libris.ro

Parlamentul României a devenit gradina cu pitici: Kovesi si Hellvig refuza sa se prezinte in fata Comisiei parlamentare de ancheta?

Parlamentul României a devenit gradina cu pitici: Kovesi si Hellvig refuza sa se prezinte in fata Comisiei parlamentare de ancheta?

Parlamentul României a devenit gradina cu pitici: Kovesi si Hellvig refuza sa se prezinte in fata Comisiei parlamentare de ancheta?

Ieri, pe un anumit post de televiziune ce sustine propaganda progresista se putea vedea repetat ostentativ ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si seful SRI, Eduard Hellvig, n-au nici un motiv pentru a se prezenta in fata Comisiei parlamentare de ancheta. Ba chiar erau stoarse din putul gandirii progresiste pana si niste justificari pentru care cei doi n-au motive pentru care sa dea ochii cu reprezentantii Parlamentului României.

In vreme ce in SUA nimanui nici macar nu-i trece prin cap sa refuze sa apara in fata Congresului american, prezentandu-se de-a lungul vremurilor personalitati marcante ale Statelor Unite ale Americii, la noi in România, autoritatea statului român a fost constant sfidata de catre exponentii unui sistem ocult, reprezentand niste institutii de forta cu preocupari straine de interesele României, despre care se aduc din ce in ce mai multe dovezi ca s-au aflat in slujba unui asa numit stat paralel.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


De asta este sfidat statul român si in strada, acolo unde i se flutura ostentativ prin fata steagurile unor state straine? Ce pretext poti avea ca sa te afli in strada cu nenumarate steaguri ale unor alte tari (n.r. in ultimele luni am avut ocazia de a vedea in strada incepand de la steagurile Germaniei, Canadei, Olandei, Frantei, Marii Britanii, Italiei, Spaniei, pana la cele ale Australiei, Israelului si al SUA) si sa strigi sloganuri care nu au nici macar cea mai mica legatura cu etosul si spiritul national românesc?

Parlamentul României a devenit gradina cu pitici: Kovesi si Hellvig refuza sa se prezinte in fata Comisiei parlamentare de ancheta?

Chiar daca potrivit deciziei CCR publicata in urma cu cateva zile, Laura Codruta Kovesi  are obligatia de a se prezenta la audierile Comisiei parlamentare de ancheta, neprihanita lustruitoare de canapea din sufrageria lui Oprea refuza pentru a patra oara invitatia parlamentarilor.

Potrivit ARTICOLULUI 61 din Constitutia României
(1) Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului român şi unica autoritate legiuitoare a ţării.

Fiind ales direct de catre cetateni, prin vot, Parlamentul României reprezinta vointa poporului. Asadar, Kovesi si cu Hellvig sfideaza prin refuzul lor de a coopera cu organul reprezentativ suprem al poporului român, nu doar o institutie si niste inalti demnitari, ci chiar vointa poporului.

Luni, membrii comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezindentiale din anul 2009 au luat decizia de a o chema din nou la audieri pe Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA. Insa pentru a patra oara consecutiv, aceasta a refuzat invitatia din partea parlamentarilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info