RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Hans Klemm contagiat de “logica” hastagista? Daca procurorul Portocala nu mai este lasat sa alerge gagici folosindu-se de justitie, atunci asta serveste Rusiei?

Print Friendly, PDF & Email

Hans Klemm contagiat de “logica” hastagista? Daca procurorul Portocala nu mai este lasat sa alerge gagici folosindu-se de justitie, atunci asta serveste Rusiei?

Nu ne-am ascuns niciodata dezaprobarea fata de politica si opiniile exprimate de asa zisul ambasador al SUA la Bucuresti, Hans Klemm. Si nu o vom face nici de aceasta data, mai ales ca derapajele sale devin din ce in ce irationale si mai scandaloase. Cum bre, daca procurorul Portocala nu mai poate folosi justitia pentru a-si satisface fanteziile personale, atunci prin asta se expune Romania la amenintari din partea Rusiei?

Daca la inceput, cand abia poposise pe plaiurile mioritice, i-am tot acordat circumstante atenunante, crezand ca poate este slab informat sau poate chiar dezinformat de catre anumiti intermediari de pe scena politica romaneasca, in ultima vreme devine deja din ce in ce mai clar ca omul este rau intentionat si face multe dintre declaratiile scandaloase nu din slaba informare, ci din rea vointa.

Hans Klemm contagiat de “logica” hastagista? Daca procurorul Portocala nu mai este lasat sa alerge gagici folosindu-se de justitie, atunci asta serveste Rusiei?

Lasand la o parte amestecul vadit in treburile interne ale statului roman, o initiativa neavenita si inoportuna venita din partea unui asa zis aliat, ambasadorul Hans Klemm a avut grija sa loveasca cu aproape orice ocazie in interesele Romaniei, exprimandu-si niste opinii foarte deplasate pentru pretentiile pe care le-ai putea avea din partea unui diplomat, mai ales ca acesta apartine unui stat cu care Romania are si un parteneriat strategic.

„Noi credem că slăbirea legislaţiei care vă permite să aveţi un sistem judiciar independent şi să lansaţi o luptă puternică împotriva corupţiei subminează şi rezistenţa naţională şi poate expune România la ameninţări venite de peste hotare, inclusiv la cele din partea Rusiei. Corupţia este o scenă pe care actorii ostili o pot folosi pentru a sparge fundaţia unui stat rezistent”, a declarat Hans Klemm

Reactia ambasadorului Hans Klemm este criticata de altfel si de catre Ioan Mircea Pașcu, vicepreședintele Parlamentului European, care se arata deranjat de remarcile ambasadorului american cu privire la intentiile de modificare a legilor justitiei:

„Aoleooo, înțeleg ca unii sunt convinși ca daca procurorul Portocala este împiedicat sa își facă “numarul” – si știm toți foarte bine ce si cum face – Rusia ar avea de profitat!? Hai ca la asta nu m-am gândit … Ei, daca e așa, cred ca noi romanii ar trebui atunci sa ne cerem scuze procurorului Portocala si sa-l rugam frumos sa revină!?”, a scris Ioan Mircea Pașcu pe Facebook

Nota noastra: in ultima vreme, acest controversat asa zis ambasador ne cam insulta neincetat inteligenta, crezand probabil ca propaganda sa sforaitoare are rolul de a ne spala tuturor ireversibil creierele. Am tot sperat ca va fi inlocuit si ca SUA vor trimite un alt ambasador, unul care sa nu considere ca Romania este o colonie jalnica a americanilor, insa aceasta inlocuire a sa inca se lasa din pacate asteptata de catre romani.

 Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Lasă un răspuns


libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info