Perfidia unor tradatori ai neamului românesc din Transilvania

Aurel Tămaș impreuna cu steagul "otonomist" si secesionistul Mircea Daian

Perfidia unor tradatori ai neamului românesc din Transilvania

Neamul românesc a trecut prin cele mai crunte suferinte de-a lungul secolelor in Basarabia si Transilvania. Daca suferinta basarabenilor este de data mai recenta din punct de vedere istoric, peste românii din Ardeal s-au napustit timp de aproape un mileniu nenorociri de nedescris, dintre cele mai inimaginabile.

Dar multe dintre ele s-au abatut asupra neamului românesc din pacate si din cauza unor tradatori de neam si de tara, care au imbratisat strans cizma dusmanului, lingand-o cu nesat, ca pe o scumpa podoaba.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Unii spuneau ca Ion Coja abereaza despre separatismul promovat cu perfidie de catre Rares Bogdan la falimentara (I)Realitatea TV ( cunoscuta si ca SRI TV), insa ce-mi vad ochii adineaori pe Realitatea TV? La scurt timp dupa ce a fost deconspirat ca sustinator al secesionistilor din Transilvania, Aurel Tămaş este invitat de catre cei de la Realitatea intr-o emisiune.

Rares Bogdan strecoara cu perfidie cate o idee potrivit careia Cluj Napoca ar fi o Barcelona a României, Aurel Tămaş se pozeaza in numeroase randuri cu steagul „otonomistului” tamplar Mircea Daian. Se confirma deci ca profesorul Ion Coja nu abera, ba chiar avea ochii larg deschisi atunci cand sesiza ce ipocriti avem printre noi.

Perfidia unor tradatori ai neamului românesc din Transilvania

[alert-success]„Aurel Tămaș cu steagul Transilvaniei „independente”. Niste trădători, cum au fost multi ardeleni de-a lungul istoriei. Dacă o seamă de romani din Ardeal nu ar fi trădat pe cei de-un neam cu ei, nu ar fi fost posibil ca ungurii să facă vreodată ce au făcut în Ardeal. Ce alte nume dovedesc mai bine ce am scris mai sus decat Matei Corvin si Stefan Voicu, cel Mare si Sfânt numit de unguri mai tarziu? Românii le-au dat nas și atunci ca si acum. Si apoi trădarea s-a plătit cu sânge de român. Să vedem cum se va plăti trădarea de acum. Că de plătit, se va plăti. Păcat de muzica lui Tămaș, la o agapă cu neamurile si cu prietenii mergea chiar bine. Însă în ce mă privește, Aurel Tămaș e la block si de la statutul de om, nu numai de cântăreț. Au murit români, multi romani pentru România si steagul ăla e bătaie de joc la adresa jertfei lor. Scârbos si revoltător. „, remarca si Cristina Leordeanu intr-o postare de pe contul sau de Facebook[/alert-success]

Aurel Tămaș impreuna cu steagul "otonomist" si secesionistul Mircea Daian
Aurel Tămaș impreuna cu steagul „otonomist” si secesionistul Mircea Daian

Preocuparile controversate ale interpretului de muzica populara Aurel Tămaș au fost sesizate si de catre jurnalistul Albin Marinescu de la justitiarul.ro , care nu ezita sa-l critice pentru afisarea sa in repetate randuri cu steagul secesionist al antiromânilor din Transilvania.

[alert-success]„Ipocrizia lui Aurel Tămaș…

Cântărețul clujean de muzică populară Aurel Tămaș este secesionist și el, la fel ca și colegul său Sabin Gherman de la televiziunea antiromânească Look TV.

Acest post de televiziune, fost Transilvania TV, a trecut de la Arpad Paszkany la alt ungur: Zoltan Teszari, patronul RCS-RDS și DIGI TV, apropiat al SRI-ului lui Eduard Hellvig, evreul care a făcut studii la Cluj, unde a și lucrat ca director al Fundației Soros.

Ce spuneți, se leagă frumos piesele de puzzle, nu? Zoltan Teszari nu-i patron fățiș și la Look TV, ca să nu se prindă fraierii cine face cărțile pentru dezmembrarea României, ci prin intermediul aopropiatului său Adrian Tomșa.

În fotografie, Aurel Tămaș, vedeta postului Look TV și un militant pentru separarea Transilvaniei, Mircea Dăian din Mediaș, agitând cârpa care cică este „stegul Transilvaniei independente”. Această făcătură, cu amestecarea nefirească a tricolorului și având o stemă în care românii nu sunt reprezentați ca etnie (soarele și luna – simbolul secuilor, acvila neagră – simbolul ungurilor și cele șapte turnuri – simbolul sașilor), apare pe la toate mitingurile iohanniștilor din Transilvania.

[one_half]


Nu tradati, va rog!
Corneliu Zeana
[/one_half]Grav este că această stemă jignitoare la adresa ardelenilor români a fost preluată oficial de statul român și se află pe stema națională!

(…) O altă fotografie cu același ticălos, cântărețul de muzică populară de la postul de televiziune unguresc Look TV, unde-i coleg cu Sabin Gherman, folclorilă Aurel Tămaș și așa-zisul „steag” al Transilvaniei independente. Deci, nu a fost o întâmplare și nu merge nici scuza că era beat și nu știa ce face sau ce reprezintă cârpa aia. La jegul ăsta este totul premeditat, de aceea nici nu cântă melodii populare patriotice românești, ca Nicolae Furdui Iancu!”, scrie jurnalistul Albin Marinescu in postarile de pe contul sau de Facebook[/alert-success]

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info