RSS

Falsă analiză propagată de activ…

„S-a dublat numărul…

Un grup de ieșeni a protestat în…

Marți, 13 Aprilie 20…

Deputatul ieșean Marius Ostafici…

La începutul lunii m…

Prețurile mondiale la alimente c…

12 aprilie 2021, Rom…

Marți, 13 aprilie 2021, de la or…

Un grup de patrioți …

12 Aprilie 1945: Participanții l…

Presați încă de la î…

Doctorul Răzvan Constantinescu, …

Revoltat de ceea se …

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Judecătoarea Lavinia Nicoleta Coțofană despre protocolul CSM – SRI: “Protocolul din 2012 este indubitabil o mare mizerie și dovada comiterii de infracțiuni de către însuși garantul independenței justiției”

Print Friendly, PDF & Email

Judecătoarea Lavinia Nicoleta Coțofană despre protocolul CSM – SRI: “Protocolul din 2012 este indubitabil o mare mizerie și dovada comiterii de infracțiuni de către însuși garantul independenței justiției”

Lavinia Nicoleta Coțofană, judecătoarea de la Arad care a învins sistemul, califică protocolul din anul 2012 dintre cele două instituții ca fiind “o mare mizerie”“o invitație la încălcarea legii”.

“Despre Protocolul CSM – SRI și ÎNCĂLCAREA LEGII de către GARANTUL INDEPENDENȚEI JUSTIȚIEI

Protocolul din 2012 este indubitabil o mare mizerie și dovada comiterii de infracțiuni de către însuși garantul independenței justiției, CSM, prin cele două doamne, semnatare ale Protocolului și prin toți cei care l-au aplicat.

Articolul 1 prevede că cooperarea dintre părți se realizează în temeiul legii și a Protocolului. Adică, în afara legii, astfel cum rezultă din conjuncția ”și”.

Din enunțarea principiilor care stau la baza Protocolului se remarcă cooperarea între părți în baza principiului operativității, specific activității serviciilor de informații și în niciun caz actului de justiție.

Definirea principiilor violează grav dreptul și chiar bunul simț. Astfel, garantarea independenței justiției se face prin identificare de fapte, adică în traducere prin culegere de informații.

SRI transmite note secrete pe care ulterior CSM, după ce decide în baza acestora (inclusiv execuții judiciare/disciplinare) le restituie SRI, iar victimele executate care credeau că se judecă pe probe caută explicații ale propriei execuții și se miră că în drept nu le găsesc.

Dar cea mai tare prevedere e aceea de la art. 5 alin. 2 potrivit căreia CSM atunci când decide să folosească valorificarea informațiilor trebuie să obțină acordul SRI. Am făcut referire doar la una din părți, CSM, întrucât nu văd cum ar fi obținut informații CSM pentru SRI.

Evident întregul Protocol este o invitație la încălcarea legii, aspect pe care îl voi detalia în curând.

Mă aștept evident la relevarea unei mizerii și mai mari (dacă e posibil așa ceva) atunci când vor fi desecretizate Protocoalele SRI-IJ și SRI-ÎCCJ.

Ca persoană indubitabil executată în baza acestor mizerabile acte (Protocoalele SRI cu IJ, CSM și ÎCCJ) voi formula pângeri penale împotriva semnatarilor, a celor care le-au aplicat și cerere de revizuire a procesului finalizat cu excluderea mea din magistratură pentru că am respectat legea, ceea ce probabil contravenea intereselor identificate de Protocol.

Fiat Justitia Pereat Mundus!”, a scris judecătoarea Lavinia Nicoleta Coțofană pe facebook 

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info