Panoul din fata sediului PSD Iasi a fost vandalizat. Organizatia judeteana condamna gestul celor care au vandalizat panoul

Panoul din fata sediului PSD Iasi a fost vandalizat. Organizatia judeteana condamna gestul celor care au vandalizat panoul

Prin intermediul unui comunicat postat pe pagina oficiala de facebook a Organizatiei Judetene PSD Iasi, este condamnata actiunea de vandalizare a panoului amplasat in fata sediului PSD Iasi de pe bulevardul Stefan cel Mare. Reprezentantii Organizatiei Judetene PSD Iasi mai sustin ca se vor adresa organelor abilitate pentru prinderea si sanctionarea celor care au vandalizat panoul.

“Organizația Județeană Iași a PSD condamnă acțiunile care au condus la vandalizarea panoului din fața sediului partidului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Considerăm ca Iașul este un oraș al culturii și al educației prin excelență și trebuie să ieșim în evidență prin aceste lucruri și nu prin fapte reprobabile, comise de persoane certate cu legea și bunul simț.

Ne vom adresa organelor abilitate pentru prinderea și sancționarea celor vinovați.

Totodată, tragem un semnal de alarmă. Este pentru a doua oară într-un an când un astfel de incident grav, o astfel de manifestare violentă se petrece, de această dată în mijlocul zilei, pe pietonalul Ștefan cel Mare, după ce, la sfârșitul anului trecut, un autoturism condus de un șofer teribilist a traversat în plină viteză esplanada.

Motivat de aceste lucruri nu putem să nu ne întrebăm, domnule primar: Mai este sigur pietonalul Ștefan cel Mare? Mai este esplanada locul în care ar trebui să venim la sfârșit de săptămână cu copiii și nepoții pentru a ne plimba?

Sau acest loc începe să devină un teatru de razbunări și frustrări al unor persoane care pun în pericol viața întregii comunități.

Nici în primul caz, nici acum nu am sesizat prezența reprezentanților Poliției Locale. Este de datoria lor să fie în aceste zone populate și în care sunt atât de multe obiective istorice și culturale.

Refuzăm să credem că acest fapt se datorează și acțiunilor și instigărilor dumneavoastră anti-PSD din ultimul an. Sperăm ca acesta să nu fie rezultatul lipsei dumneavoastra de maturitate politică și a dorinței de a fi în permanență în conflict cu cineva.

Am primit cu multă responsabilitate, domnule primar, afirmațiile dumneavoastră, prin care ne atentionați în urmă cu aproximativ două săptămâni că „dacă instituțiile abilitate nu reacționează imediat la astfel de abuzuri, atunci mâine vom asista la o explozie de infracționalitate ce va fi tot mai greu de stăvilit”. Așteptăm reacția promptă și rapidă a Poliției Locale și în acest caz.

Concluzionând, vă invităm, domnule general, să vă puneți soldații la treabă! Să nu permiteți ca Iașul să devină un oraș al infracționalității și violenței.

Și nu uitați acel principiu social-democrat pe care am încercat să vi-l insuflăm încă de la începuturile dumneavoastră în partid: „mai multe fapte și proiecte pentru bunăstarea ieșenilor și mai puține vorbe!””, se arata in comunicatul celor de la Organizația Județeană a PSD Iași

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Inca o bila neagra pentru DNA: Ludovic Orban a fost achitat de Instanta Suprema!

lun mart. 5 , 2018
Inca o bila neagra pentru DNA: Ludovic Orban a fost achitat de Instanta Suprema! Directia Nationala Anticoruptie tocmai a mai primit inca o bila neagra, liderul PNL, Ludovic Orban, fiind achitat definitiv de catre Instanta suprema. Un complet de judecata constituit din cinci judecatori de la Instanta Suprema a decis […]
Inca o bila neagra pentru DNA: Ludovic Orban a fost achitat de Instanta Suprema!

Poate vă place și:

libris.ro