Bolsevismul “european” in actiune: o statuie a lui Karl Marx va fi dezvelita la Trier pentru a marca 200 de ani de la nasterea sa

Bolsevismul “european” in actiune: o statuie a lui Karl Marx va fi dezvelita la Trier pentru a marca 200 de ani de la nasterea sa

Intr-o zi considerata de catre superstitiosi a fi cu ghinion, vineri, 13 aprilie 2018, la Trier in Germania a fost amplasata pe un soclu o statuie de 5,5 metri a lui Karl Marx, pentru a marca pe data de 5 mai, 200 de ani de la nasterea intemeitorului teoriei “socialismului științific”.

Cei din UE parca vor sa ne faca sa ne simtim tot mai mult ca si cum tocmai am aderat la o noua Uniune Sovietica.

“Imensa figură de bronz a fost montată deasupra unui piedestal chiar în fața fostei case a familiei Marx, dar nu va fi încă dezvăluită publicului. Spectacolul este rezervat pentru ziua sa de naștere de pe 5 mai.”, a scris Deutsche Welle.

Bolsevismul “european” in actiune: o statuie a lui Karl Marx va fi dezvelita la Trier pentru a marca 200 de ani de la nasterea sa

Daca stai sa te gandesti ca din blocul european al fostelor tari comuniste, Romania a fost potrivit istoriei cunoscute ultima tara in care rezistenta armata impotriva bolsevismului a fost oficial inabusita abia pe la sfarsitul anilor ’60, integrarea Romaniei intr-o uniune in care se insira statui de ale lui Marx prin Europa, pare acum o curata prostie.

Iata ca Uniunea Europeana isi arata adevarata sa fata hidoasa, nu doar prin politicile sale de inspiratie bosevico-internationalista, sau prin intermediul directivelor de tip NKVD-ist, sau al intruziunilor brutale in politica, justitia si in multe altele dintre treburile interne ale Romaniei, ci si prin restaurarea unor simboluri bolsevice autentice, precum este si acesta de fata, o adevarata incercare de resuscitare a cultului personalitatii a unuia dintre cei mai controversati ideologi ai bolsevismului.

“Nota noastra: de fiecare data cand noi am avertizat sau ne-am referit in dese randuri la politicile de tip bolsevic si cu rezonante puternice ale unei ideologii de extrema stanga, ori n-am fost luati in serios, ori ni s-a spus ca ne invartim in jurul a prea multe teorii conspirationiste. Uitati-va cu atentie la ceea ce se intampla in Europa de o buna bucata de vreme, apoi cititi-l pe Karl Marx si comparati planurile sale cu ceea ce se intampla in zilele noastre. Astea sunt asa zisele valori europene, “valorile” daruite candva popoarelor sovietizate de catre Uniunea Sovietica?

Termenul de sovietizare a ajuns in foarte scurt timp sa aiba un sens peiorativ. Oare UE isi propune ca si termenul de europenizare sa ajunga de asemenea sa capete un sens peiorativ?