libris.ro

Salvati România … de USR!

Salvati România … de USR!

Salvati România … de USR!

Dupa circul grotesc facut in Parlamentul Romaniei in urma caruia o tara intreaga s-a intrebat serios despre calitatea umana a asa zisilor reprezentanti ai poporului din parlament, deputata USR Cosette Chichirău a postat pe o retea de socializare, un mesaj despre nesfarsitele proteste, afirmand ca va transmite Live protestul din Piața Unirii din Iași.

Printre cei care au raspuns la postarea doamnei deputat Cosette Chichirău de la USR am avut surpriza sa constatam ca s-a numarat si un cetatean angajat la OMV.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Cu toate ca DIICOT investigheaza de peste un an o uriasa evaziune facuta de catre OMV, angajatii de la aceasta companie sunt trimisi in strada sa tina cu dintii de actualele legi ale justitiei nascute din marinimia fostei procuroare comuniste Macovei, proaspat aleasa europarlamentar dupa ce si-a facut campanie electorala pe banii furati de Cocos &comp.

Salvati România ... de USR!
Salvati România … de USR!

Salvati România … de USR!

„Astăzi de la ora 18:00 voi transmite Live protestul din Piața Unirii din Iași. PSD – ALDE omoară democrația românească. Miercurea trecută, incompatibilitățile parlamentarilor au fost șterse cu buretele. Oameni care prin hotărâre judecătorească nu aveau voie să fie parlamentari acum au voie. Se schimbă legea pentru criminali și nu criminalii după lege.

Independența procurorilor a fost ștearsă cu buretele și ea (chiar dacă încă nu s-a dat votul final).

Practic, procurorii devin subordonați politic lui Tudorel Toader, cu efectul că dosarele politicienilor nu vor mai ajunge niciodată la judecată. Iar de marți vom vedea schimbări și mai grave.

Vino in stradă să ne apărăm țara!”, scrie pe Facebook deputata USR Cosette Chichirău

In timp ce televiziunea securistilor aflata de ani buni in insolventa nu este intrebata nici de dracu’ pentru a-si plati uriasele datorii, iar investigatia facuta in cazul evaziunii de la OMV cam bate de multa vreme pasul pe loc, una dintre ultimele fabrici de incaltaminte romaneasca de calitate, Clujana, este pe punctul de a fi deposedata de catre ANAF de mai multe spatii si terenuri.

Indemnam toti romanii sa cumpere macar acum de sarbatori incaltaminte de la http://www.clujana.com/ daca autoritatile nu pricep nici macar in ceasul al 12-lea ca trebuie sa luptam si sa ne protejam mijloacele de productie autohtone.

Evazionistii sunt protejati atunci cand fac parte din camarila sistemului, si distrusi atunci cand sunt simplii producatori romani, mai ales atunci cand capitalul este integral romanesc.

Salvati România … de USR!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info