libris.ro

Daca Uniunea Europeana sustine coruptia din DNA „tip Portocala”, atunci aceasta este o uniune a hotiei, coruptiei si nedreptatii!

Daca Uniunea Europeana sustine coruptia din DNA „tip Portocala”, atunci aceasta este o uniune a hotiei, coruptiei si nedreptatii!

Daca Uniunea Europeana sustine coruptia din DNA „tip Portocala”, atunci aceasta este o uniune a hotiei, coruptiei si nedreptatii!

Am vazut cu totii imaginea dezagreabila si inexplicabila a magistratilor iesiti in strada sa protesteze cu robele pe maini, cu toate ca exista o lege (n.r. Legea 168/1999, Art. 63) care  prevede ca „nu pot declara greva: procurorii, judecatorii, personalul Ministerului Apararii Nationale, Ministerului de Interne si al unitatilor din subordinea acestor ministere, personalul Serviciului Roman de Informatii, al Serviciului de Informatii Externe, al Serviciului de Telecomunicatii Speciale, personalul militar incadrat in Ministerul Justitiei, precum si cel din unitatile din subordinea acestuia.”

Un fapt nemaintalnit si mai ales imoral, asa dupa cum bine a observat si jurnalista Sorina Matei care este revoltata tocmai de acest aspect al unor „oameni ai legii” pentru care legile aflate deja in vigoare (n.r. pe care culmea, afirma ca au iesit sa le apere), nu fac nic macar cat o ceapa degerata:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Eu cred că la protestele judecătorului Danileț poate apărea și domn Coldea. Fix ca în cărți. Altfel nu văd de ce niște oameni ai legii nu respectă, ba chiar cu intenţie încalcă fix ceea ce trebuie să apere: legea. Poate încalcă legea pentru că se iau doar după alții care o încalcă. „, a scris jurnalista Sorina Matei

Daca Uniunea Europeana sustine coruptia din DNA „tip Portocala”, atunci aceasta este o uniune a hotiei, coruptiei si nedreptatii! 

Pentru noi si pentru multi altii dintre cetatenii simpli ai Romaniei este foarte greu de inteles de ce nu a existat o revolta la fel de mare atunci cand se comiteau grave abuzuri impotriva cetateanului de catre unii dintre cei care ar fi trebuit sa imparta sau sa infaptuiasca „justitia”. 

De ce n-au iesit justitiarii cu robele in mana sa protesteze atunci cand „paraditul la cetățeni era ultima bucurie a lui Portocala”? Cu ceva vreme in urma, tot jurnalista Sorina Matei, in trecut unul dintre marii fani si sustinatori infocati din presa ai DNA, venea cu o dezvaluire socanta:

„DNA, o instituţie cu practici mafiote, în care zace teroarea. Lupta anticorupție, distrusă de DNA, SRI, magistraţi şi politiceni de top”

Acum vin mai nou pana si jurnalisti din presa occidentala sa confirme ceea ce de o buna bucata de vreme, incetul cu incetul, au inceput in sfarsit si cei din mass media din Romania sa recunoasca: exista in aparatul de justitie romanesc abuzuri ingrozitoare, incompetenta si rea vointa, toate acestea sprijinite neconditionat de catre mari actori care decid la varful Comisiei Europene.

In publicatia franceza Opinion Internationale jurnalistul Michel Taube a publicat joi, 21 decembrie 2017, un articol in care critica DNA-ul, afirmand ca insasi o parte din DNA este corupta. Jurnalistul remarca faptul ca desi DNA-ul a primit pana in prezent sprijin aproape neconditionat din partea liderilor UE, si initial a impresionat prin numarul mare de dosare si cazuri deschise impotriva coruptiei, exista insa o serie la fel de mare de controverse si chiar adevarate conspiratii legate de practicile nedemocratice, adesea chiar la limita sau dincolo de limitele legii, amintind tuturor de abuzurile comise in timpul fostului regim totalitar din România, pe vremea cand abuzurile, santajul, intimidarile, amenintarile sau alte metode specifice serviciilor secrete erau folosite pana si impotriva cetateanului de rand.

Pai daca Uniunea Europeana sustine coruptia din DNA „tip Portocala”, atunci nu-i aceasta este o uniune a hotiei, coruptiei si nedreptatii?

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info