libris.ro

Ambasadorii astia straini au alergie numai la „corupția românească”, in schimb cu Borboly Csaba, reținut în trecut de DNA, joacă ceardaș?

Ambasadorii astia straini au alergie numai la „corupția românească”, in schimb cu Borboly Csaba, reținut în trecut de DNA, joacă ceardaș?

Ambasadorii astia straini au alergie numai la „corupția românească”, in schimb cu Borboly Csaba, reținut în trecut de DNA, joacă ceardaș?

Cu toate ca in restul anului diversi ambasadori aciutati la ordinele elitelor mondiale prin România ne toaca marunt acuzandu-ne aproape zilnic de coruptie si de alte practici care nu fac onoare unor state civilizate, cel putin o data sau de doua ori pe an, unii dintre acestia dau cate o fuga in fieful extremistilor si iredentistilor maghiari, hlizandu-se cu pofta la umbra steagurilor secesioniste secuiesti, sau de ce nu, chiar la umbra celui a Ungariei, desi primesc invitatii de a participa la anumite manifestari din partea unor asa zisi oficiali ai statului roman, unii dintre ei aflati chiar sub suspiciunea savarsirii unor acte de coruptie.

Recent, ambasadorii aia de ne tot scuipa prin bucataria interna a statului roman, au petrecut in secuime: sâmbătă, 10 februarie 2018, la un bal de Lăsata Secului din Harghita, ce a avut loc in acest in localitatea Sânsimion, au participat ambasadorii Marii Britanii, SUA, Belgiei si ai Ungariei. Acestia au dansat, au baut palinca si s-au delectat cu un produs din gastronomia locala: kurtoskolacs. Ambasadorii au poposit in Harghita onorand invitatia preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ), Borboly Csaba, la o sarbatoare locala la care au luat parte in jur de o mie de persoane.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Cititi si: Dupa ambasada SUA si ambasadorul britanic si-a bagat coada in ciorba românilor

Ambasadorii astia straini au alergie numai la „corupția românească”, in schimb cu Borboly Csaba, reținut în trecut de DNA, joacă ceardaș?

Ce-avem noi aici, ne vom intreba uitandu-ne la imaginea de mai sus? Ambasadorii SUA si Marii Britanii care benchetuiesc alaturi de unul care fusese in trecut cercetat si chiar retinut de DNA pentru coruptie (n.a. Borboly Csaba), si ca sa dea lumina buna pozei stau aproape si de un steag al Ungariei.

 Astia au un fel deosebit de a depista coruptia, dupa un filtru care discrimineaza numai corupția etnica românească? A, sa n-o uitam nici pe „luptatoarea aia anticoruptie” de la ambasada Olandei care benchetuia la randul ei cu alti sosoi din astia sfiosi cu problemele legate de justitie, tot diplomat sau „ambasadoare” si aia. 

De ce se dau peste cap ca Greuceanu diversi ambasadori straini sau alti „diplomati” de cariera pentru a prezenta poporul roman ca fiind unul hot, corupt, imoral si neserios? La aceasta intrebare a incercat sa raspunda jurnalistul Albin Marinescu:

Teoriile calomnioase cu hoția, lenea, corupția, imoralitate (bărbații bețivi, iar femeile curve) și neseriozitatea românilor au fost difuzate și induse în mentalul colectiv de propagandiștii ‘telectuali – de la GDS-ul înființat la București, în ianuarie 1990, de Silviu Brucan (născut Saul Bruckner) și George Soros (născut György Schwartz) – ca să ne fie rușine de identitatea noastră, ca să acceptăm să fim conduși de străini sau de cetățeni români alogeni și să privim indiferenți la transformarea țării noastre în colonie bună de muls!!!

Nu suntem mai corupți, mai hoți, mai leneși sau mai depravați decât alte popoare europene. Dimpotrivă! Am avut ocazia să discut cu germani și italieni proprietari de firme sau manageri la societăți comerciale mari și toti au spus că angajații cei mai harnici și dispuși să accepte ore suplimentare în caz de forță majoră sunt românii! De asemenea, majoritatea românilor emigrați s-au realizat printre străini prin propria muncă și seriozitate, fiind apreciati de comunitățile care i-au adoptat. Unii dintre acești români din străinătate au făcut carieră, devenind ei înşişi manageri sau conducând acum propriile lor afaceri de succes.”, a scris jurnalistul Albin Marinescu pe Facebook

Acelasi tratament il primim si cand e vorba de asa zisa „discriminare”: oricine are voie sa balacareasca românii si sa le batjocoreasca traditiile, spiritualitatea, cultura, insa daca vreun român incearca vreo replica este imediat rastignit de CNCD sau de puzderia de plosnitarii ONG-iste.

Se putea ca o asemenea „benchetuială” a ambasadorilor straini in secuime sa nu fie fructificata si de catre propagandistii de la portalul profund antiromânesc Corbii Albi? Acestia au profitat de pretextul oferit de vizita ambasadorilor, pentru a ridica din nou mingea la fileu in legatura cu revendicarea autonomiei.

Se putea ca o asemenea benchetuială a ambasadorilor straini in secuime sa nu fie fructificata si de catre propagandistii de la portalul profund antiromânesc Corbii Albi?, Foto: captura facebook
Se putea ca o asemenea benchetuială a ambasadorilor straini in secuime sa nu fie fructificata si de catre propagandistii de la portalul profund antiromânesc Corbii Albi?, Foto: captura facebook

Ce-ai spus domnu ambasador strain: „corupția românească”? Mars ma dracu’, ca ai ochelari de cal!

Românii mor prin razboaiele americanilor pentru ca ambasadorul SUA sa se hlizeasca in România cu steaguri secesioniste? Nu e bine domnu’ ambasador, nu e bine! Sta-ţi-ar kürtőskalács-ii in gât!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info