RSS

12 Aprilie 1945: Participanții l…

Presați încă de la î…

Doctorul Răzvan Constantinescu, …

Revoltat de ceea se …

Părintele Dumitru Merticariu, co…

Părintele Dumitru Me…

Avocata Iulia Medeleanu: “Madam …

Societatea civilă a …

Comunitatea Identitară Iași, sol…

Urmând exemplul cole…

Preotul Dumitru Merticariu va fi…

Unul dintre preoții …

După Flavia Groșan, sistemul maf…

După ce presa miluit…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

De ce se zbat neomarxistii sa introduca peste tot in lume in scoli educatia sexuala? Ce se ascunde de fapt in spatele acestei intentii?

Print Friendly, PDF & Email

De ce se zbat neomarxistii sa introduca peste tot in lume in scoli educatia sexuala? Ce se ascunde de fapt in spatele acestei intentii?

Educaţia sexuală – Ce se ascunde de fapt in spatele acestei asa zise “discipline” pe care se chinuie din rasputeri progresistii s-o introduca cu forta in sistemul de invatamant din Romania?

Se intentioneaza de fapt ca prin puzderia de ONG-uri progresiste sa fie impuse intresele oculte ale unei miscari sociale al carei scop principal este acela de a-i convinge pe copii prin instrumente “didactice” sa devina deschisi la toate formele de exprimare sexuala posibila.

Nu, nu este vorba nicidecum a-i invata pe copii despre prevenirea bolilor BTS sau despre sarcinile nedorite, despre planificare familiala, etc sau alte lucruri utile societatii, ci prioritar este sa le fie deschis apetitul catre asa numita “libertate sexuala”.

De ce se zbat neomarxistii sa introduca peste tot in lume in scoli educatia sexuala? Ce se ascunde de fapt in spatele acestei intentii?

Pentru ca nu mai poti invata un caine batran trucuri noi, sau pentru ca este oricum extrem de dificil sa mai faci asta, atentia progresistilor este indreptata cu predilectie catre copiii: prin educatia sexuala ei spera sa schimbe societatea pas cu pas, copil cu copil. In definitiv este vechea placa a bolsevismului, obsesia de a crea “omul nou”.

Intr-un document elaborat de Biroul Regional OMS pentru Europa (Organizația Mondială a Sănătății) in colaborare cu Centrul Federal German de Educaţie pentru Sănătate (BZgA) si intitulat “Standarde pentru educația sexuală în Europa” este invocata “necesitatea introducerii unor standarde privind educatia sexuala” la nivelul Europei, implicit stabilirea unei uniformizari la invelul intregii regiuni europene.

Deoarece tarile vestice dispun deja de niste ghiduri nationale standardizate in ceea ce priveste educatia sexuala, pentru ca cei mici sa-si poata “forma o atitudine pozitivă și responsabilă față de sexualitate”, acum mai raman doar tarile din Europa Centrala si de Est de convins sa accepte aceste asa zise standarde.

Unde altundeva ar fi putut fi stabilite aceste standarde in ceea ce priveste asa zisa educatie sexuala, daca nu tot in centrele progresiste din Germania?

“În perioada dintre noiembrie 2008 și decembrie 2009, BZgA a organizat patru seminare în Köln, la care au fost invitați experți pentru a elabora în comun aceste Standarde”, se arata in documentul publicat de Biroul Regional OMS pentru Europa impreuna cu Centrul Federal German de Educaţie pentru Sănătate (BZgA) 

Cand parcurgi documentul, una dintre cele mai revoltatoare parti ale sale este cea legata de capitolul intitulat “Matricea educației sexuale”, in care aceasta asa zisa matrice este structurată în funcție de grupuri de vârstă și cuprinde opt categorii tematice principale. 

Cand ajungi la Grupul de vârstă 4-6 ani de exemplu, descoperi niste amanunte si informatii revoltatoare. , Foto: Standarde pentru educația sexuală în Europa, bzga-whocc.de

Cand ajungi la Grupul de vârstă 4-6 ani de exemplu, descoperi niste amanunte si informatii revoltatoare

Daca educatia sexuala este dorita in scoli de catre promotorii celor mai degenerate vicii posibile, respectiv de catre mercenarii fara scrupule de la Vice, e clar din ce medii este promovat acest trend si in Romania.

Presa din Romania pusa in slujba promovarii dorintei arzatoare a neomarxistilor: introducerea educatiei sexuale in scoli

Presa din Romania pusa in slujba promovarii dorintei arzatoare a neomarxistilor: introducerea educatiei sexuale in scoli

In Canada de pilda, la insistenta unor numeroase organizatii neguvernamentale, s-a reusit introducerea in scolile de stat a unui program radical legat de educația sexuală. Rezultatul vorbeste de la sine. Au aparut persoane publice care lupta pentru renuntarea la acest program, reclamand ca sunt copii la care s-a observat o teama legata ca pe viitor “ar putea avea si ei dubii cu privire la orientarea lor sexuala”.

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul

evomag.ro

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Lasă un răspunsContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info