fbpx

RSS

Pas cu pas spre deznaționalizare…

Pas cu pas, alogenii…

Trianonul sărbătorit la Sfântu G…

Trianonul sărbătorit…

KLAUS IOHANNIS ANTIROMÂNUL! A CO…

"Klaus Iohannis a co…

Ungaria Mare jelită cu steaguri …

În comuna Urziceni d…

Trianonul sărbătorit la Sfântu G…

Joi, 4 iunie începân…

80 de ani de la moartea lui Nico…

La 5 iunie 1871, acu…

În afara liberalilor, un nou pră…

Au început băbuțele …

4 Iunie 2020: Are loc la Carei s…

,,În data de 4 iunie…

Nici măcar de 1 iunie USR-ista f…

În preajma zilei de …

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

O mie de Steaguri Tricolore pentru Târgu-Secuiesc. De 1 Decembrie

Print Friendly, PDF & Email

Ziua Națională în Inima Țării.O mie de Steaguri Tricolore pentru Târgu-Secuiesc. De 1 Decembrie.

O mie de Steaguri Tricolore pentru Târgu-Secuiesc. De 1 Decembrie. Mergem acolo unde-i mai greu, noi cei de pe Calea Neamului împreună cu Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe Purtătorul de Biruință. Nimic nu ne va opri.

Ne vom întoarce la Tg.Secuiesc, va fi o mare de Drapele, la fel ca în 2015. Mergem acolo unde unii de Ziua Națională au arborat steaguri negre si au vrut să ne arunce-n aer cu bombe artizanale. Învingem ura cu pace, cu icoane și flori iar spre cer o mie de steaguri triumfătoare se vor înălța.

Fratele meu Dan Ciprian Grajdeanu, conducătorul Frăției Ortodoxe a răspuns din prima clipă la această chemare fiind din nou alături de noi în afirmarea identității naționale românești în Inima Țării.

Cu mâinile voastre sângerânde de muncă, cu brațele voastre ce trudesc pentru biserici și mănăstiri, veți ridica dragi camarazi din Frăție, Steagul Tricolor, alături de frații și surorile voastre din Tg.Secuiesc, Mărtănuș, Zăbala, Brețcu, Ojdula, Sfântu-Gheorghe, din toate locurile în care românii se vor aduna la Tg.Secuiesc pentru a cânta Imnul Național de Ziua noastră, a tuturor celor ce cred în Hristos și Neamul Românesc.

Steagurile tricolore pe care Asociația Calea Neamului le va dărui românilor din Tg.Secuiesc se pot trimite din țară pe adresa mea, Tîrnoveanu Mihai Sorin, Brașov, str. Liviu Cornel Babeș, nr.15, bl.20, sc.C, ap.1.

Dacă vă este mai usor să trimiteți bani pentru achizitionarea steagurilor puteți face acest lucru în contul BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociatia Calea Neamului (pentru euro se adaugă la cont, SWIFT BRDEROBU si adresa bancii: Poienelor, nr.2, bl.211, Brașov).

Doamne ajută!

Autor/Foto:Mihai Tîrnoveanu

 

 Comentarii

comentarii

Susține presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info