Judecătoarea Lavinia Nicoleta Coțofană despre protocolul CSM – SRI: “Protocolul din 2012 este indubitabil o mare mizerie și dovada comiterii de infracțiuni de către însuși garantul independenței justiției”

Judecătoarea Lavinia Nicoleta Coțofană despre protocolul CSM – SRI: “Protocolul din 2012 este indubitabil o mare mizerie și dovada comiterii de infracțiuni de către însuși garantul independenței justiției”

Lavinia Nicoleta Coțofană, judecătoarea de la Arad care a învins sistemul, califică protocolul din anul 2012 dintre cele două instituții ca fiind “o mare mizerie”“o invitație la încălcarea legii”.

“Despre Protocolul CSM – SRI și ÎNCĂLCAREA LEGII de către GARANTUL INDEPENDENȚEI JUSTIȚIEI

Protocolul din 2012 este indubitabil o mare mizerie și dovada comiterii de infracțiuni de către însuși garantul independenței justiției, CSM, prin cele două doamne, semnatare ale Protocolului și prin toți cei care l-au aplicat.

Articolul 1 prevede că cooperarea dintre părți se realizează în temeiul legii și a Protocolului. Adică, în afara legii, astfel cum rezultă din conjuncția ”și”.

Din enunțarea principiilor care stau la baza Protocolului se remarcă cooperarea între părți în baza principiului operativității, specific activității serviciilor de informații și în niciun caz actului de justiție.

Definirea principiilor violează grav dreptul și chiar bunul simț. Astfel, garantarea independenței justiției se face prin identificare de fapte, adică în traducere prin culegere de informații.

SRI transmite note secrete pe care ulterior CSM, după ce decide în baza acestora (inclusiv execuții judiciare/disciplinare) le restituie SRI, iar victimele executate care credeau că se judecă pe probe caută explicații ale propriei execuții și se miră că în drept nu le găsesc.

Dar cea mai tare prevedere e aceea de la art. 5 alin. 2 potrivit căreia CSM atunci când decide să folosească valorificarea informațiilor trebuie să obțină acordul SRI. Am făcut referire doar la una din părți, CSM, întrucât nu văd cum ar fi obținut informații CSM pentru SRI.

Evident întregul Protocol este o invitație la încălcarea legii, aspect pe care îl voi detalia în curând.

Mă aștept evident la relevarea unei mizerii și mai mari (dacă e posibil așa ceva) atunci când vor fi desecretizate Protocoalele SRI-IJ și SRI-ÎCCJ.

Ca persoană indubitabil executată în baza acestor mizerabile acte (Protocoalele SRI cu IJ, CSM și ÎCCJ) voi formula pângeri penale împotriva semnatarilor, a celor care le-au aplicat și cerere de revizuire a procesului finalizat cu excluderea mea din magistratură pentru că am respectat legea, ceea ce probabil contravenea intereselor identificate de Protocol.

Fiat Justitia Pereat Mundus!”, a scris judecătoarea Lavinia Nicoleta Coțofană pe facebook 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Cum vă sună o tabără de haiducie?Puțină activitate fizică nu strică. Cel mai bun remediu pentru sedentarism!

sâm mai 5 , 2018
Cum vă sună o tabără de haiducie?Puțină activitate fizică nu strică. Cel mai bun remediu pentru sedentarism!  Tabara de Haiducie “Nicolae Ciolacu” este un eveniment organizat de către  Asociatia “Gogu Puiu si Haiducii Dobrogei” în perioada 1-3 iunie 2018, unde organizatorii promit că participanții vor “gusta o picatura din rigorile si austeritatea vietii […]
Cum vă sună o tabără de haiducie?Puțină activitate fizică nu strică. Cel mai bun remediu pentru sedentarism!, Foto: facebook.com/GoguPuiu49/

Poate vă place și:

libris.ro