RSS

Epurarea limbii române în Secuim…

Am stat mult pe gându…

Afișele care promovează toleranț…

În România au început…

Istoria ascunsă, românii din Leg…

"Cei care sunt război…

Comicăria legată de rectificarea…

Comicăria legată de r…

A fost prins încă unul dintre ag…

A fost prins încă unu…

Profesorul Ion Coja: "Lozinca fă…

Profesorul Ion Coja: …

Daniel Dragomir: "Atacurile au a…

Daniel Dragomir: "Ata…

Războiul steagurilor la IAȘI: "I…

Războiul steagurilor …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Judetul Covasna: bani publici alocati pentru deszapezirea unui drum cu destinatie “privata”?

Print Friendly, PDF & Email

Judetul Covasna: bani publici alocati pentru deszapezirea unui drum cu destinatie “privata”?

Revoltati de una dintre deciziile CJ Covasna, de a aloca Consiliului Local al comunei Zagon suma de 100.000 de lei pentru deszapezirea drumului intre localitatile Păpăuţi si Comandău, localnicii ne-au scris ca li se pare de-a dreptul revoltator ca banii publici, colectati din taxele si impozitele covasnenilor, sa fie utilizati pentru deszapezirea unui drum forestier, in conditiile in care acesta “a fost rechiziționat in interes personal de primarul Kis, pentru accesul la cabanele din vârful muntelui deținute de același primar Kis, personal sau prin interpuși, sau pentru vânătoare!”.

Din cele relatate de localnicii din zona, drumul respectiv are bariera la Păpăuți, cu paznic angajat la bariera, deci nu mai este un drum public, ci unul folosit in interes personal de catre clica politica din localitate.

Judetul Covasna: bani publici alocati pentru deszapezirea unui drum cu destinatie “privata”?

Potrivit covasnamedia.ro in cadrul uneia dintre sedintele ordinare s-a aprobat o rectificare a bugetelor destinate consiliilor locale din Covasna, Comandău si Zagon, institutiile respective primind finantare pentru deszapezire:

„Comandău întotdeauna reprezintă un punct sensibil în ceea ce priveşte deszăpezirea, este cea mai izolată localitate a judeţului, de aceea îl sprijinim cu prioritate” – a arătat preşedintele CJ Covasna.

Cu ocazia acestor rectificari bugetare, a fost alocata si Consiliului Local al comunei Zagon suma de 100.000 de lei pentru deszapezirea drumului intre localitatile Păpăuţi si Comandău, pentru drumul despre care localnicii spun ca de dupa momentul reabilitarii sale cu fonduri europene nu mai este de destinatie publica, fiind “rechizitionat” de catre primarul din localitate si de catre apropiatii acestuia, servind numai “pentru accesul la cabanele din vârful muntelui deținute de același primar Kis, personal sau prin interpuși, sau pentru vânătoare”.

Iata ce ne scriu localnicii pe adresa de email a redactiei:

“Va rugam sa mediatizati cat mai curand posibil ce face si cu cine e coalizat in talharirea banului public, acest mafiot de baron primar al Zagonului, domnul Kis Joszef din judetul Covasna!
Tamas Sandor (presedintele CJ Covasna) ii acorda primarului penal Kis, suma de 100 mii lei, pentru ,,deszăpezirea” drumului forestier dintre Păpăuți si Comandau, in condițiile in care drumul are bariera la Păpăuți, paznic angajat la bariera, a fost reabilitat din fonduri UE, este in garanție si nu este un drum public, dar a fost rechiziționat in interes personal de primarul Kis, pentru accesul la cabanele din vârful muntelui deținute de același primar Kis, personal sau prin interpuși, sau pentru vânătoare!!!

Cum este posibil ca banul public sa fie sifonat pentru un drum care este închis sau pentru un circuit închis, in folosul unora?!

Deci primarul Kis Joszef primeste cadou 100 de mii lei ca sa isi curete drumul sau spre fondul de vanatoare unde tine chermeze cu personalitati maghiare… uneori fiind vorba chiar si de anumiti functionari cu greutate, dar si din guvernarea statului roman!!

Glasul.info


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.
Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline