RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Al cui presedinte e Iohannis? El nu vrea Unirea cu Basarabia, ci doreste “integrarea europeana a Republicii Moldova”

Print Friendly, PDF & Email

Al cui presedinte e Iohannis? Al nostru nu a fost, nu este, si nici nu va fi! El nu vrea Unirea cu Basarabia, ci doreste “integrarea europeana a Republicii Moldova”. 

Klaus Iohannis n-a vrut sa participe la manifestarile unioniste de pe 27 martie din Parlamentul Romaniei cu toate ca fost invitat in mod special pentru a da o simbolistica mai deosebita evenimentului. A cui o fi un presedinte ca asta? Klaus Iohannis este doar președintele românilor grătar (hashtag)! Pe 27 martie ne-a dovedit-o mai mult ca oricând!

Cu toate ca nu se vad sforile care ii atarna din fund, din cand in cand se mai aude cate un vant sulfuros si pestilential care ii scapa necontrolat neavenitului cocotat in fruntea statului roman. Pesemne nu a primit invoire de la stapanii sai sa participe in Parlamentul Romaniei la celebrarea Unirii Basarabiei cu Țara Mamă, România, de la 27 martie 1918.

Al cui presedinte e Iohannis? El nu vrea Unirea cu Basarabia, ci doreste “integrarea europeana a Republicii Moldova”

A trimis un ravas de lehuza, de parca ar fi binecuvantat in sictir un boier medieval, vreo sarbatoare locala de-a vatafilor aborigeni.

“Actul de acum o sută de ani ne este nu doar un izvor al rememorării și al recunoștinței pentru înaintași, ci și o permanentă sursă de inspirație pentru necesitatea dezvoltării și aprofundării continue a Parteneriatului Strategic dintre România și Republica Moldova pentru integrarea europeană a Republicii Moldova.

În prezent, cursul nostru de convergență se numește parcursul european al Republicii Moldova, pentru succesul căruia țara noastră acordă un sprijin consistent și permanent, diplomatic, financiar și tehnic. România are însă și datoria de a fi pentru Republica Moldova, pe mai departe, un exemplu de națiune angajată în proiectul european…”, a transmis Klaus Iohannis cu prilejul aniversării unui secol de la unirea Basarabiei cu România

Ati inteles sclavilor din colonia numita România? Madam Merkel are planuri de federalizare a Republicii Moldova, negociate in secret in beneficiile Germaniei, si voi sclavilor vreti sa va jucati de-a Unirea? Cam asta vrea sa ne transmita guvernatorul nostru tradator, vataf peste colonia numita România!

Poate cel mai elocvent comentariu la cald al romanilor, de pe retelele sociale, de ieri, este acesta:

 “Nu e el vinovat! Parlamentul a făcut sedința solemnă chiar când el se lingea pe imunitatea prezidențială.” (Gheorghe Manolea)

PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atareSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info