libris.ro

De neinchipuit! ONG-urile lui Soros din România vor sa bage asa zisii refugiati in casele românilor plecati la munca in strainatate!

De neinchipuit! ONG-urile lui Soros din România vor sa bage asa zisii refugiati in casele românilor plecati la munca in strainatate!

De neinchipuit! ONG-urile lui Soros din România vor sa bage asa zisii refugiati in casele românilor plecati la munca in strainatate! 

Potrivit dezvaluirilor facute la televiziunea publica de catre Codru Vrabie, reprezentantul ONG-ului Funky Citizens si colaborator la Fundația Soros-România, România este prevazuta ca destinatie principala de cei care vor sa relocheze un numar imens de asa zisi refugiati,  informeaza antena3.ro.

Rar ne-a fost dat sa vedem o atat de mare absenta a actvitatii neuronale precum cea din timpul discutiilor din emisiunea Europa mea (#EuropaMea, n.r. deja ne apuca greata cand mai vedem cate un hashtag) difuzata de catre televiziunea nationala marţi, 31 octombrie, de la ora 17:30, pe TVR1.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


De neinchipuit! ONG-urile lui Soros din România vor sa bage asa zisii refugiati in casele românilor plecati la munca in strainatate!

Invitatul emisiunii, un taietor de frunze la caini (la astia li se mai spune si ONG-isti), Codru Vrabie, a facut niste afirmatii si niste declaratii de-a dreptul uluitoare, demonstrand ca numele pe care-l poarta este pe deplin meritat, avand intr-adevar creier de Vrabie.

Chiar daca pana si moderatorul emisiunii ii atrage atentia ONG-istului ca „or fi” (n.r. casele alea goale, ale romanilor plecati in Italia si Spania), „dar alea nu sunt ale nimanui”, sorosistul isi continua nestingherit sporovaiala despre cat de „castigata” va fi Romania de pe urma aducerii imigrantilor si cum se vor rezolva astfel problemele de plaiurile mioritice in ceea ce privesta lipsa fortei de munca.

Observam astfel ca dupa legile imbecile care s-au dat prin Germania, prin care puteau fi „rechizitionate” cu forta de la cetateni imobilele nelocuite de catre germani pentru a fi date in folosinta asa zisilor refugiati, incetul cu incetul se incearca implementarea unor asemenea imbecilitati si in Romania.

Este prima data cand vedem niste moderatori ai unei emisiuni de televiziune atat de nedumiriti ca se afla in aceeasi incapere cu un asemenea specimen si ca mai sunt nevoiti si sa mai si converseze pentru a umple spatiul emisiunii. 

Investitii in imigranti…? Hmm… ce priviri aveau pana si moderatorii emisiunii, parca se intrebau pana si ei ce cauta implicati intr-o asemenea discutie tampita. Astia macar se aud cand vorbesc? Ce ghena de gunoaie ideologice si propagandistice a mai putut ajunge si televiziunea publica din Romania.

Si culmea este ca tot acest circ se intampla pe bani publici!

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info