RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Rezist, si caut alte banci si alte bancomate

Print Friendly, PDF & Email

Rezist, si caut alte banci si alte bancomate

Nu trebuie sa fii economist ca sa pricepi ca bancile straine din  România, profitand si de atitudinea de protectorat a vătafilor care “conduc” statul român, fac niste profituri mai mult decat consistente. Si cu toate acestea, cu toata legislatia care in România este mai degraba in folosul lor si impotriva cetatenilor români, cei care detin aceste banci nu se multumesc pana nu intervin pe cai oculte si asupra mediului politic si social.

In urma cu ceva vreme semnalam atat noi cat si alte publicatii din  România, despre implicarea unei mari banci de pe piata romaneasca in chestiuni care tin mai curand de etosul romanesc, de spiritualitatea poporului român.

Rezist, si caut alte banci si alte bancomate

Cu toate ca astia de la BRD fac niste profituri mai mult decat frumusele in Romania, sunt impotriva romanilor, impotriva ortodoxiei (n.r. fanatici religiosi, vezi articolele de pe site-ul scena9.ro detinut/sponsorizat de BRD) si impotriva statului de drept, incurajand miscari de strada care sa creeze instabilitate? La fel fac si cei de la Raiffeisen Bank, dupa cum s-a putut vedea foarte bine in presa in timpul protestelor de la inceputul anului 2017.

Bancile straine sunt nemultumite de facilitatile fiscale acordate romanilor

Bancile straine sunt nemultumite de facilitatile fiscale acordate romanilor

Zece ONG-uri din România anunta ca boicoteaza serviciile BRD: „identitatea creștină a țării nu este tranzacționabilă”.

In urma modului in care au fost relatate evenimentele de la Muzeul Țăranului Român desfasurate saptamana trecuta, zece ONG-uri din România nemultumite din cauza articolului jignitor prin care site-ul (n.r. scena9.ro) detinut de compania franceza „a ales să jignească și să eticheteze pe toți cei care nu sunt de acord cu exhibiționismul activiștilor LGBT”, anunta ca vor initia un boicot la adresa BRD.

Zece ONG-uri din România anunta ca boicoteaza serviciile BRD: „identitatea creștină a țării nu este tranzacționabilă”

Zece ONG-uri din România anunta ca boicoteaza serviciile BRD: „identitatea creștină a țării nu este tranzacționabilă”

Astea fiind spuse, eu unul mi-am autoimpus sa ocolesc de acum inainte sediile si bancomatele BRD si Raiffeisen Bank. Rezist, si caut alte banci si alte bancomate…Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info