RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Cine ne saboteaza: Chichirau a refuzat sa semneze pentru proiectul autostrazii IASI – Tg. Mures!

Print Friendly, PDF & Email

Cine ne saboteaza: Chichirau a refuzat sa semneze pentru proiectul autostrazii IASI – Tg. Mures!

Nu stim cati dintre ieseni si-ar fi putut vreodata imagina ca un ales local ar putea sa refuze sustinerea unui proiect atat de necesar, pentru unii chiar vital, precum proiectul autostrazii IASI – Tg. Mures, un proiect pentru care in premiera si-au dat mana aproape toate fortele politice din judet.

Si cu toate acestea, ca un act de dispret si de sfidare maxima la adresa dorintei arzatoare a iesenilor de ani buni, deputata USR Cosette Chichirau a considerat ca este cazul sa refuze sa semneze pentru proiectul autostrazii IASI – Tg. Mures.

Cine ne saboteaza: Chichirau a refuzat sa semneze pentru proiectul autostrazii IASI – Tg. Mures!

“Proiectul autostrazii Iasi – Tg. Mures uneste pentru a doua ora politicienii locali. Dupa ce proiectul de lege initiat pentru constructia autostrazii a adunat semnaturi de la toti parlamentarii din Regiunea de Nord-Est, astazi, 16 din cei 17 parlamentari de Iasi au semnat pentru depunerea unui amendament care vizeaza reactualizarea studiilor de fezabilitate.

Maine il vom sustine cu totii in comisiile de specialitate, cu speranta ca va fi acceptat. Consider ca adoptarea acestuia va sustine aplicarea proiectului de lege adoptat de Senat.”, a scris deputatul Petru Movila pe Facebook

Cine ne saboteaza: Chichirau a refuzat sa semneze pentru proiectul autostrazii IASI - Tg. Mures!

Cine ne saboteaza: Chichirau a refuzat sa semneze pentru proiectul autostrazii IASI – Tg. Mures!

Singurul parlamentar de Iasi din cei 17 care a refuzat sa semneze este reprezentantul Uniunii Salvati Romania (USR), deputata Cosette Chichirau, care probabil isi propune sa “salveze” orice in afara de Romania si dupa cum se vede, in nici un caz orasul Iasi.

Nota noastra: aseara am asistat stupefiati la reprezentatia doamnei Cosette Chichirau din timpul emisiunii “România 9” de la TVR1, acolo unde s-a desfasurat inca un circ incredibil in direct, dovedindu-ne pentru inca o data lipsa unor calitati elementare pe care se presupune ca ar trebui sa le aiba niste inalti demnitari ai statului roman.  

Glasul.infoSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

1 comment

  1. Morariu Mihai

    Tipic fesenist. Discreditearea de tip bolsevic a ajuns sa fie tipica nu numai pesedeilor , se pare ca si peneleilor! Sa spuna cel care a contactat-o in legatura cu acel amendament. Nu a contactat-o nimeni si acum o acuza. De unde sa sstie ea despre amendament?

Lasă un răspuns


libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info