Daca nu papati tot din farfurie vin rusii!

Daca nu papati tot din farfurie vin rusii!

Cu mici exceptii, aproape intreaga clasa politica din România a asistat neputincioasa si fara sa reactioneze la declaratiile aberante ale ambasadorului american Hans Klemm, potrivit caruia, daca nu lasam in continuare sa comita abuzuri ingrozitoare procurori de teapa lui Portocala, atunci ne expunem tara la amenintari venite din partea Rusiei.

Asadar, daca nu suntem de acord cu abuzurile comise de catre unii asa zisi “magistrati” si pentru care România plateste la CEDO din ce in ce mai multi bani pentru procesele pierdute pentru incalcarea unora dintre cele mai elementare drepturi ale omului, vine imediat Hans Klemm si ne spune: Daca nu papati tot din farfurie vin rusii!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Daca românii se trezesc incetul cu incetul la realitate si realizeaza in sfarsit ca anarhistii si marxistii de la miscarea #Resist din SUA au fix aceeasi agenda politica si ideologica precum omologii lor din România de la organizatia #Rezist & comp., atunci vine imediat Hans Klemm si ne spune: Daca nu papati tot din farfurie vin rusii!

Daca nu papati tot din farfurie vin rusii!

Cu aproape fiecare ocazie cand românii reactioneaza patriotic si incearca sa se opuna practicilor specifice neocolonialismului, atat in domeniul economic, cat si pe plan politic, cultural sau social, vine imediat Hans Klemm si ne spune: Daca nu papati tot din farfurie vin rusii!

La cel mai mic gest de contestare de catre români a contractului de cumparare a sistemului de aparare antiaeriana cu rachete Patriot, un contract impus noaptea ca hotii de catre un emisar american venit “spontan” pentru a ne convinge sa cumparam la niste preturi prohibitive niste rachete despre care s-a dovedit de curand in Arabia Saudita ca nu pot face fata nici macar rachetelor balistice de tip Scud, vine imediat Hans Klemm si ne spune: Daca nu papati tot din farfurie vin rusii!

Domnule Donald Trump, fie-ti mila de români si trimite-le un alt ambasador la Bucuresti, ca asta le-a cam ramas … mic!

PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

De ce acest popor mai este încă viu? Aceasta-i întrebarea care-l chinuie pe Vladimir

vin dec. 15 , 2017
De ce acest popor mai este încă viu? Aceasta-i întrebarea care-l chinuie pe Vladimir. Vladimir Tismăneanu reînființează ,,Stefan Gheorghiu” școala de cadre a comuniștilor din România sub titulatura pompoasă de Centrul de Cercetare a Totalitarismelor ,,Hannah Arendt”, din păcate sub egida Universității București, așadar cu bani de la buget. Centrul […]
Vladimir Tismaneanu - Homo Sovieticus

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro