RSS

Protestatarii din Piața Victorie…

,,Dacă am timp mâine…

La 30 septembrie 1831 era întocm…

În 1831, Iordache Go…

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Un raport intocmit de un expert UE recomanda stoparea extradarilor catre Romania, o tara afectata inca de “practici specifice perioadei sovietice”

Print Friendly, PDF & Email

Un raport intocmit de un expert UE recomanda stoparea extradarilor catre Romania, o tara afectata inca de “practici specifice perioadei sovietice”

Gary Cartwright, un expert UE in afaceri europene, a intocmit un raport din care rezulta ca statul roman nu-si respecta o serie de obligatii asumate privind reformele din justitie, sesizand numeroase probleme legate de separatia puterilor in stat dar si “practici specifice perioadei sovietice”, inacceptabile pentru oricare alta natiune dezvoltata din secolul 21.

Raportul elaborat de Gary Cartwright dezvaluie un evident caracter politizat al sistemului judiciar din Romania, prin intermediul caruia se comit o serie de abuzuri ingrozitoare impotriva drepturilor fundamentale ale omului, cu practici care aduc aminte de regimurile totalitariste din perioada sovietica.

Un raport intocmit de un expert UE recomanda stoparea extradarilor catre Romania, o tara afectata inca de “practici specifice perioadei sovietice”

“In acest raport, discutam problema reformelor judiciare si penale solicitate Romaniei inaintea aderarii la UE, dar care in realitate nu au fost aplicate deloc. Drept rezultat, tara inca este afectata de un sistem corupt si partinitor care este in principal domeniul serviciilor de informatii, mentinand retele si practici specifice perioadei sovietice, cu un sistem de justitie corupt si conditii pentru detentie care nu suporta comparatie cu cele ale oricarei alte natiuni dezvoltate din secolul 21”, se arata in raportul intocmit de Gary Cartwright

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir confirma si el aceasta situatie din Romania, fiind decis sa dezvaluie mai multe aspecte legate de acest subiect, in cadrul unei conferinte de presa programata pe 24 ianuarie 2018, incepand cu orele 10, la Clubul de presa din Bruxelles, acolo unde participa alaturi de doua personalitati de marca, Willy Fautre si David Clark, la o masa rotunda cu privire la situatia actuala a justitiei din Romania.

“Conferinta de presa Bruxelles. Adevarul trebuie spus. Maine 24 ianuarie 2018, incepand cu orele 10, la Clubul de presa din Bruxelles, voi participa alaturi de doua personalitati de marca, Willy Fautre si David Clark, la o masa rotunda cu privire la situatia actuala a justitiei din Romania.

A venit vremea ca vocea noastra sa se faca auzita. Voi prezenta Clubului de presa si invitatilor din cadrul institutiilor europene adevarata fata a statului paralel din Romania si a abuzurilor si ilegalitatilor comise impotriva romanilor.

Conferinta va fi transmisa live (inclusiv pe contul meu de Facebook) si voi pune la dispozitie pe site-ul Initiativei civice Romania 3.0 toate detaliile tehnice pentru presa din Romania.

Va fi un bun prilej sa revad prieteni dragi din institutiile europene si de securitate ale UE si sa discut direct cu mass media de la Bruxelles. Un program incarcat. Va voi tine la curent zilele urmatoare. Va astept alaturi de mine miercuri. Se apropie momentul bataliei finale cu statul paralel.

Prin share masiv, prin implicarea, prin determinarea de care dati dovada, lumea intreaga va vedea si va judeca idealurile noastre ca natiune libera si dreapta.

Fara securisti! Fara procurori vanduti! Fara abuzuri! Pentru o Romanie libera!”, a scris pe Facebook Daniel DragomirSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info