Trompetele sistemului din presa se ingramadesc sa boceasca din cauza ca PNL-ul ataca USR in ultima vreme

Dan Tapalaga si Dan Turturică, Foto: captura B1 TV si Nasul TV

Trompetele sistemului din presa se ingramadesc sa boceasca din cauza ca PNL-ul ataca USR in ultima vreme

In afara numerosilor circari de pe la unele televiziuni care tin trena anarhistilor ce au transformat Parlamentul Romaniei intr-un circ ambulant, un cor intreg de bocitoare a iesit la rampa in ultimele zile pentru a deplange faptul ca PNL-ul s-a gandit in sfarsit sa-si atace concurenta, respectiv pe pseudoaliatii de la USR. Daca pana acum PNL a trecut cu vederea toate excesele sorosistilor din USR, sustinand de dupa perdea pana la o anumita limita cam aceleasi puncte de vedere cu cele ale USR-istilor, liberalii au hotarat in cele din urma ca este timpul sa schimbe foaia si sa-si arate dezacordul fata de anumite actiuni ale USR.

Brusc, ca trezite la un semn venit de undeva, s-au activat „spontan” majoritatea trompetelor sistemului din mass media, deplangand cu lacrimi de crocodil faptul ca USR este atacat in ultima vreme de catre PNL.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Trompetele sistemului din presa se ingramadesc sa boceasca din cauza ca PNL-ul ataca USR in ultima vreme

Daca Dan Tapalaga boceste pana si prin intermediul titlului unui articol publicat pe Hotnews si intitulat „De ce gresesc liberalii atacand USR” din cauza faptului ca liberalii se dezic de circarii de la USR si de anumite actiuni ale acestora, afirmand ca „liberalii se manifesta tot mai furios pe mai tinerii lor colegi din Opozitie”, Dan Turturica este si mai precis atunci cand boceste de i se scutura izmenele, deplangand intr-un articol publicat de digi24.ro soarta cruda a USR-ului, impotriva caruia in ultima vreme „s-au gasit si Ludovic Orban si Raluca Turcan sa faca opozitie”.

Vedem asadar cum lucreaza propaganda sistemului, implicata trup si suflet in lupta dintre formatiunile politice din Romania. Sa ne aducem insa aminte de ceea ce sustinea cu ceva vreme in urma fostul ofiter SRI Daniel Dragomir despre oamenii din presa ai sistemului:

[alert-success]”Am văzut intrând mai mulți oameni din media în biroul domnului Coldea. Nu știu natura subiectelor discutate, dar a fost o perioadă agitată. Foarte agitată. Unul este Dan Turturică, știu și filiera pe care a ajuns la Coldea.Dan Tapalagă și jurnalista Sorina Matei. La ea fac o mențiune. S-a discutat despre ea, dădea dovadă de nesupunere, independență față de comenzile pe care le avea. Cred că de asta spune și lucrurilor pe nume acum. Astăzi voi da doar aceste trei nume„, dezvaluia Daniel Dragomir[/alert-success]

[alert-announce]Nota noastra: Tapalaga: „De ce gresesc liberalii atacand USR”!? Nenicule, daca PNL nu percepe USR ca fiind un pericol va disparea precum PNŢCD-ul! Cata vreme PNL se va tot da la o parte si va face partie pentru USR, procentele PNL-ului in preferintele alegatorilor vor continua sa scada, pana ce in cele din urma isi va da obstescul sfarsit precum PNTCD. [/alert-announce]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info