libris.ro

Manipulare si propaganda mizerabila impotriva BOR marca „neadevarul”

Manipulare si propaganda mizerabila impotriva BOR marca „neadevarul”

Manipulare si propaganda mizerabila impotriva BOR marca „neadevarul”

Intr-un imobil in care pericolul iminent de prabusire al cladirii i-a facut pe cei de la Arhiepiscopie sa-si evacueze in urma cu 4 ani chiar proprii angajati, asigurand apoi cu incuietori accesul in curte si in cladiri, s-au instalat ilegal niste cetateni, respectiv familia doamnei Lacatus, care din prea mult „spirit civic”, a distrus toate incuietorile si a intrat in curte ilegal, cu forta.

Cei de la „ne-adevarul” prezinta insa aceasta poveste printr-un articol, din perspectiva bezbojnicilor porniti de ani buni intr-o campanie de manipulare si propaganda mizerabila impotriva BOR.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Cand s-a descoperit prima intrare ilegala a acestor persoane in acest imobil, a intervenit politia si i-a scos afara, la acel moment fiind descoperiti inca din faza incipienta, inainte ca familia doamnei Lacatus sa apuce sa se instaleze cu forta intr-un imobil care nu ii apartinea. Insa n-a durat mult pana au reocupat si locuit ilegal in acest imobil la numarul 10, imobil care nu apartine BOR. Dupa ce au fost evacuati si din imobilul cu numarul 10, au reintrat abuziv in imobilul Arhiepiscopiei de la numarul 16.

Manipulare si propaganda mizerabila impotriva BOR marca „neadevarul”

Intr-o incercare de a stavili avalansa de comentarii si insulte dintre cele mai ingrozitoare la adresa BOR, domnul Stanciu Nicolae a incercat sa intervina si sa prezinte adevarul despre acest incident, povestind cu lux de amanunte ceea ce se petrece cu adevarat in acest caz prezentat complet denaturat de catre bezbojnicii de la Ne-adevarul:

„pentru oamenii aia putini, care sunt interesati si de ADEVAR, cred ca este necesar sa se cunoasca exact situatia:

  • 1. dat fiind pericolul iminent de prabusire al cladirii, Arhiepiscopia a evacuat, acum 4 ani, proprii angajati din acest imobil, asigurand cu incuietori accesul in curte/cladiri.
  • 2. familia dnei Lacatus a distrus toate incuietorile si a intrat in curte ilegal, cu forta. La momentul respectiv, pentru ca inca nu se instalasera au fost dati afara cu politia.
  • 3. imediat au reocupat (ei au locuit ilegal si in acest imobil) imobilul de la numarul 10, imobil CARE NU APARTINE BOR.
  • 4. dupa ce au fost evacuati cu jandarmii de la numarul 10, AU REINTRAT ABUZIV in imobilul Arhiepiscopiei de la numarul 16.
  • Evident ca ocuparea a presupus faptul ca: au distrus iar incuietorile, s-au racordat ilegal la reteua electrica (acest imobil nu este racordat la utilitati) si s-au apucat de crescut gaini si rate (evident ca vecinii s-au plans de mizerie si galagie proprietarului si nu ocupantului abuziv).
  • 5. a fost sesizata politia (in acest sens sunt deschise dosare penale) care a facut cunoscut faptul ca majoritatea ocupantilor figureaza cu cazier in evidentele lor.
  • 6. asa cum era normal a avut loc un proces de evacuare, IN CADRUL ACESTUIA, dna Lacatus a mentionat cu subiect si predicat ca a intrat fara acordul proprietarului in imobil.
  • 7. procesul pt evacuare, a facut obiectul unui dosarului la judecatoria Sector 4, s-a finalizat in mod definitiv in martie (deci fam Lacatus a avut tot timpul sa isi caute o alta locuinta).
  • 8.Arhiepiscopia a facut cunoscuta dorinta evacuarii si a solicitat sprijinul autoritatilor statului (directia sociala sector 4).
  • 9.EVIDENT ca familia dnei Lacatus nu a facut altceva decat sa ameninte cu televiziunile.
  • 10. Mai mult, Arhiepiscopia a sprijinit familia Lacatus de cateva ori cu ajutoare sociale si a facut adrese de sprijin catre primarii pentru urgentarea analizarii posibilitatii de atribuire unei locuinte sociale.
  • 11. mai mult, asa cum se vede si in notificarea comunicata de executor (aprox. acum 3 sapt), Arhiepiscopia s-a angajat si sa plateasca o chirie de 350 euro/luna (timp de 6 luni) pt Dna Lacatus si minorii familiei, urmand ca aceasta sa identifice un spatiu pentru inchiriere. CONCLUZIILE SUNT LA DISPOZITIA DVS!!!!”, a dezvaluit domnul Stanciu Nicolae intr-o postare de pe Facebook

Pana si putinii utilizatori care au inteles cu adevarat situatia si au comentat despre manipularea si propaganda mizerabila progresista, au fost atacati la randul lor de hoardele de bezbojnici care in furia lor nu mai vad altceva decat „dusmanul de clasa”.

„Hai să fim serioși. Discutăm de niște ”lăcătuși” care s-au instalat bine merci într-un imobil care nu le aparține. Nu plătesc impozit, nu plătesc nimic nimănui. Arhiepiscopia le-a oferit 350 euro-pe lună, jumătate de an, ca să-și găsească chirie. Că dacă zic că ar fi cazul să-și găsească și de lucru, mă considerați obraznic. E un caz clasic de abuz specific nației respective. Amintiți-vă că centrul vechi era plin de mescaleros care se instalaseră în casele vechi, fără nici un drept. Metoda e brevetată peste tot în țară, din Cluj până-n Timișoara. Am fost uimit să descopăr că țiganii turci procedează în același mod în periferia Romei sau în cartierele Istanbulului. Ochesc o casă veche, goală, se instalează bine merci în ea, după care fac scandal mediatic că sunt discriminați și opresați.”, a postat Namalas Salaman intr-un comentariu 

„La noi doar STATUL trebuie să aibă grijă de viața ta! Tu, ca individ, nu ai nici o responsabilitate! Oamenii ăia cum de s-au gândit să stea într-un loc care nu le aparține?! După comentatori, vor fi vinovați cei din jur dacă ei suferă de frig, dacă nu au ce mânca, ce îmbrăca! FIECARE OM ADULT trebuie să aibă grijă de propria persoană. Nu trebuie să aștepte să-i dea nimeni nimic!”, a postat intr-un comentariu Ion Codreanu

„Tocmai pentru că sunt oameni, episcopia le-a oferit să le achite chiria pe jumătate de an. 350 de euro lunar! Scandalos, nu? Ia să mă mut eu la matale în apartament, că m-apuc de distrus pe-acolo, vii cu executorul și-mi oferi chirie pe jumătate de an?”, a mai postat Namalas Salaman intr-un comentariu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info