RSS

Capat de linie! Fostul presedint…

Capat de linie! Fostu…

Intrebare socanta pentru Augusti…

Intrebare socanta pen…

Asa zisa "presa internationala" …

Asa zisa "presa inter…

Orasul Iași sărbătorește 120 de …

Orasul Iași sărbătore…

Gheorghe Piperea: "Am vazut la T…

Gheorghe Piperea: "Am…

Ne întoarcem la Vârghiș și la Do…

Ne întoarcem la Vârgh…

Presa sarba scrie despre Unirea …

Presa sarba scrie des…

Degeaba arunca unii de la Ziare.…

Degeaba arunca unii d…

In anul Centenarului despre Corb…

In anul Centenarului …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

zenda.ro
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Finanțați naționalismul. Naționalismul este unica raza de speranta care se mai intrevede in aceasta epoca a intunericului!

Finanțați naționalismul. Naționalismul este unica raza de speranta care se mai intrevede in aceasta epoca a intunericului!

Finanțați naționalismul, îndeamnă Maestrul Horia Stoicanu într-un foarte bun articol de pe pagina domniei sale. Mai ales în condițiile în care asociațiile care merg pe acest drum greu pot fi numărate pe degetele de la o mână, mai ales că, toate organizațiile minorităților de orice tip beneficiază de resurse si logistică la discreție.

LGBT este finanțată din plin prin rețele străine, maghiarii au triplă finanțare, de la statul maghiar (sute de milioane de euro pentru burse adresate copiilor care se înscriu la secțiile cu predare în limba maghiară din Covasna si Harghita si pentru pregătirea profesorilor din zonele cu ceangăi, precum si pentru proiecte culturale si religioase), de la statul român si de la consiliile județene si municipale.

Romii au finanțare atât din exterior, prin diferite fundații, cât si de la statul român, alte câteva sute de milioane de euro, aruncați la propriu, pentru o așa-zisă integrare. Nimeni nu se uită la bani atunci când este vorba de minorități…mai ales când acestea atentează prin politicile desfășurate la paradigma românească.

Șansa noastră, a celor foarte puțini care au reușit să pună cât de cât pe picioare câteva asociații care luptă pentru identitatea românească stă în voi, cei care care aveti certitudinea că suntem sinceri si că facem ceva bun pentru România. Suntem poate o speranță, dar sigur vă spunem că ne vom face datoria de români până la capăt.

Cine nu crede, este chemat să facă ceva mai bun, cine crede, este chemat să ne ajute. Nu ne este usor, dar nici nu ne plangem, acest drum noi l-am ales, însă eficiența actiunilor noastre depinde de voi.

Suntem oameni care nu au bani mulți, nici timp pentru toate, ne împărtim intre datoria față de țară, între munca noastră pentru traiul de zi cu zi al familiilor noastre, avem necazurile noastre proprii, la fel ca fiecare dintre voi. Sprijiniți-ne, că în Dumnezeu si-n voi este nădejdea!

Autor/Foto: Mihai Tîrnoveanu

Nota noastra (Glasul.info): Românii care inca mai detin o bruma de capital românesc ar trebui sa se reorienteze catre naționalism. Naționalismul este unica raza de speranta care se mai intrevede in aceasta epoca a intunericului!

La asaltul barbar impotriva economiei românesti si a capitalului românesc, si a celui indreptat impotriva identitatii culturale si nationale a românilor, toata bruma ce a mai ramas inca in viata dintre intreprinzatorii si antreprenorii români, ar trebui pe cat posibil sa investeasca in promovarea nationalismului: sponsorizati scriitorii nationalisti, editorii de reviste cu tematica patriotica, actiunile socio-culturale cu tematica patriotica, etc

Este o lupta inegala, pentru ca de cealalta parte se afla o monstruoasa masina de propaganda, de proportii cu adevarat uriase. Tot ce-i mai rau se abate asupra noastra, ce-i drept de multe ori si cu o complicitate tradatoare din partea politicienilor de pe plaiurile noastre, insa uneori tavalugul propagandei antiromanesti este atat de naprasnic incat nici unii dintre cei mai patrioti politicieni români nu-i pot tine piept.


Articolele publicate de catre Glasul.info pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si numai cu citarea sursei prin link activ. Abaterile de la aceasta regula constituie incalcarea legii privind drepturile de autor.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!

loading...Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...
Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline
Citește articolul precedent:
Ambasadorii astia straini au alergie numai la "corupția românească", cu Borboly Csaba, reținut în trecut de DNA, jucând ceardaș?, Foto: facebook.com/borbolycsaba/
Ambasadorii astia straini au alergie numai la “corupția românească”, in schimb cu Borboly Csaba, reținut în trecut de DNA, joacă ceardaș?

Ambasadorii astia straini au alergie numai la "corupția românească", in schimb cu Borboly Csaba, reținut în trecut de DNA, joacă...

Închide