libris.ro

Ludovicul care sare in pat cu dusmanul? Frica de-nchisoare, provoaca reevaluare!

Ludovicul care sare in pat cu dusmanul? Frica de-nchisoare, provoaca reevaluare!

Ludovicul care sare in pat cu dusmanul? Frica de-nchisoare, provoaca reevaluare!

Multi dintre oamenii politici de pe plaiurile noastre au instinctul de conservare atat de dezvoltat, incat fac ei ce fac, numai pentru a putea cadea mereu ca pisica in picioare. Pentru asta sunt in stare sa-si lepede si „caracterul”, la care oricum multi dintre ei nu tin prea mult, fiind dispusi sa faca tot felul de compromisuri sau „reevaluari”.

Fix acesta este si cazul liberalului Ludovic Orban, care dintr-un inversunat adversar din anii trecuti al Codrutei Kovesi, s-a metamorfozat prin nu stiu ce „minune” intr-un fan infocat, un suporter gata sa se ia de gat cu oricine ar ataca-o pe sefa DNA.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Ludovicul care sare in pat cu dusmanul? Frica de-nchisoare, provoaca reevaluare!

Ludovicul care sare in pat cu dusmanul? Frica de-nchisoare, provoaca reevaluare!
Ludovicul care sare in pat cu dusmanul? Frica de-nchisoare, provoaca reevaluare!

Daca prin 2013 Ludovic Orban declara ca sefa DNA Codruta Kovesi „a fost mana dreapta a sistemului ticalosit condus de catre Traian Basescu”:

„Decizia premierului Ponta reprezintă o trădare de neacceptat faţă de toţi cetăţenii români care au votat la referendum pentru demiterea lui Traian Băsescu şi care au votat USL la alegerile parlamentare. Propunerea omului lui Traian Băsescu, Codruţa Kovesi, care a fost mâna dreaptă în tot sistemul ticăloşit pe care l-a pus în mişcare Traian Băsescu, pentru mine este un act inacceptabil care mă determină ca începând de astăzi să pun semn de egalitate între Victor Ponta şi Traian Băsescu, spunea Ludovic Orban in 2013

acum, la inceput de 2018, liderul PNL a schimbat macazul:

„Săptămâna trecută, cu o prestaţie demnă de Oscar, Tudorel ne-a păcălit pe toţi. Ne-a făcut să credem că poate fi chiar un ministru al Justiţiei, un om raţional care nu va ceda presiunilor cohortei de pesedişti care aşteaptă cu sufletul la gură căderea celui mai eficient bastion al luptei anticorupţie. În seara aceasta am văzut cu toţii cine este Tudorel de fapt. Avocatul penalilor, instrumentul unei puteri politice efemere, fără scrupule, care este dispusă să sacrifice prezentul şi viitorul României. Nu este totul pierdut, avem CSM, avem preşedinte, avem PNL, avem oameni în stradă. Lupta pentru o Românie normală continuă”, a postat Ludovic Orban pe Facebook

Sucirea la 180 de grade a lui Ludovic Orban este ironizata si de catre deputatul PSD Liviu Plesoianu intr-o postare pe Facebook:

Preș(edintele) Partidului Non-Liberal – ROBUL Sfintei KOVESI

Ludovic Orban, cel care îl acuza pe Ponta în 2013 că „trădează electoratul USL” propunând-o pe Kovesi la șefia DNA, despre care spunea atunci că e „mâna dreaptă a sistemului ticăloșit al lui Traian Băsescu”, spune azi că va organiza proteste deoarece e convins că PSD vrea s-o debarce pe… Kovesi. Politrucul care conduce azi PNL spunea în 2013 că e foarte rău ca Președintele României să numească procurorii șefi. Acum, spune că e îngrozitor dacă Președintele României nu mai numește procurorii șefi…

Ludovic Orban pe stil vechi, varianta 2013: „Atât timp cât procurorul general, șeful DNA, șeful DIICOT sunt numiți de Președinte, întotdeauna va exista interferență în justiție și întotdeauna o să existe tentative de comandă politică.”

Ludovic Orban pe stil nou, varianta 2017: „PNL se va opune categoric propunerilor formulate de ministrul Justiţiei, în special aceea de a elimina preşedintele din procedura de numire a şefilor parchetelor.”

Ludovic Orban pe stil vechi, varianta 2013: „Propunerea omului lui Traian Basescu, Codruta Kovesi, care a fost mana dreapta in tot sistemul ticalosit pe care l-a pus in miscare Traian Basescu, pentru mine este un act inacceptabil care ma determina ca incepand de astazi sa pun semn de egalitate intre Victor Ponta si Traian Basescu.”

Ludovic Orban pe stil nou, varianta 2017: „Da. Sunt absolut convins (că vor s-o schimbe pe Kovesi). N-am nicio îndoială în privinţa asta. (…) Este evident că de când există şi funcţionează DNA, mai ales în ultima perioadă, a scăzut corupţia în România. Hai să fim cinstiţi!”

Dragi liberali care mai sunteți liberali în acest partid confiscat de Noua Securitate, am o singură întrebare pentru voi: CE MAI CĂUTAȚI ÎN ACEST FAKE-PARTY?”, a scris Liviu Plesoianu pe Facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info