libris.ro

Bolsevismul „european” in actiune: o statuie a lui Karl Marx va fi dezvelita la Trier pentru a marca 200 de ani de la nasterea sa

Bolsevismul „european” in actiune: o statuie a lui Karl Marx va fi dezvelita la Trier pentru a marca 200 de ani de la nasterea sa

Bolsevismul „european” in actiune: o statuie a lui Karl Marx va fi dezvelita la Trier pentru a marca 200 de ani de la nasterea sa

Intr-o zi considerata de catre superstitiosi a fi cu ghinion, vineri, 13 aprilie 2018, la Trier in Germania a fost amplasata pe un soclu o statuie de 5,5 metri a lui Karl Marx, pentru a marca pe data de 5 mai, 200 de ani de la nasterea intemeitorului teoriei „socialismului științific”.

Cei din UE parca vor sa ne faca sa ne simtim tot mai mult ca si cum tocmai am aderat la o noua Uniune Sovietica.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Imensa figură de bronz a fost montată deasupra unui piedestal chiar în fața fostei case a familiei Marx, dar nu va fi încă dezvăluită publicului. Spectacolul este rezervat pentru ziua sa de naștere de pe 5 mai.”, a scris Deutsche Welle.

Bolsevismul „european” in actiune: o statuie a lui Karl Marx va fi dezvelita la Trier pentru a marca 200 de ani de la nasterea sa

Daca stai sa te gandesti ca din blocul european al fostelor tari comuniste, Romania a fost potrivit istoriei cunoscute ultima tara in care rezistenta armata impotriva bolsevismului a fost oficial inabusita abia pe la sfarsitul anilor ’60, integrarea Romaniei intr-o uniune in care se insira statui de ale lui Marx prin Europa, pare acum o curata prostie.

Iata ca Uniunea Europeana isi arata adevarata sa fata hidoasa, nu doar prin politicile sale de inspiratie bosevico-internationalista, sau prin intermediul directivelor de tip NKVD-ist, sau al intruziunilor brutale in politica, justitia si in multe altele dintre treburile interne ale Romaniei, ci si prin restaurarea unor simboluri bolsevice autentice, precum este si acesta de fata, o adevarata incercare de resuscitare a cultului personalitatii a unuia dintre cei mai controversati ideologi ai bolsevismului.

„Nota noastra: de fiecare data cand noi am avertizat sau ne-am referit in dese randuri la politicile de tip bolsevic si cu rezonante puternice ale unei ideologii de extrema stanga, ori n-am fost luati in serios, ori ni s-a spus ca ne invartim in jurul a prea multe teorii conspirationiste. Uitati-va cu atentie la ceea ce se intampla in Europa de o buna bucata de vreme, apoi cititi-l pe Karl Marx si comparati planurile sale cu ceea ce se intampla in zilele noastre. Astea sunt asa zisele valori europene, „valorile” daruite candva popoarelor sovietizate de catre Uniunea Sovietica?

Termenul de sovietizare a ajuns in foarte scurt timp sa aiba un sens peiorativ. Oare UE isi propune ca si termenul de europenizare sa ajunga de asemenea sa capete un sens peiorativ?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info