RSS

E mai bine fără creștinism cultu…

  Vorbim despre creșt…

(VIDEO) Senatorul Diana Iovanovi…

Activitatea senatorul…

Măsuri de ultimă oră date de man…

  Supărați că numărul…

Până unde poate să meargă impert…

  Președintele Români…

Ți-ai întrebat deputații din jud…

Ți-ai întrebat deputa…

SUNT o "spurcăciune ORTODOXĂ"!!!

SUNT o "spurcăciune…

De 4 ani, Centrul „Sfânta Alexan…

„Copiii sunt dulci ca…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Vicepremierul Paul Stănescu nu s-a aratat deranjat de lipsa simbolurilor românesti din Sala Festiva a Primariei Carei

Print Friendly, PDF & Email

Vicepremierul Paul Stănescu nu s-a aratat deranjat de lipsa simbolurilor românesti din Sala Festiva a Primariei Carei

O simbioza ciudata si in acelasi timp nociva are loc intre UDMR si PSD la Carei, totul fiind insa in defavoarea comunitatii  românesti din zona. Aflat in vizita la Primaria Carei, viceprim-ministrul României Paul Stănescu nu s-a aratat nici o clipa deranjat de lipsa simbolurilor românesti din Sala Festiva a Primariei Carei, acolo unde sunt prezente exclusiv numai simboluri si personalitati maghiare, cu toate ca din aceasta zona de-a lungul vremii s-au remarcat in diverse domenii si personalitati românesti. Da, nasc români de seama si la Carei, nu doar in Ungaria.

Printre personalitatile maghiare reprezentate la loc de cinste pe peretii Salii Festive a Primariei Carei se numara si poetul sovin maghiar Sandor Petofi impreuna cu iubita acestuia.

Vicepremierul Paul Stănescu nu s-a aratat deranjat de lipsa simbolurilor românesti din Sala Festiva a Primariei Carei

“Pe pagina Primăriei Carei a apărut un material despre vizita Viceprim-ministrului României, ministrul dezvoltării regionale, administrației publice și fondurilor europene, Paul Stănescu, la Primăria Carei. Acesta a fost primit de către primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs şi de reprezentanţii PSD.

Demnitarului român i-a fost prezentat noul sediu al Primăriei Carei iar apoi a participat la o întrunire cu primarul Eugen Kovacs şi cu consilierii locali PSD Ioan Oneţ şi Carmen Todea, consilierul judeţean PSD Rodica Maxi şi fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare, Mircea Govor.

Niciunul dintre românii plimbaţi de primar prin încăperile Primăriei Carei nu a fost deranjat de lipsa simbolurilor româneşti din Sala Festivă a unei instituţii guvernamentale din România? Sau poate au fost informaţi că Petofi Sandor si iubita lui ce apar pictaţi pe pereţii Sălii Festive sunt şi români?

Municipiul Carei din România se mândreşte cu numeroase personalităţi româneşti de talie naţională sau europeană dar niciuna dintre acestea nu a fost considerată potrivită de a fi prezentă alături de Petofi Sandor în Sala Festivă renovată cu bani publici.“, scrie BuletindeCarei.ro

Cu ceva ani in urma, o initiativa de a amplasa un bust al lui Mihai Eminescu la Carei se lovea de refuzul autoritatilor locale si de opozitia unora dintre locuitorii din zona, sub pretextul ca Eminescu nu este o personalitate locala si ca nu ar fi reprezentativ pentru intreaga comunitate.

Cititi si va cruciti: "De ce sa aiba Eminescu statuie la Carei? In locul lui Eminescu trebuie statuia lui Kölcsei Ferencnek"

Cititi si va cruciti: “De ce sa aiba Eminescu statuie la Carei? In locul lui Eminescu trebuie statuia lui Kölcsei Ferencnek”

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info