Incredibil: Adrian Papahagi vrea ca România sa renunte la suveranitate, dorindu-si “cu ardoare” Statele Unite ale Europei!

Incredibil: Adrian Papahagi vrea ca România sa renunte la suveranitate, dorindu-si “cu ardoare” Statele Unite ale Europei!

Progresistii si sustinatorii globalismului din Romania au inceput sa dea deja de-a dreptul, tradandu-si cele mai ascunse dintre dezideratele lor, muscand cu ferocitate din Constitutie si recunoscand ca-si doresc ca tara noastra sa-si piarda orice urma de suveranitate pentru a deveni parte a Statelor Unite ale Europei. 

“Când aud patrihoții de la PSD şi putiniştii de toate denominațiile vorbind de suveranitate, mă trec toți fiorii. Îmi doresc cu ardoare Statele Unite ale Europei.”, a scris Adrian Papahagi intr-o postare pe Facebook.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Asadar, Constitutia Romaniei nu face nici macar cat o ceapa degerata pentru cei ca Adrian Papahagi, suveranitatea statului roman fiind numai buna de aruncat la caini. Nu-i de mirare astfel ca dupa trei decenii de creiere spalate si apretate, romanilor le este furata tara si ei aplauda.

Incredibil: Adrian Papahagi vrea ca România sa renunte la suveranitate, dorindu-si “cu ardoare” Statele Unite ale Europei!

Reactiile din partea internautilor dupa aceasta postare a lui Adrian Papahagi au inceput sa curga, si unele dintre ele nu erau tocmai dintre cele mai magulitoare la adresa sa:

“Domnule, strabunicii mei au murit pentru o Romanie libera nu pentru SUE sau pentru sclavie la rusi sau americani. Nu trebuie sa fii “patrihot”, “psd-ist” sau “putinist” ca sa critici aberatia SUE, trebuie sa fii roman, adevarat conservator, cum e si Daniel Gheorghe. (…)

Inmiit sa le fie rusine celor care isi bat joc prin aceasta de sangele varsat de romani in cele doua razboaie mondiale.Cine esti tu ca sa negociezi suveranitatea neamului castigata prin sange?”, i-a replicat Postolachi Vasile

“Trebuie sa fii complet prost sa iti doresti cu ardoare desfiintarea suveranitatii pentru a trai complet dupa niste directive date de oameni straini noua!!! Bravo sclavule cu creierul neted!!” (Gigel Feraru)

“Ți-ai dat arama pe față IUDĂ a neamului românesc. Cum să vrei dispariția propriei tale țări?” (Alex Mar)

“Cei de mai sus pledează pentru abolirea noțiunilor “învechite” de patrie, națiune, familie, pentru migrație în masă, și pentru crearea statului global european. Mi-e teamă că aderând la SUE nu ne vom mai putea opune lor, și nu ne vom mai putea opune ideologiei de gen, islamizării, “casătoriilor” unisex etc. Iar derapaje de la statul de drept, inclusiv foarte grave, există și în Europa de vest. Putin e un pericol, dar în ultimii ani și Europa a ajuns să fie un pericol. Mi-aș fi dorit să fim în grupul de la Visegrad. Să-mi fie permis să mă treacă și pe mine fiorii când aud de SUE”, (Paul Bașotă)

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Ministrii de externe din România si Polonia impreuna impotriva conditionarii fondurilor europene de legile justitiei: „Banii de la Uniunea Europeană nu sunt acte de caritate”

joi feb. 1 , 2018
Ministrii de externe din România si Polonia impreuna impotriva conditionarii fondurilor europene de legile justitiei: „Banii de la Uniunea Europeană nu sunt acte de caritate” Ministrul de Externe al Romaniei, Teodor Melescanu, a facut front comun impreuna cu omologul sau din Polonia, Jacek Czaputowicz, impotriva santajului pe care Bruxellul il incearca […]
Jacek Czaputowicz si Melescanu, Foto: mae.ro

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro