Gelu Visan acuza gruparea acelor “așa zis români” stransi in jurul Monicai Macovei la Bruxelles de “trădare națională”!

Gelu Visan acuza gruparea acelor “așa zis români” stransi in jurul Monicai Macovei la Bruxelles de “trădare națională”!

Intr-una dintre cele mai necrutatoare postari facute vreodata de catre  Gelu Visan la adresa vreunuia dintre adversarii sai politici, acesta ii desfiinteaza pe “ticăloșii”  care au tradat România la Bruxelles si despre care ii “pare rău ca nu-i mai putem judeca pentru trădare națională”.

Ticăloșii. 
Este cuvântul cel mai blând care-mi vine-n minte.

Când mă gândesc, cu emoție și mândrie, din ce neam ne tragem, (…) și mă uit la ce am ajuns, sau mai bine zis la ce au ajuns să facă unii așa zis români, parcă îmi pare rău câ nu-i mai putem judeca pentru trădare națională.

Pentru că ceea ce au făcut azi Monica Macovei, Cristian Preda, Traian Ungureanu și europarlamentarii PNL este trădare națională.

Nu i-am suspectat vreodată de patriotism, pe unii din ei îi cunosc bine, știu și cum și-au făcut banii din afaceri cu statul, inclusiv pe Macovei, fostă procuroare comunistă și, se pare, implicată în tot felul de afaceri( dar despre asta o să mai vorbim), dar ceea ce au făcut astăzi în Parlamentul European întrece orice închipuire.

Acești ticăloși, mințind cu nerușinare, au atacat România în fibra ei, ne-au făcut de Rușine în fața unei Europe care, cu un ochi pe ce-a mai rămas de ciordit de pe la noi, cu celălalt s-au uitat totuși cum putem să ne facem praf țara în fața unei lumi întregi.

Între Macovei&Company și Ana Pauker nu este nici o diferență, poate decât aceea că Macovei o depășește și concurează cu Stalin. Acum îmi explic încă odată de ce am fost țara cu cel mai dur comunism dintre toate țările. Datorită unor astfel de specimene care ne-au vândut pentru a le fi lor un pic mai bine. 

Minciuna, impostura, isteria necontrolată, parșivismul, manipularea ordinară sunt doar câteva din trăsăturile care i-au făcut astăzi pe acești așa zis europarlamentari să ne arate că jegul uman poate să existe dincolo de orice închipuire. Da, cu ajutorul lor și al unora ca ei au reușit unii( nu toți) dintre occidintali să transforme România în Piața de Consum și adevărată colonie. 

Poate la modificările de la Codul Penal, definim din nou Trădarea Națională; pentru că asta au făcut acești indivizi astăzi: Au trădat România! 

Niște ticăloși!“, a postat Gelu Visan pe contul sau de Facebook