USR-ul se devorează de la interior: „Nu mai e partidul oamenilor cinstiți”

Rând pe rând, tot mai mulți foști membri USR fac dezvăluiri uluitoare despre dictatura cu aromă neostalinistă, despre abuzurile și practicile mafiote din interiorul acestei noi formațiuni politice de pe scena politică din România ultimilor ani.

Se înmulțesc constant cazurile în care foști membri USR, dezamăgiți de corupția și mafia din partid, fac dezvăluiri revoltătoare cu privire atât la doctrina ideologică deosebit de controversată a partidului, cât și la practicile mafiote de ierarhizare și organizare a partidului, abandonându-se practic orice urmă sau formă de meritocrație, în favoarea nepotismelor și „relațiilor de cumetrie”.

Foto: captură Facebook / Visinel Balan
Foto: captură Facebook / Visinel Balan

Un fost membru USR, Vișinel Bălan, suspendat din USR pentru ca a făcut acuzații de fraudă la votul electronic pentru alegerea preşedintelui USR, își atacă foștii colegi, considerând că formațiunea politică din care a făcut și el parte: „Nu mai e partidul oamenilor cinstiți”.

„Acum 2 ani anunțasem pe grupurile interne prăbușirea USR prin efortul celor care au pus mâna, ca niște hiene, pe această resursă umană, numită: Uniunea Salvați România – USR.

Omul simplu și frumos Nicușor Dan și-a văzut creația înghițită de un grup de interese, gata să acționeze în alte scopuri decât cel pentru care a fost creat.

USR nu mai e partidul oamenilor cinstiți, onești, pregătiți să reformeze clasa politică. USR e la fel ca celelalte partide. Din 25 ianuarie voi pune la dispoziția dumneavoastră toate informații care fac dovada unui USR altfel.

Sunt oameni foarte frumoși în acest partid, însă n-au curaj să vorbească, le este frică. În USR s-a instaurat frica. Așa se face o altfel de politică, prin frică? „, a scris pe facebook Visinel Balan, fost membru USR

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns