RSS

Kaufland Satu Mare = "Ferma Anim…

Acțiune de protest i…

COMUNICAT. Expoziție de fotogra…

Asociația culturală …

Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșo…

Diana Iovanovici-Șoș…

Pe 23 Noiembrie 2020 prim-minist…

23 Noiembrie 2020: L…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Frați și surori, să trecem la mobilizare, organizare. Avem nevoie de O MIE de steaguri tricolore pentru Tg. Secuiesc de 1 Decembrie.

Print Friendly, PDF & Email

Frați și surori, să trecem la mobilizare, organizare. Avem nevoie de O MIE de steaguri tricolore pentru Tg. Secuiesc de 1 Decembrie.

Nu este chiar simplu să le strângem. Azi am comandat prima sută de steaguri din banii trimiși de George G Buruiana si de doamna Valeria în contul BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociatia Calea Neamului (pentru euro se adaugă la cont, SWIFT BRDEROBU si adresa bancii: Poienelor, nr.2, bl.211, Brașov.

Dacă vreti personal să comandați steaguri (sugerez fabricadesteaguri.eu) le puteti trimite mai apoi pe adresa Mihai Sorin Tîrnoveanu, str. Liviu Cornel Babeș, nr 15, bl.20, sc C, ap. 1. Steagurile trebuie să aibă dimensiunea minimă de 0,90/0,60 m. Ele vor fi dăruite tuturor românilor care vor participa la manifestările prilejuite de Ziua Națională la Tg.Secuiesc.

Ideea este ca drapelele să vină din toate colțurile țării în semn de solidaritate cu frații noștri din Inima României.
Doamne ajută, ne vedem cu o mie de steaguri la Tg. Secuiesc de 1 Decembrie!

Frați și surori, să trecem la mobilizare, organizare. Avem nevoie de O MIE de steaguri tricolore pentru Tg. Secuiesc de 1 Decembrie.

După ce Luis Bratu a distribuit pe trei grupuri o postare de pe acest cont referitoare la 1 Decembrie Tg.Secuiesc i-a fost restrictionată posibilitatea de a posta, distribui pe grupuri în numai cateva minute. Facebookul spune că ar fi spam. Ei bine nu e niciun spam, pe 1 Decembrie mergem la Tg.Secuiesc. Cu o mie de steaguri tricolore. Împreună cu Frăția Ortodoxă Sf.Mare Mucenic Gheorghe și cu români din toate colțurile țării. 

Într-o ORDINE și DISCIPLINĂ DESĂVÂRȘITĂ. Vom avea oameni anume însărcinați să asigure acest lucru. Caracterul manifestărilor noastre de la Tg.Secuiesc va fi unul SOLEMN, așa cum se cuvine de Ziua Națională a României. Orice licărire de izbucnire de ”stadion” va fi înăbușită din fașă. Nu vom face în acest sens niciun compromis! 

Steagurile tricolore pe care le vom.darui românilor adunati de Ziua Națională la Tg. Secuiesc se pot trimite din țară pe adresa Mihai Sorin Tîrnoveanu, str. Liviu Cornel Babeș, nr 15, bl.20, sc C, ap. 1. Fondurile pentru achiziționarea steagurilor se strang in contul BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociatia Calea Neamului (pentru euro se adaugă la cont, SWIFT BRDEROBU si adresa bancii: Poienelor, nr.2, bl.211, Brașov. 

Doamne ajută, ne vedem cu o mie de steaguri la Tg. Secuiesc de 1 Decembrie!

Autor/Foto: Mihai Tîrnoveanu

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info