Marian Munteanu este primul lider politic care se alatura celor care sunt impotriva vaccinarii fortate: “Trebuie sa ne aparam impotriva experimentelor iresponsabile care pun in primejdie sanatatea oamenilor, adulti si copii deopotriva.”

Marian Munteanu este primul lider politic care se alatura celor care sunt impotriva vaccinarii fortate: “Trebuie sa ne aparam impotriva experimentelor iresponsabile care pun in primejdie sanatatea oamenilor, adulti si copii deopotriva.”

In timp ce majoritatea celor din clasa politica din România prefera sa stea la dos, cu capul la cutie, pentru a nu supara stapanii coloniei care isi doresc implementarea unei legi prin care vaccinarea devine obligatorie, dar care paradoxal, exonereaza pe toata implicata, de la producatori, cei care au incurajat impunerea vaccinarii fortate, politicieni, ministerul sanatatii, medici, personalul medical care administreaza vaccinurile, in cazul in care se va intampla vreo nenorocire cu cei vaccinati, Marian Munteanu este singurul lider politic care are curajul sa iasa in fata si sa spuna ca este alaturi de cei care sunt impotriva vaccinarii fortate.

Marian Munteanu este primul lider politic care se alatura celor care sunt impotriva vaccinarii fortate: “Trebuie să ne apărăm împotriva experimentelor iresponsabile care pun în primejdie sănătatea oamenilor, adulți și copii deopotrivă.”

In ultima vreme, au existat numeroase proteste impotriva vaccinarii obligatorii in marile orase din România, dar si in fata sediului Parlamentului si chiar in fata sediilor celor mai importante dintre formatiunile politice românesti.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Poate unul dintre cele mai socante mesaje afisate de catre protestatarii care au iesit in strada sa manifesteze impotriva vaccinarii obligatorii era urmatorul:

“Cum sa ai incredere intr-un tratament obligatoriu in aceeasi tara in care a avut loc scandalul HEXI PHARMA?”

Cum sa ai incredere intr-un tratament obligatoriu in aceeasi tara in care a avut loc scandalul HEXI PHARMA?, Foto: facebook.com/fratiaromanilor
Cum sa ai incredere intr-un tratament obligatoriu in aceeasi tara in care a avut loc scandalul HEXI PHARMA?, Foto: facebook.com/fratiaromanilor

“Sunt alături de toți militanții societății civile autentice în susținerea dreptului fundamental al fiecărui cetățean de a decide cu privire la apărarea sănătății sale. Demersul reputatului biofizician dr. Virgiliu Gheorghe mi se pare documentat și pertinent.

Îi rog pe toți prietenii noștri să promoveze acest mesaj și să sprijine acțiunile civice organizate în acest sens. Trebuie să ne apărăm împotriva experimentelor iresponsabile care pun în primejdie sănătatea oamenilor, adulți și copii deopotrivă.”, scrie Marian Munteanu intr-o postare de pe contul sau de Facebook

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

“Liniste, se vaccineaza” – un documentar de EXCEPTIE despre efectele vaccinurilor

joi nov. 2 , 2017
“Liniste, se vaccineaza” – un documentar de EXCEPTIE despre efectele vaccinurilor Documentarul „Liniste, se vaccineaza” a fost realizat în anul 2009 de către Oficiul Naţional al Filmului, din Canada, impreuna cu televiziunea Planete. Oficiul Naţional al Filmului este subordonat Guvernului de la Ottawa. Cu numele alternativ „Înţepături în întuneric”, documentarul […]
“Liniste, se vaccineaza” – un documentar de EXCEPTIE despre efectele vaccinurilor, Foto: trezirealarealitate.ro

Poate vă place și:

libris.ro