20 Martie 1919: Consiliul Dirige…

Observând cum se pre…

Ceremonial militar și religios o…

Duminică, 17 martie …

George Mioc: "PLUS-ul domnului C…

" Spre deosebire de …

Buna Vestire la Valea Zălanului …

" Buna Vestire la Va…

Iohannis continuă să dezbine rom…

Câți români s-au pre…

Nem Autonomia! Proiectul celor d…

Două dintre comisiil…

INCALIFICABIL! Primar amendat pe…

Să auzi că în Români…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Nu-i ridicati autorizatia de libera practica medicala si laureatului Premiului Nobel pentru Medicina? Nici Luc Montagnier nu vrea vaccinare cu forta!

Print Friendly, PDF & Email

Nu-i ridicati autorizatia de libera practica medicala si laureatului Premiului Nobel pentru Medicina? Nici Luc Montagnier nu vrea vaccinare cu forta!

Profesorul Luc Montagnier, Laureatul Premiului Nobel pentru Medicină si descoperitorul virusului SIDA, este total impotriva vaccinarii cu forta a populatiei. Nu sare nimeni ca in Romania sa-i ridice autorizatia de libera practica medicala si laureatului Premiului Nobel pentru Medicina pentru acest delict de opinie?

Reamintim ca in Romania, s-a vorbit inclusiv de ridicarea dreptului de a profesa pentru medicul stomatolog sucevean Mircea Pușcașu, dupa ce acesta si-a expus opinia despre intentia autoritatilor de implementare in sistemul de sanatate a obligativitatii vaccinarii.

Nu-i ridicati autorizatia de libera practica medicala si laureatului Premiului Nobel pentru Medicina? Nici Luc Montagnier nu vrea vaccinare cu forta!

Revolutia progresista primeste o grea lovitura in ceea ce priveste planurile de instaurare a unei tiranii a vaccinurilor, laureatul Premiului Nobel, medicul Luc Montagnier alaturandu-se medicului oncolog Henri Joyeux impotriva vaccinarii fortate.

Trebuie mentionat ca renumitului oncolog Joyeux, una dintre cele mai inversunate voci din domeniu impotriva impunerii vaccinarii cu forta, i-a fost deja ridicat dreptul de a procesa medicina in anul 2016 la presiunile facute de catre cei din mafia Big Pharma.

Despre asa numitii „idioţi utili”, folositi ca instrumente impotriva populatiei de catre Big Pharma, pentru introducerea tiraniei vaccinurilor ca politica de stat, vorbeste si fostul deputat PSD Ninel Peia:

“LENIN îi-I numea „idioţi utili” pe intelectualii occidentali care făceau gratuit apologia bolşevismului. Indivizi care, fără să ştie ce se întâmplă pe teren, venerau un stăpân roşu şi sângeros în slujba căruia se se vârâseră de bunăvoie, nesiliţi de nimeni şi fără simbrie. Cam aşa stau lucrurile şi în Parlamentul României când vine vorba despre vreo decizie care poate aduce atingere marelui şi atotputernicului Big Pharma. Desigur, unii dintre aceştia sunt vânduţi pe taleri, dar nu sunt mulţi, câţiva vectori numai, îndeajuns ca să formeze numărul de berbeci necesar ca să fie urmaţi de oile-demnitar. De ce spun asta? Pentru că, într-un număr zdrobitor, cu minţile parcă plecate la plimbare, senatorii Romaniei au aprobat Legea Vaccinării Obligatorii. Un singur senator a îndrăznit să se opună acestui val de unanimitate absurdă.”, a scris fostul deputat Ninel Peia

“(…)sunt de partea dreptului persoanei de a dispune de corpul ei, adică dreptul persoanei de a stabili ea dacă este bine pentru ea sau pentru copilul persoanei respective să se vaccineze sau nu”, a declarat senatorul Daniel Fenechiu

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Transport GRATUIT la peste 50 lei! -50% la 2.000 de titluri