libris.ro

Dogioiu luata la ochi si de catre romanii unionisti pentru mizeriile pe care le scrie: „Consideram aceasta atitudine ca fiind denigratoare fata de neamul romanesc!”

Dogioiu luata la ochi si de catre romanii unionisti pentru mizeriile pe care le scrie: „Consideram aceasta atitudine ca fiind denigratoare fata de neamul romanesc!”

Dogioiu luata la ochi si de catre romanii unionisti pentru mizeriile pe care le scrie: „Consideram aceasta atitudine ca fiind denigratoare fata de neamul romanesc!”

Deranjati de atitudinea din ultima vreme a jurnalistei Ioana Ene  Dogiou impotriva Unirii Basarabiei cu Romania, romanii unionisti considera ultimele dintre afirmatiile jurnalistei ca fiind denigratoare la adresa neamului romanesc si ca aceasta „pare a fi mai degrabă o infiltrata printre jurnaliști”, care „denigreaza cu o totala nerușinare” si „își bate joc de sentimentele romanilor adevarati”.

Despre Ioana Ene Dogiou a curs multa cerneala tipografica in publicatiile romanesti si i-au fost alocate spatii largi de emisie in numeroase emisiuni de televiziune, dezbatandu-se cu privire la statutul sau de „jurnalist”. Aidoma altor jurnalisti controversati din presa „mainstream” din Romania, si in jurul Ioanei Ene Dogiou s-au tesut tot felul de teorii mai mult sau mai putin conspirationiste.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Dogioiu luata la ochi si de catre romanii unionisti pentru mizeriile pe care le scrie: „Consideram aceasta atitudine ca fiind denigratoare fata de neamul romanesc!”

„In data de 30 martie a.c. dna Ioana Ene Dogioiu a scris pe ziare.com editorialul „Iohannis in unghiul mort.Destramarea statului”.

Citesc zilnic, printre alte stiri, si articolele acestei doamne: pana acum am apreciat temele pe care le abordeaza. Acum, referitor la Sedinta solemna a Parlamentului cu ocazia Centenarului Unirii Basarabiei cu Romania, dansa apreciaza ca:

„ceea ce s-a intamplat marti in Parlament, Declaratia privind Unirea cu Romania si discursurile inflacarate care au insotit-o reprezinta din punctul meu de vedere o forma de tembelism politic extrem de care presedintele Iohannis cred ca a facut bine ca s-a disociat”(am incheiat citatul).

Va rog sa apreciati cum isi permite aceasta dna sa denigreze unul din rarele momente cand Parlamentul a dat dovada de demnitate si a incurajat si apreciat Declaratiile de Unire a peste 120 Consilii locale din R. Moldova, de Unire cu Tara, in conditiile presiunii exercitate de fortele antiunioniste si dusmanoase fata de Romania?

Inclusiv la noi, o serie de Consilii locale si judetene au votat declaratii similare. Nu este vorba de revizionism ci de stimularea unui val de desteptare nationala ce nu mai poate fi oprit in ciuda unei manipulari necontenite.

Despre ce revizionism poate fi vorba cand Tratatul de la Helsinki permite modificarea granitelor pe cale pasnica si politica,de comun acord ale partilor implicate. Au fost destule exemple in acest sens cand se va ajunge la o majoritate pro, Unirea se va realiza si va fi acceptata pe plan international.

Consider aceasta atitudine ca fiind denigratoare fata de neamul romanesc care la 1918 nu s-a mai gandit daca va deranja pe cineva si a realizat Statul National Unitar de care ne mandrim dar nu il mai avem azi.”, a scris Mihai Serpoianu pe facebook

„Sunt servicii asa zis-romanesti care au inceput o campanie agresiva impotriva unirii”, a scris Codrut Burdujan pe facebook

Nota noastra: acelasi lucru l-am remarcat si noi, atat in presa scrisa cat si pe posturile de televiziune ale … „sistemului”.

  • La UM Digi 24 – De ce ar simti nevoia astia de la UM Digi 24 sa spuna un neadevar atat de mare cand se refera la sedinta solemna din Parlamentul Romaniei de azi, 27 martie, la care iau parte si politicieni din Basarabia, spunad ca in parlament s-au reunit „doua popoare”? Este un singur popor trogloditilor, poporul român! Al cui joc il faceti voi nenorocitilor?
  • Tot la UM Digi 24 – “in Constitutia R. Moldova scrie ca-i stat unitar si indivizibil, deci, din aceasta cauza, Unirea cu Romania-i imposibila.”  Acum stim de la ce vine D-ul din numele celor de la Digi 24. De la Dodon, de la aparatorul statalismului moldovenist. Ce v-am tot spus de atata amar de vreme? UM Digi 24 este post antiromanesc, propaganda mizerabila antiromaneasca!
  • La PRO(s)TV: „declarațiile despre Unire pot face mult rău în relațiile cu partenerii internaționali. „. Cum ba? Germania nu a mai afectat relatiile cu partenerii internationali cand s-a reunit, numai noi o facem…
  • Pana si Deutsche Welle vede ridicolul situatiei din Romania: „Președintele boicotează manifestarea dedicată Basarabiei”.
    Deci chiar si nemtii vad ceea ce altii refuza sa vada!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info