Remus Borza: "Mă contrariază bug…

"C’est fini la comed…

Propaganda secesionistă, tot mai…

Continuă promovarea …

Mihai Tîrnoveanu: Românii din Ha…

"Brețcu, 9 martie 20…

Cătălin Ivan: "PE nu a reușit să…

Propagandă găunoasă …

PLUS va lupta cu flatulațiile pr…

"Bolșevicăraia" USR-…

Angel Popescu: "Ungurii au încep…

Domnul Angel Popescu…

Nădășenii solicită sprijinul tut…

Cazul Nadăș e depart…

Colonelul (r) Ion Petrescu, anal…

Editorialist și anal…

Invitație la lectură: "Victims o…

Întrebare: Care este…

"#Șîeu" m-am fraierit! De-acum f…

Se dovedește într-ad…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Frați și surori, să trecem la mobilizare, organizare. Avem nevoie de O MIE de steaguri tricolore pentru Tg. Secuiesc de 1 Decembrie.

Print Friendly, PDF & Email

Frați și surori, să trecem la mobilizare, organizare. Avem nevoie de O MIE de steaguri tricolore pentru Tg. Secuiesc de 1 Decembrie.

Nu este chiar simplu să le strângem. Azi am comandat prima sută de steaguri din banii trimiși de George G Buruiana si de doamna Valeria în contul BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociatia Calea Neamului (pentru euro se adaugă la cont, SWIFT BRDEROBU si adresa bancii: Poienelor, nr.2, bl.211, Brașov.

Dacă vreti personal să comandați steaguri (sugerez fabricadesteaguri.eu) le puteti trimite mai apoi pe adresa Mihai Sorin Tîrnoveanu, str. Liviu Cornel Babeș, nr 15, bl.20, sc C, ap. 1. Steagurile trebuie să aibă dimensiunea minimă de 0,90/0,60 m. Ele vor fi dăruite tuturor românilor care vor participa la manifestările prilejuite de Ziua Națională la Tg.Secuiesc.

Ideea este ca drapelele să vină din toate colțurile țării în semn de solidaritate cu frații noștri din Inima României.
Doamne ajută, ne vedem cu o mie de steaguri la Tg. Secuiesc de 1 Decembrie!

Frați și surori, să trecem la mobilizare, organizare. Avem nevoie de O MIE de steaguri tricolore pentru Tg. Secuiesc de 1 Decembrie.

După ce Luis Bratu a distribuit pe trei grupuri o postare de pe acest cont referitoare la 1 Decembrie Tg.Secuiesc i-a fost restrictionată posibilitatea de a posta, distribui pe grupuri în numai cateva minute. Facebookul spune că ar fi spam. Ei bine nu e niciun spam, pe 1 Decembrie mergem la Tg.Secuiesc. Cu o mie de steaguri tricolore. Împreună cu Frăția Ortodoxă Sf.Mare Mucenic Gheorghe și cu români din toate colțurile țării. 

Într-o ORDINE și DISCIPLINĂ DESĂVÂRȘITĂ. Vom avea oameni anume însărcinați să asigure acest lucru. Caracterul manifestărilor noastre de la Tg.Secuiesc va fi unul SOLEMN, așa cum se cuvine de Ziua Națională a României. Orice licărire de izbucnire de ”stadion” va fi înăbușită din fașă. Nu vom face în acest sens niciun compromis! 

Steagurile tricolore pe care le vom.darui românilor adunati de Ziua Națională la Tg. Secuiesc se pot trimite din țară pe adresa Mihai Sorin Tîrnoveanu, str. Liviu Cornel Babeș, nr 15, bl.20, sc C, ap. 1. Fondurile pentru achiziționarea steagurilor se strang in contul BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociatia Calea Neamului (pentru euro se adaugă la cont, SWIFT BRDEROBU si adresa bancii: Poienelor, nr.2, bl.211, Brașov. 

Doamne ajută, ne vedem cu o mie de steaguri la Tg. Secuiesc de 1 Decembrie!

Autor/Foto: Mihai Tîrnoveanu

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Transport GRATUIT la peste 50 lei! -50% la 2.000 de titluri