libris.ro

In loc sa aiba grija de coruptia din tara lor, olandezii finanteaza jurnalismul de ancheta pentru a dezvalui coruptia din Romania?

In loc sa aiba grija de coruptia din tara lor, olandezii finanteaza jurnalismul de ancheta pentru a dezvalui coruptia din Romania?

In loc sa aiba grija de coruptia din tara lor, olandezii finanteaza jurnalismul de ancheta pentru a dezvalui coruptia din Romania?

 In loc sa aiba grija de coruptia sa, Olanda finanteaza  prin intermediul  Ministerului sau de Externe jurnalistii de la RiseProject sa scurme prin coruptia din Romania? Nu zicem neaparat ca e rau sa fie finantat jurnalismul de ancheta din Romania, insa cand vezi ca-si ignora coruptia din propria tara si sunt cu mult mai preocupati de cea din tara noastra si ne „canta” de dulce mai mereu prin Europa, parca simti prin toti porii ca e ceva tare in neregula in aceasta privinta.

Mai mult decat atat, cand apar in presa si imagini cu ambasadorul olandez la Bucuresti la masa cu adevarata avangarda a coruptiei, cu unul dintre autorii unora dintre cele mai mari tunuri date bugetului de stat al Romaniei, incepi sa-ti pui intrebari mai serioase cu privire la „bunele intentii” ale Olandei de a indeparta coruptia din Romania.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


In loc sa aiba grija de coruptia din tara lor, olandezii finanteaza jurnalismul de ancheta pentru a dezvalui coruptia din Romania?

Printre ambasadele care isi vara neincetat coada atat in politica interna a statului roman, cat mai ales in problemele ce tin de mediul economic, financiar sau chiar militar ( n.r. a se vedea contractele in domeniul militar pe care au incercat sa le bage pe gat oficialilor romani) se numara bineinteles mai de fiecare data si ambasada Olandei.

Culmea este ca olandezii sunt atat de „binevoitori” sa scoata la lumina coruptia din Romania, insa cand este vorba de coruptia infaptuita de companiile olandeze, deodata olandezii „nu mai reusesc” sa intocmeaca actele la timp atunci trebuie sa-si ancheteze propriie companii:

“Dutch authorities also failed to respond on time to a 2008 Polish request to investigate electronics giant Philips, which led to the dismissal of Poland’s bribery case against the company.”, potrivit globalsecurity.org

Potrivit luju.ro, publicatia RiseProject a fost depistata in urma unui control efectuat de ANAF ca este finantata de catre Ministerul Afacerilor Externe al Olandei. In conditiile in care Olanda este unul dintre cei mai inversunati contestatari ai primirii Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen, masura care de altfel a stopat niste potentiale avantaje economice pentru producatorii si comerciantii romani, dar si pentru firmele de transportatori, este limpede ca jurnalisti din Romnia erau finantati sa scrie in permanenta despre acte de coruptie care sa fie folosite mai apoi de catre Olanda ca pretext pentru neprimirea romanilor in spatiul Schengen.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info