RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

De ce acest popor mai este încă viu? Aceasta-i întrebarea care-l chinuie pe Vladimir

Print Friendly, PDF & Email

De ce acest popor mai este încă viu? Aceasta-i întrebarea care-l chinuie pe Vladimir.

Vladimir Tismăneanu reînființează ,,Stefan Gheorghiu” școala de cadre a comuniștilor din România sub titulatura pompoasă de Centrul de Cercetare a Totalitarismelor ,,Hannah Arendt”, din păcate sub egida Universității București, așadar cu bani de la buget.

Centrul va fi de fapt un institut Elie Wiesel cu pretenții universitare cu misiunea de a da bineînțeles note proaste poporului român care nu înțelege să se lase cu totul răpus de străini. Încă mai mișcă, încă se mai opune, încă nu a murit cu totul după atâția ani de agresiune continuă împotriva lui.

Acest lucru trebuie într-adevăr cercetat: de ce acest popor mai este încă viu? Aceasta-i întrebarea la care cercetătorii lui Vladimir se vor chinui să găsească un răspuns. Un răspuns ce presupune noi metode de anihilare completă.

De ce acest popor mai este încă viu? Aceasta-i întrebarea care-l chinuie pe Vladimir

Acestui popor i-a fost stearsă istoria din manuale, i-au fost furate bogățiile i s-au fabricat partide de ”opoziție” si de ”putere” ba chiar si ”patriotice”, i s-a surpat permanent încrederea de sine, i s-a spus că este prost si leneș și nevolnic. Dar câte si mai câte nu i s-au făcut acestui minunat popor român…și totuși în el instinctul Neamului este viu.

Volodea, Volodea, n-ai să afli niciodată ”de ce” pentru că ești atât de departe de Hristos, Fiul Lui Dumnezeu.

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Despre noua initiativa a lui Vladimir Tismăneanu, vorbeste si domnul Florin Palas, care considera ca acest asa zis “Centrul de Cercetare a Totalitarismelor” nu reprezinta altceva decat o “nouă sinecură pentru Vladimir Tismăneanu”:

“O nouă sinecură pentru Vladimir Tismăneanu, ţuţerul lui Băsescu şi Iliescu, fiul celui mai bine plătit agent al Kominternului în România, el însuşi vajnic propagandist comunist în anii ’70. Acesta este autorul unui raport care falsifică adevărul istoric despre regimul comunist din România, prin eludarea numelor celor care au compus reţeaua kominternistă şi a etnocidului promovat de membrii acesteia. Apologeţii de ieri ai totalitarismului se erijează azi în apărători ai democraţiei, cu girul unor instituţii ale statului. Reţeaua a împânzit România!”, a scris Florin Palas pe Facebook

Nota noastra: intr-adevar, suntem intru totul de acord cu afirmatiile domnului Mihai Tirnoveanu. Pentru multa vreme, este cu adevarat inexplicabila atitudinea statului roman, care se repede sa finanteze cu generozitate orice asa zis proiect cultural sau orice initiativa pe bani publici, venita tocmai din partea celor care au reprezentat pilonii bolsevismului in Romania, ideologii si propagandistii bolsevici care au tradat poporul roman. 

Cat de ironic si in acelasi timp cat de imoral o fi, ca tocmai propagandistii de frunte ai bolsevismului in Romania, sa initieze si sa infiinteze un asa zis “Centrul de Cercetare a Totalitarismelor”? Oare chiar va servi cu adevarat acest centru scopului declarat, sau va reprezenta inca un instrument al propagandei antiromanesti, asa cum ne-au obisnuit pana acum toate initiativele venite din partea acestor specimene?

Dar poate cel mai mult ne deranjeaza in special ca toate aceste laboratoare ideologice antiromanesti trebuie musai infiintate pe bani publici! Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info