Toxicitatea lui Emil Boc inca se mai raspandeste! Acesta cere regionalizarea României „în accepția europeană”!?

Toxicitatea lui Emil Boc inca se mai raspandeste! Acesta cere regionalizarea României "în accepția europeană"!?, Foto: captura TV Antena 3

Toxicitatea lui Emil Boc inca se mai raspandeste! Acesta cere regionalizarea României „în accepția europeană”!?

Nu doar presedintele Klaus Iohannis insista asupra unei reforme administrative a României, ci si multi dintre asa zisii oameni „de dreapta” de pe scena politica romaneasca. Printre ei se numara si primarul Clujului, Emil Boc, dar si seful SRI, Eduard Hellvig.

In anul 2017, in cadrul dezbaterii intitulate „Modernizare, dezvoltare, descentralizare. Administrația locală vorbește!”, presedintele Klaus Iohannis a rostit o alocutiune in care se referea la nevoia unei reorganziari administrativ-teritoriale. Apoi, la Gala Asociatiei Municipiilor din Romania, Klaus Iohannis a afirmat chiar ca „nu mai poate fi amanata o reforma administrativ-teritoriala.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Secesionisti, Hoitnewz si Iohannis, o combinatie mortala pentru statul unitar roman! Regionalizare? NU! Multumesc, eu nu vreau sa fiu tradator de tara!
Secesionisti, Hoitnewz si Iohannis, o combinatie mortala pentru statul unitar roman!
Regionalizare? NU! Multumesc, eu nu vreau sa fiu tradator de tara!

Invitat la Digi24 prin anul 2013, pe atunci fiind secretarul general al Partidului Naţional Liberal, Eduard Hellvig considera ca „Într-o regiune mare, centrifugarea ideilor separatiste creşte(…) Dar nu putem vorbi de regionalizare decât după modificarea Constituţiei”.

”Trebuie să introducem în Constituţie termenul de regiune, trebuie să fim atenţi ce presupune, dacă vor fi regiuni mai mari sau mai mici. Dacă faci doar opt regiuni, posibilitatea de a avea la un moment dat structuri cu mecanisme de centrifugare a unor opţiuni de federalizare creşte. Într-o regiune mare, centrifugarea ideilor separatiste creşte.”, spunea in anul 2013 Eduard Hellvig

Toxicitatea lui Emil Boc inca se mai raspandeste! Acesta cere regionalizarea României „în accepția europeană”!?

La corul propovaduitorilor unei federalizari ascunse sub pretextul necesitatii unei regionalizari a României isi adauga vocea si primarul Clujului, Emil Boc, la fel de toxic ca si pe vremea cand era lacheul mafiei portocalii.

„Reforma administrativă în România trebuie făcută cât mai repede, nu te poți baza pe o lege din 1968, suntem singurii din Europa care se mai bazează pe legislația comunistă din domeniu.

Este necesară crearea acelor regiuni de cel puțin 800.000 de locuitori, în accepția europeană – acum numai zona Sucevei se află în această situație – pentru că atunci și Clujul va putea să ia bani direct de la Bruxelles. (…) Legal, regiunile în România nu au personalitate juridică”, a spus Emil Boc potrivit NotaBN.ro.

Nota noastra: Toti tradatorii de neam si de tara ii spun regionalizare, dar de fapt se doreste o federalizare, o rupere a Romaniei in domenii feudale… Daca Romania este jefuita in halul asta in sistem centralizat, atunci va dati seama ce ar fi dupa „regionalizare”?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books
Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info