libris.ro

Incredibil: Adrian Papahagi vrea ca România sa renunte la suveranitate, dorindu-si „cu ardoare” Statele Unite ale Europei!

Incredibil: Adrian Papahagi vrea ca România sa renunte la suveranitate, dorindu-si „cu ardoare”  Statele Unite ale Europei!

Incredibil: Adrian Papahagi vrea ca România sa renunte la suveranitate, dorindu-si „cu ardoare” Statele Unite ale Europei!

Progresistii si sustinatorii globalismului din Romania au inceput sa dea deja de-a dreptul, tradandu-si cele mai ascunse dintre dezideratele lor, muscand cu ferocitate din Constitutie si recunoscand ca-si doresc ca tara noastra sa-si piarda orice urma de suveranitate pentru a deveni parte a Statelor Unite ale Europei. 

„Când aud patrihoții de la PSD şi putiniştii de toate denominațiile vorbind de suveranitate, mă trec toți fiorii. Îmi doresc cu ardoare Statele Unite ale Europei.”, a scris Adrian Papahagi intr-o postare pe Facebook.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Asadar, Constitutia Romaniei nu face nici macar cat o ceapa degerata pentru cei ca Adrian Papahagi, suveranitatea statului roman fiind numai buna de aruncat la caini. Nu-i de mirare astfel ca dupa trei decenii de creiere spalate si apretate, romanilor le este furata tara si ei aplauda.

Incredibil: Adrian Papahagi vrea ca România sa renunte la suveranitate, dorindu-si „cu ardoare” Statele Unite ale Europei!

Reactiile din partea internautilor dupa aceasta postare a lui Adrian Papahagi au inceput sa curga, si unele dintre ele nu erau tocmai dintre cele mai magulitoare la adresa sa:

„Domnule, strabunicii mei au murit pentru o Romanie libera nu pentru SUE sau pentru sclavie la rusi sau americani. Nu trebuie sa fii „patrihot”, „psd-ist” sau „putinist” ca sa critici aberatia SUE, trebuie sa fii roman, adevarat conservator, cum e si Daniel Gheorghe. (…)

Inmiit sa le fie rusine celor care isi bat joc prin aceasta de sangele varsat de romani in cele doua razboaie mondiale.Cine esti tu ca sa negociezi suveranitatea neamului castigata prin sange?”, i-a replicat Postolachi Vasile

„Trebuie sa fii complet prost sa iti doresti cu ardoare desfiintarea suveranitatii pentru a trai complet dupa niste directive date de oameni straini noua!!! Bravo sclavule cu creierul neted!!” (Gigel Feraru)

„Ți-ai dat arama pe față IUDĂ a neamului românesc. Cum să vrei dispariția propriei tale țări?” (Alex Mar)

„Cei de mai sus pledează pentru abolirea noțiunilor “învechite” de patrie, națiune, familie, pentru migrație în masă, și pentru crearea statului global european. Mi-e teamă că aderând la SUE nu ne vom mai putea opune lor, și nu ne vom mai putea opune ideologiei de gen, islamizării, “casătoriilor” unisex etc. Iar derapaje de la statul de drept, inclusiv foarte grave, există și în Europa de vest. Putin e un pericol, dar în ultimii ani și Europa a ajuns să fie un pericol. Mi-aș fi dorit să fim în grupul de la Visegrad. Să-mi fie permis să mă treacă și pe mine fiorii când aud de SUE”, (Paul Bașotă)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info