libris.ro

De ce se zbat neomarxistii sa introduca peste tot in lume in scoli educatia sexuala? Ce se ascunde de fapt in spatele acestei intentii?

De ce se zbat neomarxistii sa introduca peste tot in lume in scoli educatia sexuala? Ce se ascunde de fapt in spatele acestei intentii?

De ce se zbat neomarxistii sa introduca peste tot in lume in scoli educatia sexuala? Ce se ascunde de fapt in spatele acestei intentii?

Educaţia sexuală – Ce se ascunde de fapt in spatele acestei asa zise „discipline” pe care se chinuie din rasputeri progresistii s-o introduca cu forta in sistemul de invatamant din Romania?

Se intentioneaza de fapt ca prin puzderia de ONG-uri progresiste sa fie impuse intresele oculte ale unei miscari sociale al carei scop principal este acela de a-i convinge pe copii prin instrumente „didactice” sa devina deschisi la toate formele de exprimare sexuala posibila.

Nu, nu este vorba nicidecum a-i invata pe copii despre prevenirea bolilor BTS sau despre sarcinile nedorite, despre planificare familiala, etc sau alte lucruri utile societatii, ci prioritar este sa le fie deschis apetitul catre asa numita „libertate sexuala”.

De ce se zbat neomarxistii sa introduca peste tot in lume in scoli educatia sexuala? Ce se ascunde de fapt in spatele acestei intentii?

Pentru ca nu mai poti invata un caine batran trucuri noi, sau pentru ca este oricum extrem de dificil sa mai faci asta, atentia progresistilor este indreptata cu predilectie catre copiii: prin educatia sexuala ei spera sa schimbe societatea pas cu pas, copil cu copil. In definitiv este vechea placa a bolsevismului, obsesia de a crea „omul nou”.

Intr-un document elaborat de Biroul Regional OMS pentru Europa (Organizația Mondială a Sănătății) in colaborare cu Centrul Federal German de Educaţie pentru Sănătate (BZgA) si intitulat „Standarde pentru educația sexuală în Europa” este invocata „necesitatea introducerii unor standarde privind educatia sexuala” la nivelul Europei, implicit stabilirea unei uniformizari la invelul intregii regiuni europene.

Deoarece tarile vestice dispun deja de niste ghiduri nationale standardizate in ceea ce priveste educatia sexuala, pentru ca cei mici sa-si poata „forma o atitudine pozitivă și responsabilă față de sexualitate”, acum mai raman doar tarile din Europa Centrala si de Est de convins sa accepte aceste asa zise standarde.

Unde altundeva ar fi putut fi stabilite aceste standarde in ceea ce priveste asa zisa educatie sexuala, daca nu tot in centrele progresiste din Germania?

„În perioada dintre noiembrie 2008 și decembrie 2009, BZgA a organizat patru seminare în Köln, la care au fost invitați experți pentru a elabora în comun aceste Standarde”, se arata in documentul publicat de Biroul Regional OMS pentru Europa impreuna cu Centrul Federal German de Educaţie pentru Sănătate (BZgA) 

Cand parcurgi documentul, una dintre cele mai revoltatoare parti ale sale este cea legata de capitolul intitulat „Matricea educației sexuale”, in care aceasta asa zisa matrice este structurată în funcție de grupuri de vârstă și cuprinde opt categorii tematice principale. 

Cand ajungi la Grupul de vârstă 4-6 ani de exemplu, descoperi niste amanunte si informatii revoltatoare. , Foto: Standarde pentru educația sexuală în Europa, bzga-whocc.de
Cand ajungi la Grupul de vârstă 4-6 ani de exemplu, descoperi niste amanunte si informatii revoltatoare

Daca educatia sexuala este dorita in scoli de catre promotorii celor mai degenerate vicii posibile, respectiv de catre mercenarii fara scrupule de la Vice, e clar din ce medii este promovat acest trend si in Romania.

Presa din Romania pusa in slujba promovarii dorintei arzatoare a neomarxistilor: introducerea educatiei sexuale in scoli
Presa din Romania pusa in slujba promovarii dorintei arzatoare a neomarxistilor: introducerea educatiei sexuale in scoli

In Canada de pilda, la insistenta unor numeroase organizatii neguvernamentale, s-a reusit introducerea in scolile de stat a unui program radical legat de educația sexuală. Rezultatul vorbeste de la sine. Au aparut persoane publice care lupta pentru renuntarea la acest program, reclamand ca sunt copii la care s-a observat o teama legata ca pe viitor „ar putea avea si ei dubii cu privire la orientarea lor sexuala”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info