Minune in România? Se opreste proiectul legii vaccinarii obligatorii?

Minune in România? Se opreste proiectul legii vaccinarii obligatorii?

Dupa ce se parea ca mai curand se vor inaspri presiunile legate de impunerea legii vaccinarii obligatorii, potrivit ultimelor declaratii ale Ministrului Sanatatii: “Cuvantul obligativitate nu trebuie evitat, acest cuvant nu trebuie scos din legea vaccinarii”, iata ca acum avocatul  Gheorghe Piperea vine cu o veste nesperata, potrivit careia proiectul legislativ privind vaccinarea obligatorie a fost retras de la Camera Deputaților.

Potrivit aceluiasi Gheorghe Piperea, un nou proiect legislativ va fi introdus in viitorul Cod al sanatatii, in cursul zilei de joi discutandu-se de asemenea si despre compatibilitatea cu Constitutia si cu Conventia de la Oviedo a obligativitatii vaccinarii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Cititi si: Totalitarism? Ministrul Sanatatii: “Cuvantul obligativitate nu trebuie evitat, acest cuvant nu trebuie scos din legea vaccinarii”

Minune in România? Se opreste proiectul legii vaccinarii obligatorii?

„Legea vaccinarii va fi refacuta si introdusa in viitorul Cod al sanatatii. La invitatia unor parlamentari, voi fi prezent maine la o intalnire la Ministerul Sanatatii, pentru a prezenta opinia mea referitoare la compatibilitatea cu Constitutia si cu Conventia de la Oviedo a obligativitatii vaccinarii.

De asemenea, imi voi expune opinia cu privire la calitatea de consumator a asiguratului si a pacientului in relatia cu autoritatile si cu agentii economici privati si, implicit, cu privire la dreptul inalienabil al pacientilor la informare si la avertizare asupra riscurilor (ne)vaccinarii.

In conditiile in care navigam (de regula, in deriva) pe un ocean de informatie, nu ne mai putem permite sa ne bazam pe cele spuse de 2-3 specialisti eterni din Ministerul Economiei si pe propaganda platita de BigPharma. Trebuie sa fim informati si avertizati de medicii care ne administreaza vaccinul si de autoritatile care sustin campaniile de vaccinare.”, a scris Ghorghe Piperea pe facebook

O alta cunoscuta oponenta a ideii de vaccinare obligatorie, Olivia Steer, a sesizat si ea noua veste si a exultat la randul sau:

„Legea vaccinarii obligatorii si-a luat „hai, sictir!” în Camera Deputaților și a fost trimisă la origini, aka Ministerul Sanatatii, ocazie cu care Sorina Pintea, ministrul de resort, ne-a spus, într-un interviu sensibil pentru Evz, cîtă confuzie se cam înghesuie în capul ei.
Nu e medic, dar e ministrul sănătății si o califică pentru job … încurajările soțului.

N-are nici o treaba cu dreptul, dar sta in pixul ei să propună legi cît mai dure împotriva cetățenilor – ce dacă sînt neconstituționale si încălcă drepturile omului?

Și, cireașa de pe tort, e mînată numai de gînduri bune și empatie pentru semeni, așa că, logic, vrea să impună vaccinarea cu forța/japca/sila, sub amenintarea cu sancțiuni penale aplicate tuturor celor care au rezerve legitime vizavi de siguranța inocularilor!

(În lumina noilor dovezi, fiul ei, recidivist, condamnat la sase ani pentru trafic de droguri, pare ca n-are absolut nici o vina!)

În văgăuna asta pestilențială intră acum Gheorghe Piperea, să tragă draperiile, să aeriseasca, să faca lumina!

Chapeau bas, domnule profesor!”, a scris Olivia Steer pe facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Deznationalizare fortata a românilor din Ucraina: "PREA MULT ROMÂNIA LE SUFLĂ UCRAINENILOR ÎN BORŞ, DE ACEEA SE ÎNTÂMPLĂ ASEMENEA LUCRURI"

joi mart. 22 , 2018
Deznationalizare fortata a românilor din Ucraina: „PREA MULT ROMÂNIA LE SUFLĂ UCRAINENILOR ÎN BORŞ, DE ACEEA SE ÎNTÂMPLĂ ASEMENEA LUCRURI” Dacă-l laşi pe porc în casă, el se urcă şi pe masă, spune o înţelepciune veche.  În timp ce România pe toate căile susţine Ucraina, Ministerul Afacerilor Externe reafirmă sprijinul […]
Deznationalizare fortata a românilor din Ucraina: "PREA MULT ROMÂNIA LE SUFLĂ UCRAINENILOR ÎN BORŞ, DE ACEEA SE ÎNTÂMPLĂ ASEMENEA LUCRURI", Foto: ZorileBucovinei.com

Poate vă place și:

libris.ro