Se dărâmă PNL-ul? Președintele unui partid care nu poate avea grija nici măcar de propriul gard, propune măsuri economice pentru România?

Se dărâmă PNL-ul? Președintele unui partid care nu poate avea grija nici măcar de propriul gard, propune măsuri economice pentru România?

Zilele acestea o imagine a facut inconjurul retelelor de socializare din România, viralizându-se cu repeziciune în rândul internauților. Despre ce este vorba? De gardul din fața sediului PNL din Modrogan, care stă să se dărâme, și de soluția tehnică aleasă pentru a împiedica dărâmarea iminentă a acestuia.

Pe bună dreptate, românii s-au întrebat cum este posibil ca unii care nu reușesc să se autogospodărească și să se îngrijească nici măcar de un biet gard, vor să preia frâiele întregii Românii și să propuna măsuri economice pentru întreaga țară. Păi dacă până și gardul din fața sediului reprezintă pentru liberali o provocare mult prea mare și prea dificilă, cine naiba ar fi atât de naiv încât să le încredințeze lor pe mâini o țară?

Se dărâmă PNL-ul? Președintele unui partid care nu poate avea grija nici măcar de propriul gard, propune măsuri economice pentru România?

Reacțiile ironice ale internauților români n-au încetat să apară, mulți fiind chiar de-a dreptul consternați de cine se implică în ultima vreme cu atâta avânt pentru a apăra politicile bancare si privilegiile băncilor și IFN-urilor din România.

“Când vrei să afli ceva despre o persoană sau un grup de persoane, trebuie să vezi cum își gestionează bunurile proprii. Ce spuneți despre soluțiile economice și sociale pe care le sugerează potență celor din PNL, dacă priviți soluțiile cu care gestionează “reparația” gardului sediului lor din Modrogan? O fotografie cât o mie de cuvinte!”, a scris Viorel Ringhilescu pe facebook

“PNL și Digi 24 trebuie să se hotărască: fie PSD a crescut salariile și a distrus bugetul, fie PSD nu a crescut salariile și, deci, i-a mințit pe oameni.
Nu poți să le spui pe ambele cu seninătate decât dacă ești imbecil. Aa, stai…”, a scris Mihai Radu pe facebook

“Opozitia reala a PNL.
Inauntru Sica Organ leopardul, pe afara-i proptit gardul.”, a scris Jan Pantelimon pe facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

“Dacă auziți pe cineva din PNL povestind cum doar ei pot să pună România pe picioare, sugerați-le să înceapă cu gardul sediului lor din Modrogan. (Și nu, proptelele alea nu-s o soluție.)”, a scris Alex Tocilescu pe facebook

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Nouă gafă a lui Iohannis, despre vizita delegației românești in Israel: "Cine ştie ce întelegeri secrete face domnul Dragnea cu evreii acolo"

vin apr. 27 , 2018
Nouă gafă a lui Iohannis, despre vizita delegației românești in Israel: “Cine ştie ce întelegeri secrete face domnul Dragnea cu evreii acolo” Calitățile diplomatice demonstrate de-a lungul vremii de către președintele Klaus Iohannis sunt mai degrabă similare cu cele ale unui elefant scăpat de sub control într-o cameră cu porțelanuri […]
Nouă gafă a lui Iohannis, despre vizita delegației românești in Israel: "Cine ştie ce întelegeri secrete face domnul Dragnea cu evreii acolo"

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro