Judetul Covasna: bani publici alocati pentru deszapezirea unui drum cu destinatie „privata”?

Judetul Covasna: bani publici alocati pentru deszapezirea unui drum cu destinatie "privata"?, Foto: Youtube

Judetul Covasna: bani publici alocati pentru deszapezirea unui drum cu destinatie „privata”?

Revoltati de una dintre deciziile CJ Covasna, de a aloca Consiliului Local al comunei Zagon suma de 100.000 de lei pentru deszapezirea drumului intre localitatile Păpăuţi si Comandău, localnicii ne-au scris ca li se pare de-a dreptul revoltator ca banii publici, colectati din taxele si impozitele covasnenilor, sa fie utilizati pentru deszapezirea unui drum forestier, in conditiile in care acesta „a fost rechiziționat in interes personal de primarul Kis, pentru accesul la cabanele din vârful muntelui deținute de același primar Kis, personal sau prin interpuși, sau pentru vânătoare!”.

Din cele relatate de localnicii din zona, drumul respectiv are bariera la Păpăuți, cu paznic angajat la bariera, deci nu mai este un drum public, ci unul folosit in interes personal de catre clica politica din localitate.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Judetul Covasna: bani publici alocati pentru deszapezirea unui drum cu destinatie „privata”?

Potrivit covasnamedia.ro in cadrul uneia dintre sedintele ordinare s-a aprobat o rectificare a bugetelor destinate consiliilor locale din Covasna, Comandău si Zagon, institutiile respective primind finantare pentru deszapezire:

[alert-success]„Comandău întotdeauna reprezintă un punct sensibil în ceea ce priveşte deszăpezirea, este cea mai izolată localitate a judeţului, de aceea îl sprijinim cu prioritate” – a arătat preşedintele CJ Covasna.[/alert-success]

Cu ocazia acestor rectificari bugetare, a fost alocata si Consiliului Local al comunei Zagon suma de 100.000 de lei pentru deszapezirea drumului intre localitatile Păpăuţi si Comandău, pentru drumul despre care localnicii spun ca de dupa momentul reabilitarii sale cu fonduri europene nu mai este de destinatie publica, fiind „rechizitionat” de catre primarul din localitate si de catre apropiatii acestuia, servind numai „pentru accesul la cabanele din vârful muntelui deținute de același primar Kis, personal sau prin interpuși, sau pentru vânătoare”.

Iata ce ne scriu localnicii pe adresa de email a redactiei:

[one_half][/one_half][alert-success]„Va rugam sa mediatizati cat mai curand posibil ce face si cu cine e coalizat in talharirea banului public, acest mafiot de baron primar al Zagonului, domnul Kis Joszef din judetul Covasna!
Tamas Sandor (presedintele CJ Covasna) ii acorda primarului penal Kis, suma de 100 mii lei, pentru ,,deszăpezirea” drumului forestier dintre Păpăuți si Comandau, in condițiile in care drumul are bariera la Păpăuți, paznic angajat la bariera, a fost reabilitat din fonduri UE, este in garanție si nu este un drum public, dar a fost rechiziționat in interes personal de primarul Kis, pentru accesul la cabanele din vârful muntelui deținute de același primar Kis, personal sau prin interpuși, sau pentru vânătoare!!!

Cum este posibil ca banul public sa fie sifonat pentru un drum care este închis sau pentru un circuit închis, in folosul unora?!

Deci primarul Kis Joszef primeste cadou 100 de mii lei ca sa isi curete drumul sau spre fondul de vanatoare unde tine chermeze cu personalitati maghiare… uneori fiind vorba chiar si de anumiti functionari cu greutate, dar si din guvernarea statului roman!![/alert-success]

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info