libris.ro

Un raport intocmit de un expert UE recomanda stoparea extradarilor catre Romania, o tara afectata inca de „practici specifice perioadei sovietice”

Un raport intocmit de un expert UE recomanda stoparea extradarilor catre Romania, o tara afectata inca de „practici specifice perioadei sovietice”

Un raport intocmit de un expert UE recomanda stoparea extradarilor catre Romania, o tara afectata inca de „practici specifice perioadei sovietice”

Gary Cartwright, un expert UE in afaceri europene, a intocmit un raport din care rezulta ca statul roman nu-si respecta o serie de obligatii asumate privind reformele din justitie, sesizand numeroase probleme legate de separatia puterilor in stat dar si „practici specifice perioadei sovietice”, inacceptabile pentru oricare alta natiune dezvoltata din secolul 21.

Raportul elaborat de Gary Cartwright dezvaluie un evident caracter politizat al sistemului judiciar din Romania, prin intermediul caruia se comit o serie de abuzuri ingrozitoare impotriva drepturilor fundamentale ale omului, cu practici care aduc aminte de regimurile totalitariste din perioada sovietica.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Un raport intocmit de un expert UE recomanda stoparea extradarilor catre Romania, o tara afectata inca de „practici specifice perioadei sovietice”

“In acest raport, discutam problema reformelor judiciare si penale solicitate Romaniei inaintea aderarii la UE, dar care in realitate nu au fost aplicate deloc. Drept rezultat, tara inca este afectata de un sistem corupt si partinitor care este in principal domeniul serviciilor de informatii, mentinand retele si practici specifice perioadei sovietice, cu un sistem de justitie corupt si conditii pentru detentie care nu suporta comparatie cu cele ale oricarei alte natiuni dezvoltate din secolul 21”, se arata in raportul intocmit de Gary Cartwright

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir confirma si el aceasta situatie din Romania, fiind decis sa dezvaluie mai multe aspecte legate de acest subiect, in cadrul unei conferinte de presa programata pe 24 ianuarie 2018, incepand cu orele 10, la Clubul de presa din Bruxelles, acolo unde participa alaturi de doua personalitati de marca, Willy Fautre si David Clark, la o masa rotunda cu privire la situatia actuala a justitiei din Romania.

„Conferinta de presa Bruxelles. Adevarul trebuie spus. Maine 24 ianuarie 2018, incepand cu orele 10, la Clubul de presa din Bruxelles, voi participa alaturi de doua personalitati de marca, Willy Fautre si David Clark, la o masa rotunda cu privire la situatia actuala a justitiei din Romania.

A venit vremea ca vocea noastra sa se faca auzita. Voi prezenta Clubului de presa si invitatilor din cadrul institutiilor europene adevarata fata a statului paralel din Romania si a abuzurilor si ilegalitatilor comise impotriva romanilor.

Conferinta va fi transmisa live (inclusiv pe contul meu de Facebook) si voi pune la dispozitie pe site-ul Initiativei civice Romania 3.0 toate detaliile tehnice pentru presa din Romania.

Va fi un bun prilej sa revad prieteni dragi din institutiile europene si de securitate ale UE si sa discut direct cu mass media de la Bruxelles. Un program incarcat. Va voi tine la curent zilele urmatoare. Va astept alaturi de mine miercuri. Se apropie momentul bataliei finale cu statul paralel.

Prin share masiv, prin implicarea, prin determinarea de care dati dovada, lumea intreaga va vedea si va judeca idealurile noastre ca natiune libera si dreapta.

Fara securisti! Fara procurori vanduti! Fara abuzuri! Pentru o Romanie libera!”, a scris pe Facebook Daniel Dragomir

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info