parte a presei din România?

[alert-success]Nota noastra: Nevoie de educatie sexuala in scolile romanesti ar fi, si inca in unele zone este chiar o nevoie disperata de asa ceva. Insa in nici un caz de la varste foarte fragede asa cum vor progresistii sa se implementeze, sau in forma ideologica pe care vor neomarxistii s-o inoculeze in scolile din  România. [/alert-success]

Glasul.info

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info