RSS

TABARA DE VARĂ 2021, PAROHIA FĂL…

   Cu binecuvântarea…

Biserica din lemn de la Putna e …

Oamenii de știință d…

Abund Berry. Povestea unui brand…

Povestea Abund Berry…

“Democrația secolului al XXI - l…

Declinul „democrație…

14 ani de la moartea Patriarhulu…

„Acrede în Hristos î…

Psihopatia omoară România! Sclav…

Psihopatia omoară Ro…

Jocurile Olimpice Tokyo: program…

România a cucerit jo…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

The Jerusalem Post: “Președintele României, Klaus Werner Iohannis, de 23 de ani a fost președintele FDGR, care se pretinde a fi succesorul legal al unei foste organizații naziste”

Print Friendly, PDF & Email

The Jerusalem Post: “Președintele României, Klaus Werner Iohannis, de 23 de ani a fost președintele Forumului Democrat al Germanilor din România, care se pretinde a fi succesorul legal al unei foste organizații naziste”

Opoziția președintelui României, Klaus Iohannis, de a muta ambasada României de la Tel Aviv la Ierusalim, nu putea rămâne la nesfârșit fără ecouri în Israel. Și iată că acestea încep să se facă auzite. Într-un articol publicat în The Jerusalem Post, jurnalistul Radu Golban încearcă să se dumirească de ce Iohannis se opune relocării ambasadei României la Ierusalim.

Încă din primele rânduri ale articolului său, Radu Golban se întreabă cum ar putea sa fie prietenul Israelului președintele României, Klaus Werner Iohannis, “care de 23 de ani a fost și președintele Forumului Democrat al Germanilor din România, ce se pretinde a fi succesorul legal al unei foste organizații naziste”.

The Jerusalem Post: “Președintele României, Klaus Werner Iohannis, de 23 de ani a fost președintele Forumului Democrat al Germanilor din România, care se pretinde a fi succesorul legal al unei foste organizații naziste”

De ani buni au curs râuri întregi de cerneală și mulți jurnaliști sau oameni de televiziune și-au răcit gura de pomană avertizând asupra unei acțiuni care a încălcat în România ordinea juridică internațională cu privire la fostele organizații naziste, prin reabilitarea  „Grupului Etnic German” ce a fost clasificat drept o organizație fascistă vinovată de sprijinirea Germaniei naziste.

Iată că acum ni se spune chiar din Israel că această acțiune nesăbuită poate avea consecințe deosebit de grave pentru România, fiind incălcate tratatele care au stat la baza incheierii celui de-al doilea război mondial, tratate cu care statul român a fost de acord și pe baza cărora guvernul român și-a asumat și anumite obligații, printre care și cea de a interzice reînființarea organizațiilor naziste.

Jurnalistul de la „The Jerusalem Post” mai face referire de asemenea și la ipocrizia de care dă dovadă Iohannis în defavoarea Israelului si a prieteniei cu România, dar și la un alt aspect, legat de faptul că președintele a ținut vacant postul ambasadorului în Israel în ultimii doi ani, indicând astfel că nu ar avea vreun interes special în valorificarea unui parteneriat solid cu Israelul.

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info