Ceremonial militar și religios o…

Duminică, 17 martie …

George Mioc: "PLUS-ul domnului C…

" Spre deosebire de …

Buna Vestire la Valea Zălanului …

" Buna Vestire la Va…

Iohannis continuă să dezbine rom…

Câți români s-au pre…

Nem Autonomia! Proiectul celor d…

Două dintre comisiil…

INCALIFICABIL! Primar amendat pe…

Să auzi că în Români…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Cine ne saboteaza: Chichirau a refuzat sa semneze pentru proiectul autostrazii IASI – Tg. Mures!

Print Friendly, PDF & Email

Cine ne saboteaza: Chichirau a refuzat sa semneze pentru proiectul autostrazii IASI – Tg. Mures!

Nu stim cati dintre ieseni si-ar fi putut vreodata imagina ca un ales local ar putea sa refuze sustinerea unui proiect atat de necesar, pentru unii chiar vital, precum proiectul autostrazii IASI – Tg. Mures, un proiect pentru care in premiera si-au dat mana aproape toate fortele politice din judet.

Si cu toate acestea, ca un act de dispret si de sfidare maxima la adresa dorintei arzatoare a iesenilor de ani buni, deputata USR Cosette Chichirau a considerat ca este cazul sa refuze sa semneze pentru proiectul autostrazii IASI – Tg. Mures.

Cine ne saboteaza: Chichirau a refuzat sa semneze pentru proiectul autostrazii IASI – Tg. Mures!

“Proiectul autostrazii Iasi – Tg. Mures uneste pentru a doua ora politicienii locali. Dupa ce proiectul de lege initiat pentru constructia autostrazii a adunat semnaturi de la toti parlamentarii din Regiunea de Nord-Est, astazi, 16 din cei 17 parlamentari de Iasi au semnat pentru depunerea unui amendament care vizeaza reactualizarea studiilor de fezabilitate.

Maine il vom sustine cu totii in comisiile de specialitate, cu speranta ca va fi acceptat. Consider ca adoptarea acestuia va sustine aplicarea proiectului de lege adoptat de Senat.”, a scris deputatul Petru Movila pe Facebook

Cine ne saboteaza: Chichirau a refuzat sa semneze pentru proiectul autostrazii IASI - Tg. Mures!

Cine ne saboteaza: Chichirau a refuzat sa semneze pentru proiectul autostrazii IASI – Tg. Mures!

Singurul parlamentar de Iasi din cei 17 care a refuzat sa semneze este reprezentantul Uniunii Salvati Romania (USR), deputata Cosette Chichirau, care probabil isi propune sa “salveze” orice in afara de Romania si dupa cum se vede, in nici un caz orasul Iasi.

Nota noastra: aseara am asistat stupefiati la reprezentatia doamnei Cosette Chichirau din timpul emisiunii “România 9” de la TVR1, acolo unde s-a desfasurat inca un circ incredibil in direct, dovedindu-ne pentru inca o data lipsa unor calitati elementare pe care se presupune ca ar trebui sa le aiba niste inalti demnitari ai statului roman.  

Glasul.info

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Transport GRATUIT la peste 50 lei! -50% la 2.000 de titluri