libris.ro

Nu doar românii sunt reticenti la vaccinuri! Europarlamentarii sunt speriati de scaderea ratei de vaccinare la nivelul intregii Europe

Nu doar românii sunt reticenti la vaccinuri! Europarlamentarii sunt speriati de scaderea ratei de vaccinare la nivelul intregii Europe

Nu doar românii sunt reticenti la vaccinuri! Europarlamentarii sunt speriati de scaderea ratei de vaccinare la nivelul intregii Europe

Eurodeputatii din PE sunt alarmati cu privire la scaderea ratei de vaccinare la nivel european. Iata deci ca nu doar românii acorda o atentie sporita vaccinarii, ci aceasta tema a ajuns sa fie o preocupare generala la nivelul intregii Europe. Europarlamentarii au facut apel in Parlamentul European la o mai mare transparenta din partea producatorilor de vaccinuri, cu scopul de a restabili increderea cetatenilor europeni.

„Reticenta in crestere si tot mai raspandita este preocupanta si deja  au existat consecinte, precum ar fi epidemiile de rujeola, care ar fi putut fi evitate in unele tari”, se arata intr-o rezolutie adoptata de catre eurodeputatii reuniti la Strasbourg.

Nu doar românii sunt reticenti la vaccinuri! Europarlamentarii sunt speriati de scaderea ratei de vaccinare la nivelul intregii Europe

Despre aceasta rezolutie adoptata de catre eurodeputatii reuniti la Strasbourg vorbeste si avocatul Rapcea Mihai, unul dintre contestatarii publici ai proiectului legislativ prin care se doreste impunerea vaccinarii fortate.

„Vreau sa abordez din nou subiectul vaccinarii, pentru ca el iese intr-un mod incidental la iveala prin evenimente conexe si aceste evenimente demonstreaza faptul ca povestea cu vaccinarea obligatorie nu s-a incheiat. Sunt niste oameni dispusi in continuare sa se bata pentru chestia asta, din zona farmaceutica, care duce unde nici cu gandul nici nu gandim.

Evenimentul incident despre care vorbeam este acea gala a femeilor … unde o asociatie din aceasta care militeaza pentru sanatate si care ar fi finantata de Aqua Carpatica, da, acea celebra apa, care cica n-are nitriti, n-are de nici unele, aceasta asociatie a propus-o si a si premiat-o pe Olivia Steer, nevasta lui Andi Moisescu. (…)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Este o doamna care militeaza in mod informat cu privire la anumite aspecte ce tin de sanatatea publica. Este un gest foarte frumos, se inscrie in categoria femeilor care sunt pasionate de sanatate, de frumos, de armonie, de tot ceea ce tine de actul acesta de bunavointa si bunatate pe care orice femeie romanca ar trebui sa-l aiba daca atinge un anumit nivel de bunastare. (…)

Evident ca imediat au aparut demolatorii … ai acestor femei, care intr-un limbaj greu de reprodus, le-au balacarit, le-au minimalizat, le-au executat in spatiul public pe toate mijloacele si canalele, cel putin Olivia Steer a fost victima unei campanii acerbe impotriva ei de cand a luat opozitie ferma impotriva vaccinarii obligatorii si a indemnat la informare in principal.

Pentru ca dansa n-a facut altceva decat sa promoveze in spatiul public anumite studii, care erau ascunse de catre Big Pharma, si care relevau o anumita legatura dintre vaccinari si declansarea anumitor boli sau probleme, mai ales la copiii sensibili.

Evident ca Big Pharma nu vrea o dezbatere publica pe tema asta, ei vor doar sa-si impuna punctul de vedere, insa stirile pe zona aceasta a atentiei sporite pe care cetatenii europeni si nu doar romani o dau produselor farmaceutice si in special vaccinurilor, au razbatut in presa internationala si in cea romaneasca, in ciuda eforturilor unora de a pune capac peste oala si sa nu se vada ca lucrurile au cam fiert.

Si aici e vorba de o stire pe care am vazut-o pe Agerpres chiar saptamana trecuta, de fapt in urma cu trei zile, in care se spunea ca europarlamentarii au votat prin ridicare de mana la Strasbourg pentru adoptarea unei rezolutii privind ingrijorarea acestora cu privire la scaderea numarului de vaccinari la nivel european.

Deci atentie, in toata Europa! Deci nu suntem doar noi nebuni cum ne spun unii si altii: domnule sunteti retrograzi, sunteti antieuropeni, sunteti cu Biserica, sunteti stiu si eu, din Evul Mediu, pentru ca refuzati vaccinarea. Iata ca la intregul nivel european, la nivelul intregii Europe exista aceasta preocupare a cetatenilor europeni cu privire la vaccinare.

Iata ca pentru prima data subiectul a razbatut in presa internationala si la noi prin Agerpres, pentru ca n-am vazut ca stirea sa mai fie preluata de altcineva decat de Adevarul. Alo, ce se intampla, domnule ati pus mana pe presa internationala, pe presa romaneasca de astfel de stiri nu reusesc sa ajunga la publicul nostru? De ce nu da nici o televiziune aceasta stire? Ca nu suntem singuri, si nu suntem nebuni noi astia din Romania, cand suntem ingrijorati cu privire la efectele vaccinurilor.

Si s-a ajuns ca deputatii europeni sa voteze o rezolutie prin care sa indemne producatorii de vaccinuri la o mai mare transparenta si la o comunicare, la o colaborare cu societatea civila, pentru a transparentiza aceste tehnologii si maniera in care ele sunt aplicate.

Ori partea asta n-a reusit sa ajunga in presa noastra! De ce n-a reusit? Pentru ca tocmai acum este pe standby legea vaccinarii obligatorii din Romania! De ce este pe standby si n-a fost respinsa?

Pentru ca sunt influenta majore la nivel politic pentru ca aceasta lege sa se mai racoreasca un pic, si in final sa treaca. Pentru ca asta se doreste, ca legea sa treaca, undeva candva in forma pe care au gandit-o niste nebuni, pentru ca nu pot sa le spun altfel, care viseaza la obligativitatea vaccinurilor si cu sanctiuni penale.

Deci pericolul acesta n-a trecut, inca n-am scapat de el. Acesti criminali, ca nu pot sa le spun altfel, care vizeaza doar la profituri, n-au alta treaba decat sa impinga din spate legea vaccinarii.

Spuneam ca lupta nu s-a terminat, legea este inca la Camera Deputatilor, si faptul ca treaba nu s-a terminat, este dovedita de atacul pe care din nou doamna Olivia Steer l-a suferit prin aceasta retragere a unui premiu pe care in opinia mea il merita si care a fost datorita celor de la Aqua Carpatica.

Deci ca sa vedeti cine sunt cei interesati de campaniile de vaccinare. Taman patronii de la Aqua Carpatica! Nu vi se pare ciudat? Pai eu zic ca toti cei care suntem impotriva vaccinarii de azi inainte sa nu mai bem nici macar o sticla de apa de la Aqua Carpatica, sa vedem cat de bine o sa le mearga domnilor! Sa le aratam forta noastra, forta noastra tacuta, a celor care intelegem aceste lucruri si ne preocupa, si de azi inainte eu am pus cruce si sa nu mai aud de Aqua Carpatica, si indemn pe toata lumea sa faca la fel!”, a transmis Rapcea Mihai prin intermediul unui clip video postat pe facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info