libris.ro

Insolventa TV #Reeeeezissstaaaa, firmele si intreprinzatorii romani cu restante modeste nu prea au norocul asta! De unde atata protectie?

Insolventa TV #Reeeeezissstaaaa, firmele si intreprinzatorii romani cu restante modeste nu prea au norocul asta! De unde atata protectie?

Insolventa TV #Reeeeezissstaaaa, firmele si intreprinzatorii romani cu restante modeste nu prea au norocul asta! De unde atata protectie?

In presa s-a vorbit si se vorbeste inca despre relatia speciala dintre Irealitatea TV si anumite DE-servicii stiute sau nestiute din Romania. Cert este ca intreprinzatorul roman este ucis instantaneu cu o agresivitate salbatica, pe cand aceasta oficina a propagandei sistemului, aflata in insolventa de mai mult timp decat oricare alta fabrica sau intreprindere romaneasca gasita in aceasta situatie, continua in mod paradoxal sa supravietuiasca si sa-si imprastie propaganda antiromaneasca.

Jurnalista Sorina Matei vine si ea sa confirme faptul ca niste maini „invizibile” protejeaza postul de televiziune aflat in insolventa de atata vreme.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Judecătorul Mariana Moncea a fost deja găsit vinovat de Inspecţia Judiciară de imixtiune în activitatea altui judecător iar CSM va decide miercuri în cazul său

În ultimii 6 ani, judecătorul Moncea a avut 19 sesizări la Inspecţia judiciară, dintre care 17 au fost clasate şi a 18-a a fost arhivată

Judecătorul sindic al Tribunalului Moncea, Mariana Moncea, din cazul insolvenţei Realitatea Media pe care îl tergiversează în instanţă de 7 ani, a avut nu mai puţin de 19!!! sesizări la Inspecţia Judiciară în utimii 6 ani. 17 sesizări au fost clasate, o sesizare a fost arhivată, într-o singură sesizare judecătoarea Moncea a fost găsită vinovată iar judecătorul este trimis în judecata Secţiei pentru judecători în materie disciplinară a CSM.”, a scris jurnalista Sorina Matei pe Facebook

Insolventa TV #Reeeeezissstaaaa, firmele si intreprinzatorii romani cu restante modeste nu prea au norocul asta! De unde atata protectie?

Despre mecanismele care stau in spatele prelungirii situatiei de fapt din cazul Realitatea TV, jurnalista Sorina Matei dezvaluie parghiile folosite pentru ca dosarul de insolventa al televiziunii in cauza sa ramana in continuare … in lucru.

 „Inspecţia Judiciară a găsit-o vinovată pe judecatoarea Mariana Moncea pentru săvârşirea abaterii disciplinare prevăzute de art. 99 lit. l) (imixtiunea în activitatea altui judecător sau procuror) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor. Mai precis, Inspecţia Judiciară a găsit-o vinovată pe judecătoarea Moncea pentru că “a purtat discuţii cu mama apelantei despre un dosar aflat pe rolul instanţei, a solicitat grefierului accesare în aplicaţia ECRIS a respectivului dosar şi a abordat membrii completului de judecată învestiţi cu soluţionarea cauzei”.

Miercuri, 7 Martie 2018, adică săptămâna viitoare, Mariana Moncea va fi judecată de Secţia pentru judecători în materie disciplinară a CSM. Este primul punct pe ordinea de zi.

În acelaşi timp, după comunicatele publice din 14, 15,17 şi 25 octombrie 2013, toate publicate în aceeaşi lună a anului 2013, având acelaşi obiect de instrumentare, DNA susţine ieri, 2 Martie 2018, că dosarul de insolvenţă Realitatea Media este în continuare în lucru. De 5 ani.”, a mai adaugat Sorina Matei

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info