RSS

Sub pretextul pandemiei, Csaba B…

Csaba Borboly s-a ad…

Jurnal de pandemie: cum sunt des…

Jurnal de pandemie: …

25 Octombrie: Răspunde Române, P…

Răspunde Române, Pre…

Observații astronomice cu telesc…

Comunicat de presă -…

18 Octombrie 1944: Martiri uitaț…

Masacrul de la Chili…

(VIDEO) Dezastru ecologic la mic…

La doar câteva sute …

La 16 octombrie 1916 a sosit în …

Misiunea Militară Fr…

Avem cea mai coruptă "Justiție" …

Oare să aibă loc cea…

La 15 octombrie 1451 era asasina…

Pe locul unde astăzi…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

România a devenit o colonie a Uniunii Europene!Știind că am stat 50 de ani în iadul comunist, de la bun început ne-au programat pentru vânzare/cumpărare: cerere și ofertă, nu?

Print Friendly, PDF & Email

România a devenit o colonie a Uniunii Europene! Știind că am stat 50 de ani în iadul comunist, de la bun început ne-au programat pentru vânzare/cumpărare: cerere și ofertă, nu?

Cuvinte grele, adevaruri care dor, a insirat intr-o postare de pe facebook politicianul Gelu Visan, intr-o radiografie trista a societatii romanesti actuale, recunoscand cu nonsalanta ca Romania este o colonie a Uniunii Europene, o tara cu economia si industria distruse, aflata la cheremul tuturor celor care au pus ochii pe oportunitatile si mai ales pe resursele Romaniei.

“Adevăruri care dor.România a devenit o colonie a Uniunii Europene.In relația (ca să nu scriu cu “f”) cu noi, Uniunea Europeană se comportă cum se comporta orice Imperiu cu supușii săi. Nu avem o relație de parteneriat ci una de vasalitate.

Cum am ajuns aici, dar mai ales ce e de făcut? Bineînțeles că Uniunea are o mare parte din vină; Știind că am stat 50 de ani în iadul comunist, de la bun început ne-au programat pentru vânzare/cumpărare: cerere și ofertă, nu? Capitalism sălbatic.

Industriile care-i deranjeau au spus că sunt “fiare vechi” și au fost distruse, lăsându-ne să ne batem pe terenuri.
Agricultura a fost făcută praf intenționat, pentru a nu face concurență fermierilor Uniunii, în mod special prin fărâmițare, după care tot ei au cumpărat terenurile pe care românii le-au comasat la loc.

Mai clar: Au spus: Spargeți terenurile care erau comasate, că nu e bine. După care au zis: acum comasați-le, că nu e bine, și dați-ni-le nouă pe daiboj, că asta era șmecheria: Să nu vă prindeți că au valoare. Pentru asta românii au un proverb: ” Și f…ți și cu banii luați”.

Infrastructura a devenit din prima domeniul lor de furt, au venit cu un laptop și au câștigat licitațiile pe banii Uniunii, nouă ne-au dat sub-antrepriză, după care i-au furat; Da, la propriu. Domeniul Infrastructurii este domeniul în care suntem furați, jefuiți, pe față: Lucrurile stau așa: Ei nu dau bani decât dacă, în avans, se știe cine face lucrarea. Asta e condiția. Nu e licitație, nu e nimic, totul este aranjat dinainte.

După care măresc prețul lucrării, o fac de mântuială, și cer din nou bani la Uniune, adică tot lor. Este domeniul lor de furt cel mai bun, și cel mai bănos: multe miliarde de euro. V-ați întrebat de ce costă atât de mult km de autostradă? Pentru că ei se fură singuri cel mai mult. Corupția din infrastructură este domeniul lor de activitate.

Energia și resursele sunt alt domeniu prin excelență al lor: Aici ne-au prăduit pe aceeași rețetă: Au spart sistemul energetic în bucăți, pentru a lua fiecare câte o halcă. Petrol, gaze, producție și transport energie. Nouă ne-a rămas pielea,( de pe noi) care o iau acum. Cel mai bun exemplu este industria mineritului, făcută praf.

Au adus 1000 de supermarketuri și ne pun să cumpărăm produsele lor, sau importate de ei, pe prețuri exorbitante și de calitate îndoielnică, în timp ce pe ale noastre le aruncăm la gunoi dau le dăm pe degeaba.
Au făcut praf toate băncile românești și ne-au făcut sclavii lor.

Românul însă, a început să strângă capital și să vrea și el să conteze. Au apărut oameni de afaceri români, care să le facă concurență. Deranj mare!

Atunci au inventat “Lupta Anticorupție” pentru a-i aresta și băga în pușcărie pe capitaliștii români, pentru a ne omorî între noi, pentru a ne subjuga ei în continuare, pentru că ar mai fi Portul, Aeroportul, Hidroelectrica și alte câteva rămase de care românii țin cu dinții.

Să ne fie clar: Lupta Anticorupție nu se va încheia până cei din UE nu vor fura totul de la noi! Până nu le dăm pe degeaba tot ce a mai rămas, ne bagă în pușcărie pânâ la unul!

Bineințeles că nu puteau face asta fără cozile de topor, a se citi politicienii și securiștii vânduți de la noi; cine au fost/sunt ei, îi știți, o să vorbim și despre ei. Niciunul nu a fost întrebat vreodată de sănătate.
Ar mai fi de spus despre atacul incredibil asupra Ortodoxiei care/i scoate din minți, a tradițiilor și a națiunii, adică a identității noastre ca popor, despre care o să vorbim într-o postare separată.

Ce ar fi de făcut?
Nu sunt decât două variante:

  • 1″ Să ieșim din Uniunea Europeană, cât mai avem timp, până nu ne fură totul și nu ne desființează ca națiune.
  • 2″a Să ne opunem hoției lor și să îi obligăm să nu ne mai calce pe cap, inclusiv prin luări de poziție în interiorul Uniunii. Cine dracu s-o facă? Pișăcioșii ăștia de politicieni, vânduți lor?
    2″b O politică deșteaptă, de salvare, susținere și protejare a capitalului românesc, în dauna celui impus cu forța. Sună bine, nu? Doar sună, pentru că politicienilor români le tremură izmenele/n cur doar dacă ridică ochii la șefii lor din Uniune.

Amândouă opțiunile sunt de luat în calcul foarte serios, inclusiv prima, ieșirea din Uniunea Europeană, până mai avem țară.

Pentru asta, trebuie să avem curajul să dezbatem public situația de fapt, să ne spunem și să le spunem adevărurile în față, nu să stăm în poziția genunchi și să dăm ritmic din cap.

Dar despre ce e de făcut,concret, în postările viitoare.”

Gelu VisanSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info