Frați și surori, să trecem la mobilizare, organizare. Avem nevoie de O MIE de steaguri tricolore pentru Tg. Secuiesc de 1 Decembrie.

Frați și surori, să trecem la mobilizare, organizare. Avem nevoie de O MIE de steaguri tricolore pentru Tg. Secuiesc de 1 Decembrie.

Nu este chiar simplu să le strângem. Azi am comandat prima sută de steaguri din banii trimiși de George G Buruiana si de doamna Valeria în contul BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociatia Calea Neamului (pentru euro se adaugă la cont, SWIFT BRDEROBU si adresa bancii: Poienelor, nr.2, bl.211, Brașov.

Dacă vreti personal să comandați steaguri (sugerez fabricadesteaguri.eu) le puteti trimite mai apoi pe adresa Mihai Sorin Tîrnoveanu, str. Liviu Cornel Babeș, nr 15, bl.20, sc C, ap. 1. Steagurile trebuie să aibă dimensiunea minimă de 0,90/0,60 m. Ele vor fi dăruite tuturor românilor care vor participa la manifestările prilejuite de Ziua Națională la Tg.Secuiesc.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Ideea este ca drapelele să vină din toate colțurile țării în semn de solidaritate cu frații noștri din Inima României.
Doamne ajută, ne vedem cu o mie de steaguri la Tg. Secuiesc de 1 Decembrie!

Frați și surori, să trecem la mobilizare, organizare. Avem nevoie de O MIE de steaguri tricolore pentru Tg. Secuiesc de 1 Decembrie.

După ce Luis Bratu a distribuit pe trei grupuri o postare de pe acest cont referitoare la 1 Decembrie Tg.Secuiesc i-a fost restrictionată posibilitatea de a posta, distribui pe grupuri în numai cateva minute. Facebookul spune că ar fi spam. Ei bine nu e niciun spam, pe 1 Decembrie mergem la Tg.Secuiesc. Cu o mie de steaguri tricolore. Împreună cu Frăția Ortodoxă Sf.Mare Mucenic Gheorghe și cu români din toate colțurile țării. 

Într-o ORDINE și DISCIPLINĂ DESĂVÂRȘITĂ. Vom avea oameni anume însărcinați să asigure acest lucru. Caracterul manifestărilor noastre de la Tg.Secuiesc va fi unul SOLEMN, așa cum se cuvine de Ziua Națională a României. Orice licărire de izbucnire de ”stadion” va fi înăbușită din fașă. Nu vom face în acest sens niciun compromis! 

Steagurile tricolore pe care le vom.darui românilor adunati de Ziua Națională la Tg. Secuiesc se pot trimite din țară pe adresa Mihai Sorin Tîrnoveanu, str. Liviu Cornel Babeș, nr 15, bl.20, sc C, ap. 1. Fondurile pentru achiziționarea steagurilor se strang in contul BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociatia Calea Neamului (pentru euro se adaugă la cont, SWIFT BRDEROBU si adresa bancii: Poienelor, nr.2, bl.211, Brașov. 

Doamne ajută, ne vedem cu o mie de steaguri la Tg. Secuiesc de 1 Decembrie!

Autor/Foto: Mihai Tîrnoveanu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

De neinchipuit! ONG-urile lui Soros din România vor sa bage asa zisii refugiati in casele românilor plecati la munca in strainatate!

joi nov. 2 , 2017
De neinchipuit! ONG-urile lui Soros din România vor sa bage asa zisii refugiati in casele românilor plecati la munca in strainatate!  Potrivit dezvaluirilor facute la televiziunea publica de catre Codru Vrabie, reprezentantul ONG-ului Funky Citizens si colaborator la Fundația Soros-România, România este prevazuta ca destinatie principala de cei care vor sa relocheze un […]
De neinchipuit! ONG-urile lui Soros din România vor sa bage asa zisii refugiati in casele românilor plecati la munca in strainatate!

Poate vă place și:

libris.ro