libris.ro

Mediatorul … ptiu… Meditatorul de la Cotroceni nu sta de vorbă cu corupții, în afară de cei pe care-i primește cu onoruri

Mediatorul … ptiu… Meditatorul de la Cotroceni nu sta de vorbă cu corupții, în afară de cei pe care-i primește cu onoruri

Mediatorul … ptiu… Meditatorul de la Cotroceni nu sta de vorbă cu corupții, în afară de cei pe care-i primește cu onoruri

Fostul președinte al Germaniei intre 2010 și 2012, Christian Wulff, cunoscut de către germani și sub titulatura rușinoasă de „Der falsche Präsident”, după ce acesta a fost implicat în anul 2012 într-un scandal de corupție și a fost nevoit să demisioneze la presiunea presei și a opiniei publice, a fost primit pe 24 aprilie 2018 la Palatul Cotroceni într-o discreție suspectă.

În afară de românii lui, președintele Klaus Iohannis are după cum se vede și corupții săi preferați. În vreme ce despre așa zișii „corupți” și „penali” încă nedovediți de justiția din România, președintele Klaus Iohannis are numai discursuri pline de patimă și de ură justițiară, pentru „Der falsche Präsident”, fostul președinte al Germaniei,  Christian Wulff, acuzat la rândul său de corupție, are în schimb sentimente mult mai calde, acordându-i onorurile oficiale pe care le impune o asemenea vizită.

Mediatorul … ptiu… Meditatorul de la Cotroceni nu sta de vorbă cu corupții, în afară de cei pe care-i primește cu onoruri

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, l-a primit marți, 24 aprilie a.c., la Palatul Cotroceni, pe domnul Christian Wulff, fost Președinte al Republicii Federale Germania (2010-2012), aflat în vizită la București.
Cu acest prilej, Președintele Klaus Iohannis a evocat dinamica susținută a relației româno-germane, care are valențe strategice și este una dintre cele complexe relații ale României cu un stat membru al Uniunii Europene.
Fostul Președinte al Germaniei a exprimat apreciere față de întreaga activitate a Președintelui României și a accentuat importanta sa contribuție la promovarea unei imagini pozitive a țării noastre la nivel internațional și la consolidarea relațiilor de prietenie cu Germania, care se bazează pe încredere, respect reciproc și oportunități de dezvoltare.”, se arată într-un comunicat de presă al administrației prezidențiale

În luna februarie a anului 2012, întreaga presă din România anunța cu mare vâlvă că președintele Germaniei și-a anunțat demisia din cauza uriașului scandal de corupție în care a fost implicat. Concret, presa germană îl acuza la acel moment pe Christian Wulff ca și-a folosit funcția pentru a beneficia de unele foloase materiale necuvenite, iar apoi a încercat să pună presiune pe jurnaliștii care încercau să facă aceste fapte reprobabile cunoscute opiniei publice.

După toată tevatura recentă cu presupusa sa implicare în lupta anticorupție, ce fel de reper moral este acesta oare pe care dorește să-l transmită președintele României prin această vizită controversată?

După atâtea redefiniri forțate și neavenite ale reperelor de ordin moral și spiritual din societatea românească, după atâtea reevaluări politice, ideologice și culturale, acum se mai încearcă încă una: corupții românilor sunt „răi”, și cei din afara granițelor sunt „buni”?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info