RSS

Laurian Stănchescu: Plutonul de …

"Plutonul de execuți…

"Justiția" a decis: Pe Sorina o …

Până la urmă ce s-a …

Gelu Vișan despre 10 August 2018…

Informații halucinan…

La 16 iulie 1967 a încetat din v…

La 16 iulie 1967 a î…

20 de ani fără Dan Sava de la Va…

Pe data de 16 iulie …

Clarificări din partea prefectur…

După escaladarea sca…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Bataie de joc la Carei! Parcul dendrologic, monument istoric de secol XVIII, luat cu asalt de drujbe in cadrul unor taieri nejustificate, abuzive si ilegale!

Print Friendly, PDF & Email

Bataie de joc la Carei! Parcul dendrologic, monument istoric de secol XVIII, luat cu asalt de drujbe in cadrul unor taieri nejustificate, abuzive si ilegale!

In repetate randuri, publicatia BuletindeCarei.ro a atras atentia asupra abuzurilor si ilegalitatilor care au loc in Parcul dendrologic Carei. In sprijinul acestor afirmatii, publicatia a venit si cu probe, documente care sa dovedeasca faptul ca s-au taiat arbori deosebit de valorosi din cadrul unui Parcul Dendrologic, monument istoric de secol XVIII aflat pe Lista Monumentelor istorice publicată de Ministerul Culturii, la poziţia 200 judeţul Satu Mare.

Cu toate ca acest parc monument istoric se afla pe lista Monumentelor Istorice de la Ministerul Culturii, usurinta cu care se intra cu drujba in copacii deosebit de valorosi este una cu adevarat revoltatoare.

Argumentele oferite de jurnalistii de la BuletindeCarei.ro nu lasa intr-adevar loc de indoiala pentru ceea ce se intampla in Parcul dendrologic Carei: “Abuzuri şi ilegalităţi în Parcul dendrologic Carei. Buletin de Carei oferă documente oficiale celor interesaţi. Forţa Majoră”, scrie BuletindeCarei.ro

Bataie de joc la Carei! Parcul dendrologic, monument istoric de secol XVIII, luat cu asalt de drujbe in cadrul unor taieri nejustificate, abuzive si ilegale!

“Următorul material nu este indicat celor slabi de inimă dar este oferit organelor de cercetare şi control pentru a determina restabilirea legalităţii pe domeniul public al oraşului.

Astăzi, despre Parcul Dendrologic Carei, un monument istoric de secol XVIII aflat pe Lista Monumentelor istorice publicată de Ministerul Culturii, la poziţia 200 judeţul Satu Mare.

Un parc din care s-au tăiat arbori valoroşi şi deosebit de valoroşi, iar acum majoritatea celor rămaşi sunt plini de carii, ciuperci uriaşe, găunoşi şi în unele cazuri cu crengi care atârnă periculos deasupra unor alei de acces.

(…) Ocolul silvic Codrii Sătmarului este administrat de aceeaşi persoană care administrează şi firma de tăiere, Tricart SRL Tăşnad care operează în parcul dendrologic Carei.

(…)Chiar a ajuns parcul dendrologic şi istoric Carei un sat fără câini în care fiecare taie ce vrea şi cum vrea????“, scrie BuletindeCarei.ro


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
elefant.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL