libris.ro

Un deputat PSD vrea ca europarlamentarii români care denigreaza tara sa plateasca pentru asta!

Un deputat PSD vrea ca europarlamentarii români care denigreaza tara sa plateasca pentru asta!

Un deputat PSD vrea ca europarlamentarii români care denigreaza tara sa plateasca pentru asta!

Deputatul PSD Răzvan Rotaru considera inacceptabila denigrarea tarii peste hotare asa cum s-a intamplat in repetate ori in plenul Parlamentului Europan de catre Monica Macovei & comp. si propune astfel impotriva lor  o „initiativa legislativa pentru sanctionarea reprezentantilor statului român care denigreaza tara si dezinformeaza deliberat”.

Potrivit deputatului PSD Răzvan Rotaru prin aceasta lege ar urma sa fie sanctionati toti demnitarii români care vor mai indrazni sa-si denigreze tara, indiferent ca fac parte din structurile natioanale sau din cele europene. Asadar, toti demnitarii români gasiti vinovati de denigrarea României ar urma sa plateasca pentru asta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Un deputat PSD vrea ca europarlamentarii români care denigreaza tara sa plateasca pentru asta!

„Având în vedere acțiunile de săptămâna trecută de denigrare, insultă, calomnie și dezinformare, realizate în mod deliberat de anumiți europarlamentari români în cadrul dezbaterilor din cadrul Parlamentului European cu privire la modificarea legilor justiției pentru punerea în acord cu prevederile impuse de Curtea Constituțională și transpunerea Directivei Europene 2016/343, consider că este obligatoriu să adoptăm cât mai rapid măsuri legislative pentru a nu mai asista la prejudicierea demnității și onoarei poporului român și a cetățenilor români”, a declarat Răzvan Rotaru.

„Să le fie rușine românilor care au mers în Parlamentul European și i-au mințit pe străini și și-au denigrat țara pentru a obține un avantaj în bătălia politică din interior, respectiv condamnarea de către Parlamentul European a puterii politice de la Bucureşti şi blocarea reformei justiţiei.

Trebuie felicitați cei care au demontat această propagandă anti-românească. A fost o dezbatere netransparentă, politicianistă, făcută cu rea voinţă. Foarte important este faptul că niciunul dintre exponenții propagandei mincinoase nu a fost în stare să indice măcar un singur amendament din legile justiției care ar îngrădi independența justiției”, a subliniat deputatul PSD

„Până la finalul acestei sesiuni legislative voi prezenta în Parlament un demers legislativ pentru sancționarea demnitarilor și reprezentanților autorităților deliberative, executive și legislative din Parlamentul României și Parlamentul European, care în activitățile și acțiunile oficiale ce le desfășoară la nivel intern sau internațional prin declarații și documente oficiale denigrează, dezinformează cu privire la situația anumitor măsuri, legi, hotărâri adoptate și promovate de statul român.

Nu voi accepta ca poporul român sau oricare dintre români să fie insultat, calomniat și să sufere prejudicii de imagine față de cetățenii altor state pentru că așa doresc, la un moment dat, anumiți reprezentanți aleși sau numiți într-o funcție în structura administrației publice locale, centrale, executive sau legislative”, a încheiat Răzvan Rotaru declarația susținută în Parlamentul României.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info