Toxicitatea lui Emil Boc inca se mai raspandeste! Acesta cere regionalizarea României „în accepția europeană”!?

Toxicitatea lui Emil Boc inca se mai raspandeste! Acesta cere regionalizarea României "în accepția europeană"!?, Foto: captura TV Antena 3

Toxicitatea lui Emil Boc inca se mai raspandeste! Acesta cere regionalizarea României „în accepția europeană”!?

Nu doar presedintele Klaus Iohannis insista asupra unei reforme administrative a României, ci si multi dintre asa zisii oameni „de dreapta” de pe scena politica romaneasca. Printre ei se numara si primarul Clujului, Emil Boc, dar si seful SRI, Eduard Hellvig.

In anul 2017, in cadrul dezbaterii intitulate „Modernizare, dezvoltare, descentralizare. Administrația locală vorbește!”, presedintele Klaus Iohannis a rostit o alocutiune in care se referea la nevoia unei reorganziari administrativ-teritoriale. Apoi, la Gala Asociatiei Municipiilor din Romania, Klaus Iohannis a afirmat chiar ca „nu mai poate fi amanata o reforma administrativ-teritoriala.”

Secesionisti, Hoitnewz si Iohannis, o combinatie mortala pentru statul unitar roman! Regionalizare? NU! Multumesc, eu nu vreau sa fiu tradator de tara!
Secesionisti, Hoitnewz si Iohannis, o combinatie mortala pentru statul unitar roman!
Regionalizare? NU! Multumesc, eu nu vreau sa fiu tradator de tara!

Invitat la Digi24 prin anul 2013, pe atunci fiind secretarul general al Partidului Naţional Liberal, Eduard Hellvig considera ca „Într-o regiune mare, centrifugarea ideilor separatiste creşte(…) Dar nu putem vorbi de regionalizare decât după modificarea Constituţiei”.

[alert-success] ”Trebuie să introducem în Constituţie termenul de regiune, trebuie să fim atenţi ce presupune, dacă vor fi regiuni mai mari sau mai mici. Dacă faci doar opt regiuni, posibilitatea de a avea la un moment dat structuri cu mecanisme de centrifugare a unor opţiuni de federalizare creşte. Într-o regiune mare, centrifugarea ideilor separatiste creşte.”, spunea in anul 2013 Eduard Hellvig[/alert-success]

Toxicitatea lui Emil Boc inca se mai raspandeste! Acesta cere regionalizarea României „în accepția europeană”!?

La corul propovaduitorilor unei federalizari ascunse sub pretextul necesitatii unei regionalizari a României isi adauga vocea si primarul Clujului, Emil Boc, la fel de toxic ca si pe vremea cand era lacheul mafiei portocalii.

[alert-announce] „Reforma administrativă în România trebuie făcută cât mai repede, nu te poți baza pe o lege din 1968, suntem singurii din Europa care se mai bazează pe legislația comunistă din domeniu.

Este necesară crearea acelor regiuni de cel puțin 800.000 de locuitori, în accepția europeană – acum numai zona Sucevei se află în această situație – pentru că atunci și Clujul va putea să ia bani direct de la Bruxelles. (…) Legal, regiunile în România nu au personalitate juridică”, a spus Emil Boc potrivit NotaBN.ro. [/alert-announce] [alert-success] Nota noastra: Toti tradatorii de neam si de tara ii spun regionalizare, dar de fapt se doreste o federalizare, o rupere a Romaniei in domenii feudale… Daca Romania este jefuita in halul asta in sistem centralizat, atunci va dati seama ce ar fi dupa „regionalizare”?[/alert-success]

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns