RSS

La 21 octombrie 1940 o comisie m…

Pe data de 21 octomb…

Bolșevism la Iași sub masca femi…

Aceleași feministe c…

USR este un partid de infractori…

Spre deosebire de "a…

Noi încercări de intimidare a pr…

"Nu se lasă, merge î…

Ce se urmărește de fapt? Anihila…

"În august la CNCD, …

„Purtătorul de geantă al lui Mir…

În urmă cu câțiva an…

FAO: Sunt necesari pași importan…

Sunt necesari pași i…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Bataie de joc la Carei! Parcul dendrologic, monument istoric de secol XVIII, luat cu asalt de drujbe in cadrul unor taieri nejustificate, abuzive si ilegale!

Print Friendly, PDF & Email

Bataie de joc la Carei! Parcul dendrologic, monument istoric de secol XVIII, luat cu asalt de drujbe in cadrul unor taieri nejustificate, abuzive si ilegale!

In repetate randuri, publicatia BuletindeCarei.ro a atras atentia asupra abuzurilor si ilegalitatilor care au loc in Parcul dendrologic Carei. In sprijinul acestor afirmatii, publicatia a venit si cu probe, documente care sa dovedeasca faptul ca s-au taiat arbori deosebit de valorosi din cadrul unui Parcul Dendrologic, monument istoric de secol XVIII aflat pe Lista Monumentelor istorice publicată de Ministerul Culturii, la poziţia 200 judeţul Satu Mare.

Cu toate ca acest parc monument istoric se afla pe lista Monumentelor Istorice de la Ministerul Culturii, usurinta cu care se intra cu drujba in copacii deosebit de valorosi este una cu adevarat revoltatoare.

Argumentele oferite de jurnalistii de la BuletindeCarei.ro nu lasa intr-adevar loc de indoiala pentru ceea ce se intampla in Parcul dendrologic Carei: “Abuzuri şi ilegalităţi în Parcul dendrologic Carei. Buletin de Carei oferă documente oficiale celor interesaţi. Forţa Majoră”, scrie BuletindeCarei.ro

Bataie de joc la Carei! Parcul dendrologic, monument istoric de secol XVIII, luat cu asalt de drujbe in cadrul unor taieri nejustificate, abuzive si ilegale!

“Următorul material nu este indicat celor slabi de inimă dar este oferit organelor de cercetare şi control pentru a determina restabilirea legalităţii pe domeniul public al oraşului.

Astăzi, despre Parcul Dendrologic Carei, un monument istoric de secol XVIII aflat pe Lista Monumentelor istorice publicată de Ministerul Culturii, la poziţia 200 judeţul Satu Mare.

Un parc din care s-au tăiat arbori valoroşi şi deosebit de valoroşi, iar acum majoritatea celor rămaşi sunt plini de carii, ciuperci uriaşe, găunoşi şi în unele cazuri cu crengi care atârnă periculos deasupra unor alei de acces.

(…) Ocolul silvic Codrii Sătmarului este administrat de aceeaşi persoană care administrează şi firma de tăiere, Tricart SRL Tăşnad care operează în parcul dendrologic Carei.

(…)Chiar a ajuns parcul dendrologic şi istoric Carei un sat fără câini în care fiecare taie ce vrea şi cum vrea????“, scrie BuletindeCarei.ro


Comentarii

comentarii

shop.yellowstore.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
evomag.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL